já šla v pondělí večer fotit západ slunka-jen pár metrů od baráku,po ranní s přesčasem-takže vyfluslá-a s ohledem na to,že Dafi marod-takže jen pár metrů mezi polama,uděláme fotečky a dem dom,
no a zalezu za zátočinku,mezi těma polama,už chci jít dom a slyším lidi ze psem,tak si dám svý psi na vodítko a čekám-že odejdou-tzpět,-nebo projdou-oni čekají,že odejdu já…ale ne zpět,že jako budu pokračovat…
no takže já čekám,oni čekají…..
a chci jít zpět domů,protože nechci jít okruh-ke křížku,dolů mezi polama a rybníček a dědinou dom…nic takovýho,du dom stejnou cestou -prostě jdu,no oni uhli do pole,já prošla,a měly tam nachystaný deky,posezení,že si udělají pohodu,tak jsem zmizla dom,
a západ slunka za zátočinkou asi moc chodit fotit nebudu 🙂
včera jsem šla venčit před barák,než pojedu ráno do města-Dafi po pár metrech dělala oslíka-to říká můj tatka,že dělá oslíka-zapře nožky a nejde…☹️
tak jsem ji šupla za vrata,vyvenčila Žeryka a odjela,odpo jsme s nimi zajely k vodě vyčvachtat a vyplavat,,,,Dfi si dala svých 3 krát 5 metrů:-()
Žeryk si tradičně zaplaval víc a jely jsme dom
dnes po další ranní vychajda večerjen zas mezi pole kousek,Dafi zas udělala oslíka,když jsme vyšly úvoz,tak jsem ji poponesla pár metrů v náruči,pak jsme si hodily 2 krát srdičko látkový-ehmmm-hodily-2 metry proti větru🙂
Dafi udělala pár kroků a otoček,pokochaly se mrakama na nebi,vlčím mákem,pohrály si s Žerykem a cupitali dom-pochopitelně Dafi měla mazlení a nuhnání-Žeryk si asi xxxkrát válel sudy,žvýkal míček-žádnej cvičící teror-prostě ukážu Dafi hračku-a doneseš hračku?dotaz?Dafi chnapne po hračce-tak ji ju hodím 2 krát pidi-jak psímu důchodci-což vlastně je🙂a ona s pocitem,jak krásně cvičí,dostane milioninu čtvrtky pišktu a spokojeně jdem dom…