Aktuálně: 1 877 inzerátů279 835 diskuzních příspěvků19 983 uživatelů

Jak se vám venčí?

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 18.05.2026, 13:18:26 xxx.xxx.128.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 18.05.2026, 09:04:32

No, málem,  jen nám chybí druhé pohlaví🤣🤣🤣, teď koketujeme s chrtí specialkou v Rakousku,  ale je to zas celý víkend a ještě tam máme coursing a pak asi Nitra,  Polsko a Maďarsko. No musím to asi trošku omezit, jinak budu vystěhována,  tak jen vybrat co jet a co ne.

Aluška
Aluška 18.05.2026, 13:48:30 xxx.xxx.237.192
Zrzavci:

Aluško, to je teda extra magor!

Co zkusit zajít na městskou,  osvětlit jim o co jde ,a zeptat se, zda by se tam občas nemohli objevit?

Volala  jsem na státní policii a oni to musí postoupit městu jako přestupek proti občanskému soužití. Vedoucí přestupkové komise v krajském městě bydlí u nás na vsi, tak místní případy řeší přímo u nás na vsi. Dneska jsem ještě informovala starostu ( vyrůstali jsme spolu jako děti na vsi ) tak aby věděl a on řekl že  u ještě před tou komisí ( kdoví kdy to bude ) zavolá, aby mu řek, ať mě nechá na pokoji. Taky ho zná, ne tak dobře jako mě, ale nejsme tak velká obec.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 18.05.2026, 16:33:02 xxx.xxx.128.36

Ať vám  to dobře  dopadne a pokud bude prudit dál, tak můžeme zajistit kavkazáka nebo anatola jako tělesnou stráž.  Těm většinou stačí jeden pohled a psí i lidští případní zlouni jinou cestu najednou hledat umí a zdravit taky. A vaše drobotina by se jim líbila, té by neublížili

Kilian
Kilian 18.05.2026, 19:01:06 xxx:xxx.32bb:9b59
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 17.05.2026, 22:28:56

💐velká gratulace 

DafiŽeryková
DafiŽeryková 18.05.2026, 19:58:21 xxx.xxx.136.20

pátek venčila jsem jen v dešti krátce,pak odpolední,

v sobotu jsem jela s Dafi do Blanska,

a mám k tomu takovou pěknou historku🙂

takhle-rozumět Dafi lidské řeči,tak mě kousne do zadku a řekne,že pořád slibuju a nic z toho🙂

v pátek jsem v noci napsala přes počítač kamarádce ze 4lístku,že budu v BK,

ráno v 6….žádná odpověd-ehmmm-kdy by taky v sobotu ráno v šest kam psal…

no,zkráceně-vždy když jedu do Bk,mám domulvený kamarádky-vychajda+oběd,a druhý den kamarádku na kafe-v týdnu a o víkendu tam jezdím na oslavy narozek,a to se scházíme všichni,

no jenže,ted jsem měla jet v týdnu,to nevyšlo kvůli práci,kamarádka ze 4lístku v sobotu 12ku,a v neděli chtěla být s rodinou.a u druhé kamarádky vím,že taky víkend-rodina,domácnost…-třetí je od Prahy,to se vidíme jen právě komplet na ty narozky..

no,takže té jedné,jsem napsala na ten počítač,a jela v půl osmé po vyvenční psů v dešti do BK,

po cestě pořád v dešti jsme udělaly pidi vycházku kolem rybníka-kousek-odkud je má jediná fotka-zrcadlovku jsem netahala,a mobil mám kalkulačkovej,to cvakl přítel,takže za deště jsem dojela do Blanska

a říkám tatínkovi-nikoho nemám domluvenýho,žádnou kamarádku,nic,budu doma,číst si,chodit-a ted se prosím soustředtě!!!budu pořád doma s DAFINKOU BUDU CHODIT JEN NA KRÁTKÉ VENČÍCÍ VYCHÁZKY+JEDNU TŘEBA TROŠKU NA POHRÁNÍ VE MĚSTĚ POD STŘECHOU U OBCHODU A DOM….Dafinka si v duchu zamnula pacinky,jakej to krásnej víkend ji čeká-postel,tulení na střídačku se mnou a s tatkem a krátké vycházky….HAHAHAHAHAHA-ŘEKL BŮH znáte to?čím rozesmát Boha?Říct mu své plány….

tskže Bůh se zasmál….

seděla jsem v křesílku,četla,koukala s tátem na tv-si u toho čtu,Dafi hajala,po obědě šlofík-a POZOOOR-zrada!!

v e 3 hodiny s Dafi na vodítku ve dveřích-e už neprší,projdem se-tel-kde jsi?co děláš?-kamarádka ze čtyřlístku…

no du ven s Dafi..

tak fajn,dojdi ke Kaufu,tam se sejdem a půjdem na vycházku..

no tak bezva,bude společnost-a velká vycházka!!!!!kamarádka má ráda vycházky…

sešly jsme se u obchodu,přešly jsme ke splavu,odtud přes koleje a lesem,mezi polama,mad Starým Blanskem z výhledem na Blansko jsme udělaly velký oblouk…-no Dafi neměla radost…☹️

táhla se jak hlemýžd….

kousek od našeho bytu jí-kamarádce-zavolal manžel-že jetli ji nemá hodit domů??

nenene-kamarádka-děcko mám na víkend pryč,muž chce jet na kolo,přece nepůjdu dom?bych tam byla sama…-budu s tebou-kam půjdem dál??

