Děkuji Vám za odpověd,
a máte pravdu,že jsem se s tím v praxi nepotkala…
Killynka byla taky kardiak,
a Dafi je přes veškerou mou letitou snahu psycho ze psů-prostě se jich od štěněte bojí-nikdy ani jako šěně se ke psům nehrnula,od malinkata,když viděla psa tak ječení a úprk,nebo zase hystericky do psa-jako ječení,v živoě se neporvala,nikdo jí nikdy nic neudělal,ale prostě to tak má….☹️
po 5 letech mě konečně došlo-mě některý věci dlouho trvají…☹️
že to už lepší nebude,ze psy se kamarádit nebude,a že někdo se bojí psů,někdo výšek,strmých srázů-a na prostě psů…..
takže Dafi zvládne projít kolem psa bez jekotu,a v klidu,pokud to není na začátku vycházky kousek od domu,nevyjíždí,jen prostě jak je ukecaná,tak i když třeba v pondělí všichni 3 při míjení 2 velkých psů těsně kolem nich-ohaři na krátko u nohy myslivců,tak všichni 3 seděli bez hnutí a v klidu a potichu tak Dafi pak dodatečně udělala -BAF!takovým oznamovacím hlasem-jedno jediný štěknutí-prostě BAF-takovej oznamovací -hele pes…..
to jsem se naučila nebrát jako neposlušnost-když je při míjení hodná a potichu,jen si dudle pod fousy,nebo doatečně udělá to jedno jediný-BAF-tak to beru tak,že holt je to baba užvaněná…🙂
kdysi jsem šla v BK s kamarádkou v parku a šel pes-tak já-Dafi k noze,a pamlsek a at kouká na mě-a všechno dobrý-a stejně na konci po pochvale to její BAF-
a já před kamarádkouTo jako budeš na každýho psa furt bafat??????-normálním tonem,ne ve zlým-prostě otázka…
a Dafi se na mě podívala a udělala BAF-fakt přísáhám!!!v tu chvli to znělo jako-ANO🙂
začala jsem se strašně smát a neohla jsem přestat🙂
to by jste nusela vidět-to její BAF tam v tu chvíli padlo jak prdýlkla na hrnec🙂
Jinak zážitky s běloušem teda nezávidím,uf…….ještě,že bydlíe,tam,kde ty šátky znají…,
já je sice neznala-kamarádka měla třeba obojek z nápisem -HLUCHÝ PES,
ale já jak vidím psa tak zastavuju/uvazuju