Aktuálně: 1 915 inzerátů279 231 diskuzních příspěvků19 931 uživatelů

Jak se vám venčí?

Vahine
Vahine 10.05.2026, 13:40:48 xxx:xxx.1db4:b401

My byli dnes na psím hřišti dopo…s jednou vnučkou, a ta bělouška protáhla 😜

Obrázek Obrázek
šavlozubka
šavlozubka 10.05.2026, 18:50:49 xxx:xxx.c8d3:901

Dneska už jen obyčejně procházkujem. Zítra odpoledne mladého pána čekají rengeny kyčlí a loktů, na který jsem se ho konečně dokopala objednat. Jsem z toho kapánek nervózní. Z výsledků i z toho, jak bude snášet narkózu. Pojede tam muž, protože já máme další doktory s dětma, takže asi budu nervózní tím víc. 

Sardullah
Sardullah 10.05.2026, 19:09:45 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 10.05.2026, 18:50:49

Tak držím palce, aby to dopadlo na jedničku s hvězdičkou… tedy vlastně na nulu.

šavlozubka
šavlozubka 10.05.2026, 19:36:08 xxx.xxx.167.80
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 10.05.2026, 19:09:45

Děkujeme. Uvidíme. U tohodle je nejhorší, že to není jenom o genetice, ale i o bambilionu dalších faktorů, které člověk mohl/nemohl ovlivnit. 

DafiŽeryková
DafiŽeryková 10.05.2026, 19:47:43 xxx.xxx.136.20

My v pátek ráno Ždánský les-trochu po dešti,jinak tady furt děsný sucho…,měly jsme i Maxíka,v sobotu ranní cvičící krátká za zahradou před mezisměnou,pak večer pidikrátká venčící,dnes ráno zase Ždánský les,ale jiná trasa,sucho,ani ty konvalinky nejsou a barvy jsou takový vybledlý,pak jsme dělaly skákání přes překážku na dvoře i s aportem,ale to Dafi vždy obešla…🙂-jo,na jedné fotečce je Žeryk po čtvrtečním stříhání hlavy s novým košíčkem na česátka-v práci jsme to měly s držátkem vynikající věc!a fotka naší malé Jůlinky

no a ležení na klíně,v pelíšku+pidikrátká venčící…

Mám takový dotaz,co říkáte na jednodenní hladovku u psů?

byla u nás švagrová,spaly zde,a v sobotu jely dom odpo,že kvůli psům,mají je ve výběhu,venkovní psi-ohaři,a, skorotchýně naštvaná,že jely dom,kvůli psům,že hladovka by jim jeden den nevadila,že to i doporučoval veterinář…

oni vlastně dřív,když jsem zde nebydlela,tak jezdily na dovolený,tak,že psi krmily sousedi,nebo spíš známý,vím,že to u těch kotcových,venkovních psů občas majitelé tak dělají-jedou na týden pryč a psi chodí někdo krmit..nic proti tomu,ale přijde mě trošku moc je tam nechat třeba jeden den bez dozoru..ale já su moc pintlich…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ph (neregistrovaný) 10.05.2026, 21:37:48 xxx:xxx.1878:5a4f
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 10.05.2026, 07:14:32

Parada 😍 tenhle kraj ma prochozeny, projezdeny na koni 😇

Jak dlouho takovouhle trasu jdete? Me se nedari vice nez 3 hodiny vysetrit na prochazky 😢Plus teda -uz se neodvazuji chodit za uplneho horka a jeste vybiram trasu s vodou. 

