»
Odpověď na příspěvek uživatele
Sardullah z 24.05.2026, 07:31:06
Sardullah-ano já vím,já si zažila fenu s nemocným srdcem,na který umřela-Killy,Gero rakovina,Kim-nádor,a pak další,Dux amputace nohy…odchody koček,andulek…
i když psi mě sebraly nejvíc…
a ano-můj přítel se na to dívá stejně-nemá rakovinu,neumírá,tak co je?
No jenže-já to vlastně ani nedokážu-a popravdě-nechci vysvětlit….
asi je to tím,že nejsem úplně zdravá,všecko si moc beru,nevím…prostě HPO…
no,na tu veterinu jsem jela s tím,že je to vychytaný…
tam mě vytáčel chlápek co furt retrívra na volno-a furt ho poveloval,retrívr si stejně chodil,odcházel a tak,
pak tam chlápek furt na psa-fena jezevčíka-hop na židli hop na židli a furt ju rval blíž Dafině..
tak jsem prohodila něco jako-no asi by ten pes nemusel chodit sedat na židli,kde sedí lidi pak??
přítel mě pak venku zdrbal,že si manýry z obchodu beru i na veterinu..tak ne,to bych řekla,i kdybych nebyla prodavačka…
no a v lese jsem začala,že je mi líto,že není Dafi zdravá,že se zhoršila…
a přítel,ježíš,dyt se nic neděje,no dyt jí vlastně nic není….
tak jsem mu řekla,at mě zaveze v dědině ke koníkům..tam jsem trčela chvilku u ohrady a vykládala si s koníkem-podle hesla-nech to konovi,ten má větší hlavu…
a pak jsem došla dom,
do večera proležela,
večer řekla Dafi pod si vzít prášečky at seš zdravá holčička-a rozbrečela se….
prostě mi přišlo líto,že několik let řeším léky,jídlo,dietu,
at se trošku hejbe,jestli jí není zima??
at furt nežere…
furt zakrývám-ano zvýšil se jí hlad a zimomřivost,v noci spí pod peřinou,ve dne v klidu zakrytá…
prostě mě po těch letech přišlo líto,že není zdravá,že musí na ty odběry,pak čekat na výsledky,pak zas tam…
dnes jsme jely k Roštínské kapli,tak se prošly ve stínu v lese,já si vzala snídani sebou+kafe,takže ve stínu,brzo ráno,u potoka,pak snídaně..
pak jsme jely na Bukovanský Mlýn,kde jsem šla dát oslíkům krmení20kč pytlíček na recepci,
v ohradě si mazlila koníka-došel za námi,nechal se hladit-jasně,že jsem nekrmila….
pejsci seděly,koukaly,pak jsme jely domů,
pro zmrzku s Dafi na klín do stínu…
já,vím,že jsem asi?divná,že si to moc beru…
ale ještě včerejší věta doktora-kdyby se to zhoršilo,dojedte ihned..
a sakra,jak bych to poznala??bude víc unavenější?nebo co?