za chvili budete potrebovat nove stene 🤣
Chudák…. takovej frajer a voni z něj uďáli pana Mašličku.
Chudák…. takovej frajer a voni z něj uďáli pana Mašličku.
Tohle teda neni týranej, ten je na….j 😀
Jinak já nevenčim. Já už nějakou dobu na všechno kašlu. Vydatně.
Úterý dopo před neplánovanou odpolední…
a dnes po ranní před deštěm….-pořád za huma ke křížku,k lípě navezly na cestu štěrk a šutry,sousedce jsem řekla,že kdyby tam jela s kočárkem,tak jí bud vypadne dítě,nebo ulomí kolečko…☹️.
k hájence zase cihly-kousky…
takže furt jak blbečci..ke křížku,nebo po dědině,to bylo v pondělí-po ranní odpo,-okruh po dědině,pak se najíst,uklidit a jít naproti kolegyni-ze psama,doma hodinu a půl školení do práce,-to si spaly,Dafi pak u mě naklíně spala,a když jsme odcházely,tak jim najednou došlo,že tady někdo byl,a jak nás slyšely na terase,tak začly štěkat🙂.tak jsme se jim smály🙂,
no a Betty je ze dvorku..pořád jen chodí,hodiny chodí,jí,pije,chodí….
za týden ji bude sedmnáct,nevidí,skoro neslyší,občas někde zabloudí….,onehdy se napasovala do rožku se smetákama,zajímalo by mě jak to má z čichem…
když kolem ní šla v pondělí kolegyně,tak ji Betty vůbec nevnímala a to šla těsně kolem…
nejhorší je,že jsem u ní už dlouho neviděla žádnou emoci….☹️
je to divný vidět psa,co nevrtí ocáskem,co pořád vypadá jako ducehm nepřítomný,což ona i je….☹️
24,května jí bude sedmnáct…
Venčíme krásně, počasí přeje, jen málo fotíme. Kluci jsou komici jako vždy a Arčí za chvíli bude velký pes. Neskutečně vše letí.
Dublinbarzoj:Venčíme krásně, počasí přeje, jen málo fotíme. Kluci jsou komici jako vždy a Arčí za chvíli bude velký pes. Neskutečně vše letí.
Krásně si hrají, šikulové. ⚽
Tady je pořád zima a to jsme kousek. ☹️
No právě, zima je pro ně to pravý počasí, jsou to praštění rusi😉
😀
Já tomu říkám hra na hrochy. Hned po honěné, druhá nejzábavnější. To se musí, v různých párech, aspoň 100x denně 🤣
za chvili budete potrebovat nove stene 🤣
Jsem si ho zakázala, jen v případě, že by byl nějaký chlupatec v nouzi a potřeboval zachránit, to je povolený.
My dneska Sazava, koupali se asi milionkrat - ze je zima je opravdu nezastavi😂
Ph:My dneska Sazava, koupali se asi milionkrat - ze je zima je opravdu nezastavi😂
Vy máte ale pěkný černý gang 🤭
Víte proč Betty je bez emocí ? Víte proč stále chodí a pije? Já Vám to napíši má nemoc co se jmenuje Demence a v jejím věku už bude hodně pokročilá, bude se to jen a jen zhoršovat . Tohle je druhý stupeň pak to přejde na třetí a to pejsek štěká v kuse několik hodin. Mám zkušenost nedávnou u Batynka kterého jsme museli s touhle diagnózou uspat v 11letech.
přesně vyjádřeno…šťastný vagabund a unuděný elegán🤗..ale na obou je krásný…👍
…jen v případě…
On se ten případ vždycky najde 🙂
No jak jednou někdo už tady napsal : ideální počet zvířátek se řídí rovnicí n+1, kde n je současný počet,, jen k tomu musíte být ještě dostatečně postižení a praštění.
Takže máte velkou pravdu
vím,i jsem si to u vás četla….
DafiŽeryková:Úterý dopo před neplánovanou odpolední…
a dnes po ranní před deštěm….-pořád za huma ke křížku,k lípě navezly na cestu štěrk a šutry,sousedce jsem řekla,že kdyby tam jela s kočárkem,tak jí bud vypadne dítě,nebo ulomí kolečko…☹️.
k hájence zase cihly-kousky…
takže furt jak blbečci..ke křížku,nebo po dědině,to bylo v pondělí-po ranní odpo,-okruh po dědině,pak se najíst,uklidit a jít naproti kolegyni-ze psama,doma hodinu a půl školení do práce,-to si spaly,Dafi pak u mě naklíně spala,a když jsme odcházely,tak jim najednou došlo,že tady někdo byl,a jak nás slyšely na terase,tak začly štěkat🙂.tak jsme se jim smály🙂,
no a Betty je ze dvorku..pořád jen chodí,hodiny chodí,jí,pije,chodí….
za týden ji bude sedmnáct,nevidí,skoro neslyší,občas někde zabloudí….,onehdy se napasovala do rožku se smetákama,zajímalo by mě jak to má z čichem…
když kolem ní šla v pondělí kolegyně,tak ji Betty vůbec nevnímala a to šla těsně kolem…
nejhorší je,že jsem u ní už dlouho neviděla žádnou emoci….☹️
je to divný vidět psa,co nevrtí ocáskem,co pořád vypadá jako ducehm nepřítomný,což ona i je….☹️
24,května jí bude sedmnáct…
Ta poslední fotka Betynky, to je čumáček jak přes kopírák moje lidožravka. U tý se jen domýšlíme jestli je jí 15 nebo 16 Ale Bessča zatím vnímá.
Tak jsem ho dneska potkala zas. Šel po tý cestě, po který za mnou minule šel a řval na mě nadávky. Přišlo mi že tudy jde schválně, jestli mě tam potká. Nikdy tudy nechodil. Viděla jsem ho už z dálky, zahlídla jsem svítivě růžový vodítko, čapla psy a okamžitě se otočila a šla od něj pryč. On hned zrychlil a hulákal na mě : bojíš se ? Už sem nelez. Já ho chtěla obejít, když si představíte lesní cestičky do trojúhelníku, tak po dvou kratších stranách jsem chodila já a on chodil po tý delší abych nemohla nikudy vyjít a furt hulákal jestli se bojím. To už jsem vytáčela 158. Po chvíli když viděl že telefonuju, tak odešel. Už jsem to byla sepsat na obvodním oddělení a už to budou nějak řešit.
Už jsem to byla sepsat na obvodním oddělení
Schvaluji. Nedej se!