VLCI

Sluníčko je u nás za kopcem 😉
Sluníčko je u nás za kopcem 😉
Včera jsme se se smečkou vydali směr Vizovická vrchovina. 🏔️
V boční ulici u Vizovic je několik sympatických parkovišť, my jsme si vybrali až to nejzazší, kde je místo tak na dvě tři auta. Odsud jsme pokračovali směr Trvajka a dále na rozhlednu Doubrava. Je to tam solidní krpálek a jednou se nám i mezi stromky podařilo zabloudit. 😂 Ale nakonec jsme to s velkým funěním a hekáním dali. 🤭
Od rozhledny jsme pak šli kousek dolů a následně po nádherném hřebeni s parádními výhledy. 🥰
Původně jsme chtěli jít delší okruh a zavítat i na Janovu horu, ale sešlo se povíc faktorů, včetně nočního nevyspání a tak jsme to nakonec na Spleteném vrchu smýkli po červené dolů a rovnou k autu. Takže z toho byla krásná desítka, ale až bude vhodnější konstelace, určitě si dáme celých 13 km. ❤️
Lidí moc nebylo, jen pár jednotlivců a dvojic. A jedna svačící skupinka ťůristů, pro který jsme byli docela atrakce. No, jejich řízky zase byly atrakce pro naše psy a já upřímně doufám, že se jim v tom chumlu při mazlení psů nějakej nestihl ztratit. 😂😂😂
U nás ráno - 9°C a mlha,ale vyrazila jsem s Alanem na delší procházku.Asi poslední na nějaký měsíc.Byla jsem překvapena ze spolupráce Alana.Jdu pomalu a on se zastavuje,vrací,když se někde začuchal na zavolání okamžitě přibíhá,prostě jak když ví,že volné procházky mu na čas skončí.I při cestě domů vzorně čekal u přechodu.
Acher, kdo bude mít omezení, Vy nebo Alánek?
Omezení já,čeká mě operace kolene,ale i Alan,jelikož s ním bude chodit páníček.Ten ho ale z dlouhého vodítka nepouští.A vzhledem k tomu,že bude mít na starosti všechno ostatní,tak ani čas na dlouhé procházky.
Držím Vám palce, ať to dopadne dobře a jste brzo fit 🍀
Děkuji,musím věřit,že se to bez problémů zahojí.
efe:Sluníčko je u nás za kopcem 😉
u nás už je taky krásně 🙂
Tak u nás dneska fakt kosa, v 6 ráno bylo -14°C. Dala jsem o něco kratší koloběžku a pak krátkej výběh s Efíkem, už jen v -8°C.
VLCI
Jsou krásní, dobře živení. Někdo píše pod videem, že jsou jeho.🙂
Venčili jsme a chvíli sněží, chvíli sluníčko. Cca -6, takže super barzojí provozní teplota. Přejeme všem chlupatcům i vám,páníčkům krásnou nejen neděli. 🍀
To jsou překrásný fotky a překrásní psi.🥰
Moc držím palce !
Alánek vám bude oprou 🙂.
Děkuji🙂
Moc děkujeme, já zas můžu očí nechat na těch vašich. Briard je taková srdcovka. Kdysi - 35 let zpět jsem jednoho krátce měla.
Ale vlastně všichni chlupáči tady jsou super a kouzelní.
Nějak se ti barzojíci množí geometrickou řadou 🙂)
Smečka ze sněhu nadšená
U nás už druhý den hodně fouká, ostrý, velmi studený vítr. Včera jsem vyšla do polí, hned za posledním barákem jsem toho hořce litovala. Nakonec jsme s Bambulí udělali sotva 3,5 km. Dnes jsme to vzali městem, ale i tak v některých ulicích vítr nepříjemně dorážel. Obešla jsem celou spodní část města, zpátky “průmyslovou zónou”, kolem bývalého družstva, ani koně nebyli v ohradách. Opravdu nepříjemné počasí. Je super, že mrzne jen foukat by nemuselo. Jinak venkovní kočkosauři dnes skoro celý den proflakali u nás doma. Ani jim se do toho počasí ven nechtělo.
Dva naši, dva od naší chovatelky, už devítiletí venčící kamarádi. Ale možná, když všechno klapne, tak bude doma barzojík čidlo 3, ale psst, ať to nezakřiknem🙈