Středa,čtvrtek to bylo vždy večer mezi pole,pohrát trošku pocvičit-pac,tap,kroky,pomazlit a dom-tak jako pár metrů za humna po ranní,v pátek jsem šla ke křížku,Dafi jsem vzala půl cesty v batohu-ke křížku je ta naše nejčastější trasa-rychlou chůzí 30minut tam zpět…
ale nechtěla jsem se s bobkem malým dohadovat,u křížku fotečku a dom,
v poledne jsme jely k vodě,bohužel,jak jsme byly v úterý v těch tropech,tak to bylo na blbým místě s ostrou trávou-naše chyba….☹️
ale jinde bylo všude plno,tak ted se jí tam moc nechtělo,ale za pamlsek pár temp udělala,Žeryk si to pořádně užil s novým kroužkem-je to mořeplavec🙂
byl v minulým životě asi delfín🙂
doma přesušit Dafču,,protože ráda leze dom,nebo do stínu na pelech…
sobota byla koníková-a pejsci měly slíbený pidi vycházky-já pracovní víkend před odpolední oba dny koně…
takže v sobotu po dešti 10minutovka-začalo pršet-tak dom-jelikož usušit mokrou Dafču je fakt proces na dlouho,naštěstí teda za chvilku přestalo a jely jsme za Miuškou-Mia už byla nachystaná,vyjely jsme zase rybník-les a zpět-30 minut,mě přestaly bolet záda,
Mia dobrou náladu,protože chladno,pod mrakem a žádný hmyz,tak byla spokojená-a abych nepsala na psech o koních-tak jsme potkaly lidi s československým vlčákem na šnůře,bez košíku-a teda vždy daly lehni-prokrmovaly a tak-pes teda po nás čučel,já trošku nervy,protože co znám vlčáky,tak není to někdo koho chci ptkat často…-at už je znám ze cvičáku,nebo zde z města,kde hoooodně těžká ovladatelnost a vyjíždění na psy,vrčení na lidi,a modlení se at se lidem nevyrve,a na cvičáku se nám vlačáci rvaly,ve vlaku se mi pustil do Gera,když jsme se míjely-takže to jsem znervoznila,ale pánečci i pes dobrý!!!!!
pak učesat Miušku,pomazlit,odvézt do výběhu,jablíčko dát…
a na odpo do práce…
v neděli 10minutek ze psama a do Dobročkovic za koníkem,
tam nakrmit,učesat-i když by se nemusel,šly do výbběhu,ale já si to chtěla užít🙂
takže koník papal,já česala,pak jsem si ho odvedla do výběhu,mrkla na další koníky,pokecala s paní,předala dobrůtky koníkům,pejskovi-ehmmm-paničce jsem mimo jiné dovezla jako dárek za to že můžu být chvilku u koníků-tuny sáčků na hovínka🙂-velmi vhodné pro majitele pejsků,že?😀😀😀-mě to nosí zákaznice z celé jejich firmy,od svačin,taj jsem se podělila🙂
hodinu a půl jsem strávila mezi koníky a mazlením s koníky,česáním..prostě pro mě relax…a dlouho jsme se domlouvaly,tak to konečně vyšlo..od podzimu až ted…
na dvoře jsem trošku pocvičila pár cviků s pejskama,abych zaplašila trošku černý svědomí🙂
kroky,otočky,packy,obíhačky,poklony…
a jela jsem na odpo…
a dnes před šestou ráno-před deštěm,po dešti vyzkoušet nový malý fotáček-oooo tak barvy dobrý,a přiblížení taky!!!!páápááá vellká těžká zrcadlovko….
šly jsme vratama ke křížku,já gumáky,obleček do deště a pláštěnky pro psy,Žeryk furt válel sudy,ale furt,takže mokrej..hodila jsem mu párkrát míček,Dafi plyšáka s klíčem a smajlíka a šly jsme od křížku dolů dědinou dom,cestou dolů mezi polama začalo pršet-tak Dafi pláštěnku,a Žerykovi nic,protože oblíkat pláštěnku mokrýmu psovi….nemá smysl…doma oba do vany,Žeryka i šampnem-výýýjimečně,vysušit a zabalit…a pršíííí