Ráno jsme si dali obvyklých 5 kilometrů. A pak jsem mladého pána vzala do vany a konečně se dokopala ho vykoupat. Tekla z něj úplně černá voda. 😆Následovalo sušení, foukání a česání a teď mám doma načechraný obláček.
Jak se vám venčí?
s TÍM BREČENÍM…JO ŘVBALA JSEM V AUTĚ,V ORDINACI A VENKU PŘED OBCHODEM A NA TERASE,,,ale ..
pak se mi stala taková věc,která se mi za skoro 50let života,kdy jsem pohřbila babičky,dědečky,mamku,bráchu,tchána..
kdy mi odešly psi kočky andulky…
tak taková věc se mi ještě nestala a regulerně jsem si dnes řekla,že jestli to nepřejde,jdu regulerně k doktorovi….
mě prostě nepřetržitě furt hromady hodin,ve dne v noci,tekly slzy!!!!???????????????
jako furt-nepřetržitě!!!!
to nebyl pláč,to nebyl brekot,vlzykání,nic..
já chodila po baráku,umývala nádobí chystala čaj,kafe,jídlo,napouštěla jsem vanu,byla ve vaně,čučela na pohádku….a nepřetržitě i v noci ve spaní i ráno..furt mi tekly slzy…pořád….samy od sebe,jak když pustíš vodu…a nešlo tozastavit..nikdy jsem to nezažila,jak když ti furt teče krev z nosu,….voda z potrubí..nerozumím tomu co to bylo…..
+šílená zimnice+mě strašně bolely kosti v ksichtě…hrozně..jo jinak nebrečet jsem se snažila….
jinak,mívám růztný psycho stavy,takže mí psi jsou zvyklý…
joo,a fotečka?
jste pašák!!
musela to být dřina!!!
já slíbila Dafince že už ji nikdy,i kdyby tady byla sto let,nebudu trimovat,jen šmikat…začala jsem ošmikáním fousů od polívečky…
šavlozubka:Ráno jsme si dali obvyklých 5 kilometrů. A pak jsem mladého pána vzala do vany a konečně se dokopala ho vykoupat. Tekla z něj úplně černá voda. 😆Následovalo sušení, foukání a česání a teď mám doma načechraný obláček.
“Tekla z něj úplně černá voda. 😆”
No takže je teď z něj odbarvená blondýna? 😂😜
Hlavně je…já vím…načechranej obláček ❤️
Hlavně, že je Dafinka veselá holčička a chce papat.❤️ atb pomůžou. Nejlepší by byly injekčně v jejím případě….jestli byste ji zvládla píchat doma a držela by??? To kvůli těm jatýrkům mě to tak napadlo….držte se holky naše! 🙋♀️😍❤️
Dafi, jen dotaz, aniž bych z něčeho mohla tvrdit, že je k věci - dělal vet testy na nemoci přenášené klíšťaty?
Netuším,ale ona se s játrama léčí roky…,dělal testy na moře věcí,v sobotu se zeptám…
ještě,že mám až zítra odpo…
Já věřím …. Ne já s jistotou vím, že ať Dafi zůstává jakoukoliv množství času, uděláte jí ten nejkrásnější život, ať už to budou měsíce nebo roky. Člověk v sobě najde tu sílu, aby dokázal pro svého chlupatého přítele udělat cokoliv. Povznést se nad strach a obavy, užívat okamžiky, být vděčný za každé ráno, za každý společný večer……
Zdravím Bambule, ráda Vás vidím.