-Dafi po této větě asi uvažovala nad tím-že at jdem kam chcem,ale bez ní-a zastavila se-že ona nejde!!

zastavila se ve městě…

tak jsme šly na kafe do kavárny…😀😀😀

ANO DAFI BYLA ŠTASTNÁ,DOKONCE ANI PES PŘED KAVÁRNOU A 2 V NÍ,A PŘEPLNĚNÁ KAVÁRNA LIDMI A DĚTMI A JEDINÝM MÍSTEM NAPROTI TĚM 2 PSŮM JÍ NEVADILY-BLAFLA NA PSY,ONI NA NI-COŽ OPROTI VIRVÁLU DĚTÍ BYL DETAIL,KTERÝ NIKOMU NEVADIL-PŘES DĚTI TO NEBYLO ANI MOC SLYŠET-A ZALEHLA,PAK LEŽELA NA KLÍNĚ A BYLA VZORNÁ-ZATÍMCO DĚTI ROZBÍJELY SKLINKY…,

po kafe jsem šla kamarádku doprovodit podél žeky parčíkem aspon na nádraží-kilometr ta a zpátky…

a že si zamachruju a ukážu jí,jak Dafi obíhá dřevěnou obří sochu čerta s řetězem-na podstavci-hele jak Dafča oběhne permoníka!!-Dafi okolooo!!Dfi k němu tryskem přiběhla a plácla packou na podstavec-a běžela zpět..

já-a jí se plete -UKAŽ-a okolo-tak znova-okolooooo-Dafi tryskem obíhá a kamarádka se smíchem-ty,víš že to není permoník?Ale čert?Aje to tam i napsaný!

-vím…

tys jí to řekla schválně permoník,aby se nebála,že😀

no,užily jsme si s kamarádkou vycházku-zase po letech i jinou trasu,

kafe,i další vycházku podél řeky,to už mě naháněl tatínek,kde jsem,že se o mě bojí?

no 3 a půl hodiny venku…🙂

to nebyla ráno slibovaná krátká vycházka😀

pak už jen noční venčení,

ráno v neděli kousek kolem řeky,to už Dafča fakt nikam nechtěla..😀

a odpoledne s ní byl přítel když jsme byly s tatínkem na hřbitově,tak s ní zatím šel podél lesa,polnačkou,

no pak už odjezd,doma vyvenčit Žeryka s Maxíkem,a po šlofíku si dát hezkou českou detektivku….

Obrázek Obrázek
Aluška
Aluška 18.05.2026, 20:17:56 xxx.xxx.48.20
Dublinbarzoj:

Ať vám  to dobře  dopadne a pokud bude prudit dál, tak můžeme zajistit kavkazáka nebo anatola jako tělesnou stráž.  Těm většinou stačí jeden pohled a psí i lidští případní zlouni jinou cestu najednou hledat umí a zdravit taky. A vaše drobotina by se jim líbila, té by neublížili

OK, beru 😀. Dneska jsme ho potkali zas, ale šli se mnou dva další pejskaři, tak ani neceknul a šel jinam.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 19.05.2026, 09:04:49 xxx.xxx.128.36

Prostě srab a sračka nebo jak já říkám “ zoufalec”, fakt to nemáte jednoduchý, ale zjevně cesta by se našla. Větší cokoliv🤣🤣🤣a nemyslím ego

Sardullah
Sardullah 19.05.2026, 09:19:45 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 18.05.2026, 20:17:56

To jsem si myslela “ hrdina”, co si tak max dovolí na samotnou ženskou.

Aluška
Aluška 19.05.2026, 09:41:47 xxx.xxx.237.192
Sardullah:

To jsem si myslela “ hrdina”, co si tak max dovolí na samotnou ženskou.

To so myslím taky, že je to jen ubožák. Já se ho nebojím, chová se jak šašek. Ale psí stařečci se bojí velkejch psů a nechci je vláčet po pěšině o šířce cca 50 cm těsně okolo ostrý pitbulky. Tak jsem ho chtěla jen obejít. Já z něj mám srandu. Známá zná maminku tý jeho slečny a ta říkala, že je prej řachlej.

DafiŽeryková
DafiŽeryková 19.05.2026, 18:11:19 xxx.xxx.136.20

dnešní ranní vycházka-napřed Žeryk s basendžim dědinou podél ohrad a zpět,pak Dafi s Žerykem-k hájence do kopce v tašce-nabavilo mě se s ní přetahovat…

a pak okruh po lese a domů,

doma ještě nakrátko vzít nožky,břicho,drápky,vyčesat,pak Žeryk,a mohli se jít válet..

jo a plantáže konvalinek uschly☹️

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.