to stejne krasne, jak je ten svet psu pestry 😂
jsem zase poridila vovcackovi kolobezku, aby se trosku unavil, kdyz zije s duchodci. A duchodci teda durazne protestuji, kdyz se nemuzou ucastnit…
já měla 4 dny ranních-takže večer vždy mezi pole,pár cviků-ehmmm cviků-cviky to byly schválně jakoby rehabilitační-takže poklony,packy,kroky,otočky,couvání,pak se párkrát hodil míček,donesla taška,mibil-ale tak jako třeba 3-5 mterů-pohodička,mazleníčko,
včera večer jsem to zkusila kousek k lípě večer-ale nedá se to-šutry,šutry,šutry,šutry☹️
takže furt ke křížku..
včera po ranní mě fakt hooodně bolely záda-balíky mlík,piv,granulí,substrátu-takže krční páteř…dnes teda bederka,na to b y zabraly koníci-na krční teda nic…
ale dnes jsem tím pádem splnila Dafi sen-o vycháázce kde se sedí😀
aneb-nemusím chodit,hlavně,že su venku-Dafinčino heslo,takže v sedm ráno vratama mezi pole,nejkratší cestou k rybníčku,tam ke koníkům,pomazlit,pak na lavičku,Dafi na klín,Žerykovi házet míček žužlací dentální-házet-metr od lavičky a žvýkej si 😀
a pak dědinou dom…
doma se mi povedlo ošmikat Žeryka a Dafi ždibec hlavu a náprsenku-šmikání trvalo chvilku,a byla to menší dřina na záda,než česat trimovacíma hrabičkama Dafinu-o trimování nemluvě…
má se teda ochladit,ale máme svetry,bundy a aspon se bude líp sušit,dohola není…
Na nějaký venčení je ještě neužije, ale šlofíček po obědě už si dát umí😂
Odpo po ošmikání Žeryka k vodě…
Božínku, to jsou pupíčci😍
Ráno dneska venčil muž s nejmladším potomkem, zatímco já měla rande s rehabilitační doktorkou, abych snad postupně zlepšila bolavé rameno. Už je to na dobré cestě, ale pořád to není ono. Odpoledne se sešla na zahradě kompletní psí banda. Z odpočinkového pobytu na chatě se vrátil starouš, takže jsem měla možnost zase pozorovat mezipsí komunikaci. Je úžasné, jak a co všechno si jsou schopní mezi sebou vyjasnit nebo říct jedním pohledem, pohybem ucha nebo postavením těla, aniž by došlo k něčemu nevhodnému. A večer už jen poklidných pět kilometrů procházky mezi vilkama.
V sobotu venčil páníček, protože já byla závodit a zaběhla jsem si první ultra, z Housky až na Hamr na Jezeře přes Bezděz a Ralsko, doběhla jsem jako 7. žena, takže spokojenost, jen jsem trošku doufala v čas pod 9h, no skoro to tam bylo…
Efíkovi se teda vůbec nelíbilo, že jsem ho nechala doma a včera ráno už si to ohlídal. Jak jsem ráno vstala, tak mě nepustil z očí a chodil všude za mnou, asi abych ho zase náhodou nezapomněla doma… Takže jsme šli včera zlehka vyklusat a dneska teda taky a už zase vypadá spokojeně…
jste borec!!!!!!!!
janaa:Na nějaký venčení je ještě neužije, ale šlofíček po obědě už si dát umí😂
Jé, mimina, ti jsou boží. 😍
Wow!! Já, která neuběhnu ani 200 metrů, tohle neskutečně obdivuju!
Přidávám se k obdivným výkřikům a gratulacím. Jste neskutečná. Moje asymerie řve po slabém kilometru a půl pokusu o běh.
než stále zažívat tohle , první fotka, tak jsem pořídila tohle , druhá fotka…jen nevím, kdy vyrazíme😂
To mi připomnělo večerní venčení. “Upadlo mi tělooo”. 😂
to stejne krasne, jak je ten svet psu pestry 😂
jsem zase poridila vovcackovi kolobezku, aby se trosku unavil, kdyz zije s duchodci. A duchodci teda durazne protestuji, kdyz se nemuzou ucastnit…
Toooo sou krásný buřtici!! Jak mají nařachaný ty pupky!! Bože jsou k zulíííííííííbání, k uňuchňání. Jediti. Sedím to jako blbečeeek.
Jestli je tady někde Kometa,máte zprávu,děkuji…
mám pocit že se zblázním,…..bože takovej to měl být hezkej den…
je mi strašně………………
Máte SZ.
Je mi to líto. Takovou ťafku člověk nikdy nečeká.
Co se stalo?
Je mi strrašně…
měl to být výlet v Blansku,úřady a tak,kousek předtím výlet v Rudici-kousek-pár metrů,
ráno nechtěla salám..tak jsem ji nacpala prášek,říkám,že je unavená z tévody..
včera jsem posílala videa kamarádce-Dafi uplavala pár metrů,běhala k lavičkám-ŠTASTNÁ!!!!!!KAMARÁDKA-JÉÉÉ JAK LAVIČKUJE!!!!!!
DOJELY JSME DOM,VYFÉNOVAT,VYSUŠIT,AT NEPROCHLADNE,VEČER SE TULILA V POSTELI,JEDLA,NA ZAHRADĚ ŠTĚKALA…VYCHÁZKY-CHODÍM KOUSEK,NOSÍM,KOČÁREK OBJEDNANÝ
KDYŽ S NÍ CVIČÍM-PÁR METRŮ,KOUSEK,ALE DO VČERA JÍ NIC NEBYLO!!!!
RÁNO JSEM JI MĚLA NA KLÍNĚ,ČUČÍME NA KONÍKY,NA LAVCE…..,
Dnes jsme je daly k tatkovi,šly na ty úřady,došly jsme dom,
já pokecala chvilku s tatkem,a pár metrů od Blanska jsme se vrátily do Blanska na veterinu….
vzaly jí krev,zvážily,přibrala,tepltu,dásně,poslechly…
a že má vysoký krvinky,tak ultrazvuk břicha
že vodu v břiše,krev a tekutinu,
a útvary,vzaly jí krev z břicha-to tam být nemá…
daly jí injekce,polívku na dom,
já brečela,že jsem myslela,že má bolavý zádíčka,nebo bříško,ale že jsem ji pořádně vyfénovala,vysušila,voda byla teplá,byla v ní chvilku,já v té vodě stála…
že má objednaný kočárek,
má nový obojek…
doprdele….přes slzy nevidí,,,,,,nevidím….
no nic,zítra jdem k vetovi-krev,moč,dala si trošku polívky,
ve městě jsem s nimi vylezla,jestli nechce čurat a šla ke mě paní-a jééé knírač,já měla taky knírače a já začala brečet…a ona co se stalo??tak jsem jí to říkala…no nic,přidám fotku,zprávu,
děkuji Kometě a jdu za Dafulkou..,
děkuju,děkuju
Budu na vás moc myslet, ať je v pořádku. 🍀