tak dnes veterina-ráno teda Dafi chtěla papat,i byla veselá,ale jasně na lačno,bez léků a odchytit moč…
pak vyvenčit Žeryka,a na veetrinu,tam si přečetl tu zprávu,srovnal s dřívějšími,udělal odběr krve.změřil teplotu,
za 20 minut jsme šly na výsledky…
tak něco se od včera zlepšilo,zhoršilo…-vysvětloval,srovnával,ukazoval,moč řidší…
CRP-50-má mít sedm..
takže dostala antibiotika,a v sobotu další ultrazvuk,
dělal ultrazvuk-ta tekutina tam trochu byla i ten útvar kousek na játrech,prý dobrý,že to není všude..
ano bud je to rakovina a prý s tím měl některý psi i 4 roky…-s občasným zhoršením/zlepšením,,,
a nebo si tam kousek urvala při zranění-a ona občas hodila takovou držku,kdy vrzla lednička a ona-hrrr s postele,z řřesla a zapoměla dát dollů nohy…že úraz by mě u ní nepřekvapil,jak vrzne lednička,zlámala by si nohy..a letí po hlavě-prostě skočí a bum….
situace je vážná
ale prý není kritická..
ano je veselejší,čilejší než včera ráno…chce jíst,mává ocáskem,vrčela na psa v čekárně-to včera by jí to bylo jedno,i kdyby vedle ní ležel bernardýn..
ano-ptala jsem se ho,jestli by mě řekl,kdybych ji měla dát hned uratit-že tatínek-tak ji nech uspat,utrat ji,netrap ji…a večer volal tatínek máti přítele,jak mi je…
tak mi veterinář řekl,že to by mi řekl hned,i kdybych mu tam brečela a zhroutila se a sesypala,že je v tomhle drsnák…,
tak Dafi má nový obojek,který jsem včera koupila-protože vyšívaný s topasovým vzorem se mi rozbil a pak už měla jen deset let starý kožený cvočkovaný úzký,a řetízkový..
tak má nový červený obojek..a ty já často nekupuju!!!!a nebudu kupovat obojek na pár dní!!NENENENE…OBOJKY JÁ MÁM ROKY….
vodítka kupuju občas,občas šiju,ale obojky, ty musí něco vydržet!!!
a má objednaný ten kočárek,takže si obojího musí užít…
děkuji za DRŽNÍ PALCŮ,A ŽE NA NÁS MYSLÍTE,DĚKUJU KOMETĚ ZA MEJLÍK A ZA VÁŠ ČAS A ZÁJEM,DĚKUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!