Aktuálně: 1 874 inzerátů281 550 diskuzních příspěvků20 112 uživatelů

Jak se vám venčí?

DafiŽeryková
DafiŽeryková 08.06.2026, 12:00:27 xxx.xxx.136.20

já měla 4 dny ranních-takže večer vždy mezi pole,pár cviků-ehmmm cviků-cviky to byly schválně jakoby rehabilitační-takže poklony,packy,kroky,otočky,couvání,pak se párkrát hodil míček,donesla taška,mibil-ale tak jako třeba 3-5 mterů-pohodička,mazleníčko,

včera večer jsem to zkusila kousek k lípě večer-ale nedá se to-šutry,šutry,šutry,šutry☹️

takže furt ke křížku..

včera po ranní mě fakt hooodně bolely záda-balíky mlík,piv,granulí,substrátu-takže krční páteř…dnes teda bederka,na to b y zabraly koníci-na krční teda nic…

ale dnes jsem tím pádem splnila Dafi sen-o vycháázce kde se sedí😀

aneb-nemusím chodit,hlavně,že su venku-Dafinčino heslo,takže v sedm ráno vratama mezi pole,nejkratší cestou k rybníčku,tam ke koníkům,pomazlit,pak na lavičku,Dafi na klín,Žerykovi házet míček žužlací dentální-házet-metr od lavičky a žvýkej si 😀

a pak dědinou dom…

doma se mi povedlo ošmikat Žeryka a Dafi ždibec hlavu a náprsenku-šmikání trvalo chvilku,a byla to menší dřina na záda,než česat trimovacíma hrabičkama Dafinu-o trimování nemluvě…

má se teda ochladit,ale máme svetry,bundy a aspon se bude líp sušit,dohola není…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
janaa
janaa 08.06.2026, 17:20:07 xxx:xxx.7dba:2d48

Na nějaký venčení je ještě neužije, ale šlofíček po obědě už si dát umí😂

Obrázek
šavlozubka
šavlozubka 08.06.2026, 19:32:40 xxx.xxx.36.216
»
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 08.06.2026, 17:20:07

Božínku, to jsou pupíčci😍

šavlozubka
šavlozubka 08.06.2026, 20:33:49 xxx.xxx.167.80

Ráno dneska venčil muž s nejmladším potomkem, zatímco já měla rande s rehabilitační doktorkou, abych snad postupně zlepšila bolavé rameno. Už je to na dobré cestě, ale pořád to není ono. Odpoledne se sešla na zahradě kompletní psí banda. Z odpočinkového pobytu na chatě se vrátil starouš, takže jsem měla možnost zase pozorovat mezipsí komunikaci. Je úžasné, jak a co všechno si jsou schopní mezi sebou vyjasnit nebo říct jedním pohledem, pohybem ucha nebo postavením těla, aniž by došlo k něčemu nevhodnému. A večer už jen poklidných pět kilometrů procházky mezi vilkama. 

Elisak
Elisak 08.06.2026, 20:48:28 xxx.xxx.194.232

V sobotu venčil páníček, protože já byla závodit a zaběhla jsem si první ultra, z Housky až na Hamr na Jezeře přes Bezděz a Ralsko, doběhla jsem jako 7. žena, takže spokojenost, jen jsem trošku doufala v čas pod 9h, no skoro to tam bylo…

Efíkovi se teda vůbec nelíbilo, že jsem ho nechala doma a včera ráno už si to ohlídal. Jak jsem ráno vstala, tak mě nepustil z očí a chodil všude za mnou, asi abych ho zase náhodou nezapomněla doma… Takže jsme šli včera zlehka vyklusat a dneska teda taky a už zase vypadá spokojeně…

Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.