Ale asi naplanujeme neco delsiho. Chybi mi to …

Ph (neregistrovaný) 10.05.2026, 21:45:02 xxx:xxx.e36e:f48a

Dnesni panoramata😍

Obrázek
šavlozubka
šavlozubka 10.05.2026, 22:04:01 xxx.xxx.167.80
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 10.05.2026, 21:37:48

Těch 21 km jsme dali za pět hodin a nějaký drobný. Ono s mladým pánem není úplně jednoduchý zastavit a jen se poflakovat. 😅 To jsme ještě úplně nevychytali, že se dá odpočívat i v terénu. Ale nemůžu takovýhle tůry podnikat moc často, protože nesmí mít muž pohotovost. Děti mi tolik ještě zdaleka neujdou. Takže časteji dělám spíš kratší půldeňáky po pražských lesích, kde je možnost v případě nutnosti ti to utnout, doběhnout na nějakou rozumnou MHD, dojet domů a převzít hlídku.

tetrivek
tetrivek 10.05.2026, 22:14:02 xxx.xxx.119.173

Teď jsme přišli domů. Včely už bydlí. Zvířectvo spí. A já už půjdu taky. Zítra do práce. Bohužel přijedu až v sedm večer, tak doufám že se bydlení bude včelám líbit a neuletí. Zkontrolovali jsme ty původní, ty jsou v pohodě. Nové jsou nakrmený, tak doufám že to klapne. Já bez žihadla, manžel má tři, ale je to proto že má kombinézu bez kalhot, takže mu montérky nestačí. Řeknu Vám že mám opravdu respekt, to včelstvo, když jsem z rojáčku stěhovala do úlu. Chvíli jsem přemýšlela ta masa těch těl, jak chrání královnu, to je jak v hororu, pro někoho. Jsem ráda že jsme to zvládli. Teď už nás bude čekat vytáčení medu, jakmile u nás dokvete řepka. Byla bych ráda kdyby jsme je měli. Protože si všímám jak spoustu živočichů mizí. Vlaštovek u nás hodně ubylo. A včely jsou potřeba. U nás kvete kaštan, celý sad, hloh. A nějaký keř, u kterého neznám název. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
acher (neregistrovaný) 10.05.2026, 22:27:07 xxx.xxx.222.196

K dnešnímu svátku vše nejlepší -   každý to bere po svém💐😂

Obrázek
Ph (neregistrovaný) 11.05.2026, 06:52:59 xxx:xxx.3b54:c650
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 10.05.2026, 22:04:01

nemůžu takovýhle tůry podnikat moc často

tak to ja taky ne -ale aspon jednou za mesic by se mi to libilo 😄s prejezdama je to na cely den no. Jinak si taky vystacim s trasama tady po okoli. Aspon to mam bez lidi - vcera  hodky a ani noha nikde 

at dopadnou dobre rentgeny!

Ph (neregistrovaný) 11.05.2026, 06:54:30 xxx:xxx.3b54:c650
»
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 10.05.2026, 22:14:02

masa těch těl, jak chrání královnu, to je jak v hororu, pro někoho.

presne! jste fakt dobry! 

keriton
keriton 11.05.2026, 08:11:25 xxx.xxx.66.73

My usilovně pracujeme na zvýšení kilometráže, vzhledem k psovým tajemným potížím s tlapkami. Po dlouhé době jsme to dotáhli na 11 km 😀 
Teď se snažím jít 2x týdně delší prochajdu, těch 8-10 km, a postupně prodlužovat tu delší. V neděli jsme šli v 6 ráno a bylo to super, nikde nikdo, vyšší výskyt zvěře, to psa moc bavilo. Nedal pouze křepelky, které nás celkem překvapily, a to zas překvapilo mě, že to nedal. Nevadí, na emergency recall se hned vrátil.

Verun
Verun 11.05.2026, 10:22:48 xxx.xxx.220.9
Aluška:

Fakt už mám žaludeční neurózu, když jsem to říkala tomu policajtovi do telefonu tak jsem se zase rozklepala, blbě spím, pořád přemýšlím jak bych ty moje drobky případně mohla zachránit…

na stafordi a spol.   pán regulerně radí agresivního bul psa přiškrtit (vodítkem) asi bych to klidně dotáhla do konce, bulíka nepřesvědčíte aby v amoku pustil a ani mu hubu neotevřete ani bití nepomáhá….. 

