Aktuálně: 2 998 inzerátů222 000 diskuzních příspěvků18 429 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dafi
Dafi 04.02.2025, 20:43:43 xxx.xxx.136.20

dnešní ranní vycházka-každej extra-Žeryk kousek mezi pole,hraní,a dom

Dafík kousek za zahradu,trošku cviční-kroky,otobíhačky a dom

odpo dojela kamarádka s mužem a lapinou,kterou mají 3 roky,lapině je 12 a 9 let strávila ve stodole,pak útulek,ted má vycházky,výlety a spaní v postýlce,odpo s oběma a Charliem ke křížku a od něj dozadu,dolů k rybníčku mezi polama,od rybníčku dědinou dom,Žeryk se nestihl fotit,ale kamarádka,jej na fotce má…

Žeryk nadšeně furt válel sudy,dostal párkrát míček,Dafik ukazovala u rybníčku lavičky…pohodička…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Bobca
Bobca 05.02.2025, 09:34:06 xxx.xxx.20.192
Vahine:

Na fotce jsem našla, kromě spokojených psů i Zrzavý kalendář 🤓

já prošla kus vlákna,kdeže je? až pak jsem ho objevila taky🤭..Já hleděla pořád jen na pesany😊

Bobca
Bobca 05.02.2025, 09:45:07 xxx.xxx.20.192

Je to Mireček?..dodnes jsem měla zimního Alánka🤭..ale tohle je krásná fotečka,tak jsem si ji musela dát na plochu..zrovna aktuální počasí..

Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 05.02.2025, 12:50:50 xxx.xxx.199.204
Bobca:

Je to Mireček?..dodnes jsem měla zimního Alánka🤭..ale tohle je krásná fotečka,tak jsem si ji musela dát na plochu..zrovna aktuální počasí..

Obrázek Obrázek

Je to Mirďa 🙂

Trickyvoo
Trickyvoo 06.02.2025, 03:09:38 xxx.xxx.62.63

V úterý jsem se s Malinou nechaly autobusem vyvézt za město a pak domů pěšky. Autobus Malina zvládla skvěle, měla hezký srolovaný ocásek, čímž dala najevo, že je v pohodě. Většinou ho má v hromadné dopravě rozrolovaný. Bylo krásně, na boty jsem k červenému bahnu přidala ještě hnědé. Mohla to být perfektní procházka, kdyby se na nás z vesnice nevyřítili dva větší psi a nechtěli mi pocuchat Malinu. Ta celkem slušně mezi nimi kličkovala a i se zkoušela bránit. Dost pomohlo, že má tolik chlupů. Když jsem pochopila, že žádný majitel nepřijde, aby zjednal nápravu, změnila jsem se v rozzuřenou medvědici a dost hnusně jsem jim nadávala ať táhnou domů a hlavou mi šrotovalo jestli mám honem pustit Malinu z vodítka, aby měla víc šancí, ale tím bych zároveň dala těm psům větší šanci se zakousnout, protože by se musela na vteřinu zastavit, takže jsme vyklízeli pole, já jim hnusným hlubokým hlasem nadávala ať toho nechaj a táhnou domů a pak se teda otočili a vyklidili pole a pořád se teda otáčeli a na každé mé vybídnutí ať táhnou domů, teda pomalu táhli domů. Malina měla různě mokré chlupy, ale žádné zranění neutrpěla. Později jsme potkali opět navolno jiného psa, což jsem byla zvědavá, jak Malina bude reagovat, jestli se nebude bát, ale obkroužila kolem psa půlkruh, prozkoumala, co je zač a mě najednou přišlo, že jí stouplo sebevědomí, přece má mě a nebojí se mě použít. Asi doteď tuhle mou bojovnou stránku neznala a netušila, že bych jí snadno nedala. Měli jsme kliku, že psi nebyli zas tak velký a zas tak odhodlaní zabít. Přemýšlím, čím bych pro příště zvýšila naše šance, paralyzér? Nicméně tuhle krásnou trasu asi vyškrtnu ze seznamu, protože loni tam bylo takhle pět psů a taky moc kamarádsky nevypadali, ale to nakonec majitel zakročil. 

Obrázek Obrázek Obrázek
Orionka (neregistrovaný) 06.02.2025, 18:59:20 xxx:xxx.116f:cbd7

Venčila jsem se v Žízníkově a potkala tenhle okénkový dub :

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.