Aluška
Aluška 11.05.2026, 12:29:35 xxx.xxx.237.192
Verun:

na stafordi a spol.   pán regulerně radí agresivního bul psa přiškrtit (vodítkem) asi bych to klidně dotáhla do konce, bulíka nepřesvědčíte aby v amoku pustil a ani mu hubu neotevřete ani bití nepomáhá….. 

Tak nějak si to představuju, že chytím obojek, otočím a škrtím. A nepustím dokud dejchá. Ale realita může bejt jiná. Tohle jsem už jednou radila, když nějakej kříženec bulla něčeho držel za krk jinýho psa a já šla okolo. Zařvala jsem na něj drapni ho za obojek, otoč a škrť. Pes pustil.  Každopádně objednám pepřák.

Sarah01
Sarah01 11.05.2026, 13:34:35 xxx.xxx.162.253
Aluška:

Tak nějak si to představuju, že chytím obojek, otočím a škrtím. A nepustím dokud dejchá. Ale realita může bejt jiná. Tohle jsem už jednou radila, když nějakej kříženec bulla něčeho držel za krk jinýho psa a já šla okolo. Zařvala jsem na něj drapni ho za obojek, otoč a škrť. Pes pustil.  Každopádně objednám pepřák.

Jenže vy budete mít mít s sebou víc psů a za zádama nebo před sebou ještě dementa. 

sutrik
sutrik 11.05.2026, 13:38:56 xxx.xxx.161.25
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 11.05.2026, 12:29:35

Pepřák nepomůže, pokud pes bude rozhodnutý jít do útoku. Dá se ignorovat. To je rozdíl oproti paralyzéru. Paralyzér přeruší komunikaci mezi mozkem a svaly, nejde ignorovat. Podobně jako např. nejde pohnout oddělenou končetinou, vědomě přerušit tetanické křeče, záchvat epilepsie a podobně.

Aluška
Aluška 11.05.2026, 14:17:50 xxx.xxx.237.192

Ještě k tý mojí smečce, není to jednoduché mít vodítka v jedné ruce a druhou třeba telefonovat policii, i když když jde do tuhýho tak se musí. Lidožravá Bess z osady asi 15 - 146 let, už se bojí míň, ale bojí. Lidí ,psů.  Pořád je ve střehu. Ze sebemenší změny je ve stresu. Hodně hodně dlouho. Na cizího psa prostě poštěkává. Ne nijak agresívně, zní to jako když štěká zavřená v krabici. Idor 14 let, do 6ti let nevím jak žil, špatně slyší, když vedle něho začne někdo štěkat, asi se lekne, taky už určitě dementní ( věk a před 2ma lety 5 narkóz během dvou měsíců ) a začne kousat kolem sebe. Taky po kastraci nesnáší když mu někdo čuchá k zadku.  Mirďa asi chce chránit Bessču, která mu dělala mamku od štěněte taky začne štěkat. Takže je mám nakrátko a kus od sebe když vidím cizího psa . Když jdou každej sám, tak jsou úplně v pohodě. Ve smečce se prostě chovají takhle. Ale jasně, když půjde do tuhýho, ať si rafaj kolem sebe, oni se nikdy nekousli jakože úplně, ale budu mít volnou ruku s paralyzérem. Navíc už 3x na nás vlítnul velkej pes navolno, takže se bojí ti moji dopředu.

efe
efe 11.05.2026, 15:21:23 xxx.xxx.30.165
»
Odpověď na příspěvek uživatele Aluška z 11.05.2026, 14:17:50

Máte pravdu, já mám dva psy zapřažený v sedáku a jednoho na vodítku v ruce, takže mám jakoby jednu ruku volnou, ale když se něco mele, tak i to je málo…

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 11.05.2026, 15:22:07 xxx.xxx.119.6

Nehodilo by se na tohle nějaký nouzový tlačítko, hodinky, přívěšek, že vám to tísňovou linku vytočí? 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.