lupus4:botička a mast to spraví, Anča po vyříznutí kuřího oka to měla horší a cca za 14 dní byla OK
No tak pozor…na tý fotce to je ale dámička 👍❤️
lupus4:botička a mast to spraví, Anča po vyříznutí kuřího oka to měla horší a cca za 14 dní byla OK
No tak pozor…na tý fotce to je ale dámička 👍❤️
Vahine:Jenom nápad. Když mi po stehách rupnul prst, pomohly “mašličky” z náplasti a obden opatrně sundat, vyčistit a znovu a ochranu na to. Já vím, pes furt po noze šmajdá, ale přes noc třeba by to hojení podpořilo? Je to blbost?
Chudák, to bolí hodně 🌷
Nevenčím, ležím s horečkama….🤕 páneček to fláká, ale jsem ráda, že mám zastání 🙏
Přeju brzký uzdravení. 🍀 Pořádně to vyležte, prý řádí jakési zápaly plic.
U nás byl rozříznutý polštářek 2x, pokaždé děsně krve, ale nešilo se nikdy, jak píše janaa.
raduji se s vámi!!!!!!!
Ach jo, ty nemoce jsou už úplně k vzteku !
Ať páníček klidně trochu fláká venčení, ale nesmí flákat péči o Vás 🙂 !
Brzy se uzdravte , moc zdravím do postele!
Díky, tu mezeru, co jsem tu nebyla, jsem skoro celou prospala. No však Vy víte, byla jste nedávno marod i s klukama a téď zas tohlencto 🙈 hepčík🤧..je to pravda.
Děkuju, co Vaše nožka, zabrala konzervativní léčba?
Brzké uzdravení přeju. Já ležela od středy do soboty. 38°C a kašel, zvláštní že skoro bez rýmy a úplně bez bolesti v krku. A od pondělka leží manžel. Aspoň jsme nepadli oba najednou a jeden mohl vždy venčit…
Vahine:Děkuju, co Vaše nožka, zabrala konzervativní léčba?
Určitě je to lepší, ale musím teď pomalu zatěžovat, protože víc než půl roku jsem nebyla na žádné túře, takže když teď ujdu naráz cca 6 km, je to znát. Hodně mně pomáhá masáž tím přístrojem GymBeam, jak jsem tady uváděla asi před měsícem. Myslím, že ta rázová vlna ani nebude potřeba. 😊
Tak to je senzační věcička Sarah👍 myslím, že si to budu přát od Ježíška. Ten zánět ostruhy se rád vrací, záda bolí furt že jo, takže děkuju za tip 👏 který nástavec používáte na patu, prosím?
Ono to zdraví obecně souvisí s venčením moc 😉
Děkuju mockrát !
Myslíte tu masážní pistoli? Jestli jo tak ta je skvělá, mazel si s ní za tři měsíce vyléčil tenisový loket. Mě s tím občas projede ty moje křupavá záda.
Vahine:Tak to je senzační věcička Sarah👍 myslím, že si to budu přát od Ježíška. Ten zánět ostruhy se rád vrací, záda bolí furt že jo, takže děkuju za tip 👏 který nástavec používáte na patu, prosím?
Ono to zdraví obecně souvisí s venčením moc 😉
Používám tento. Vyzkoušela jsem všechny a toto mně vyhovuje nejvíc.
bambule:Myslíte tu masážní pistoli? Jestli jo tak ta je skvělá, mazel si s ní za tři měsíce vyléčil tenisový loket. Mě s tím občas projede ty moje křupavá záda.
Jj, jsem tím nadšená, jak to pomáhá. Doporučila mně to kamarádka, které ani ta rázová vlna nepomohla. Dostala jsem po novém roce od zaměstnavatele 6 tisíc příspěvek, dostávají to všichni zaměstnanci u nás, tak jsem si nadělila takový povánoční dárek. 😊
A kruci, moc vysoký jsou? Ty horečky?
Lepší páníkm co to fláká, než nic. Běloušek bude mít chvíli odpočinkovej režim, to taky neva.
Ať jste brzo cajk.
se z jaterních hodnot v červené barvě dostali na úplně ideální hodnoty…
JE TO….
Zrzavci:A kruci, moc vysoký jsou? Ty horečky?
Lepší páníkm co to fláká, než nic. Běloušek bude mít chvíli odpočinkovej režim, to taky neva.
Ať jste brzo cajk.
Děkuju Vám moc, už to jde, ale k průduškám se ještě přidaly v noci dutiny…je to ale prd proti zápalu plic minule, tak doufám, že už hůř nebude.
Běloušek mi hřeje nožky pořád, vejš nesmí. Já nevím, jestli může něco chytit? Jsem pako, včera jsem si vzala roušku, abych mu vyčistila zuby po 3 dnech, když jsem si před tím vydrbala ruce mýdlem 🙈 a ještě to na sebe povím 🤦♀️😉
bambule:Myslíte tu masážní pistoli? Jestli jo tak ta je skvělá, mazel si s ní za tři měsíce vyléčil tenisový loket. Mě s tím občas projede ty moje křupavá záda.
Jj, to je ona ta masážní pistole…bude jediná v mém životě. A můj manžel bude taky mazel, když mi ty záda občas přejede, jako je ten Váš 😉. Musíme se udržovat v dobrém provozním stavu, abychom mohly sloužit těm našim chlupáčům, kteří si nás pro svůj život vybrali 🤗
Si to možná koupím už teď, aby až zvednu to bolavý tělo z postele na delší dobu, aby zase dobře makalo…já Vás budu Sarah na rukou nosit za ten tip, fakt ☝️🌷
Děkuju na 100 1000 x 🍀
tak ve středu extrémně sychravo a větrno,tak jsem pejskům slíbila 3 krátký vycházky za den,místo jedné hlavní a další venčící,tak jsem šla mezi polama ,a každýmu házela hračky na střídačku-pak zaráz-mají čekej!-du-pustím hračky na zem,zavolám je a řeknu drrrržž-a oni by měly doběhnout každej ze svou….na vyběhání zaráz 2 psů dobrý-byly jsme venku tak 20 minut a bohatě jim to stačilo,podle trysku co přededla Dafi přes zahradu dom…doma jsem čapla tvrdý kůrky chleba a šla-bez psů-k Dárečkovi,dala jsem to do chodbičky k boxům a šla pryč,Dárek s druhým koníkem papal a kašlal na mě🙂tak jsem šla pryč,ale zahldla jsem majitele ranče,takže děkuje za chleba a jo můžu jít za Dárkem-a však si ho nauzdíš,ne,a chceš sedlo???
No uf,nechcu sedlo🙂
tak jsem zavolala na Dárka,to už se za mnou vydal,tak jsem mu vrazila ohlávku,vodítko,čistila jsem ho a pusinkovala a vykládala zpívala-nikde nikdo,jen já,kozičky,prasátka,slepičky,koníci…..
a já mu potichu zpívala-a jako já měla 4 z hudebky-a heč,,bud mu to nevadilo-i nožičku si pokrčil🙂
a nebo koníci nemají hudební sluch🙂
pak jsem si ho zkusila trošku povodit po ohradě,ale když se vedle mě rozběhl,tak jsem ho dovedla k boxům,sundala ohlávku a šla domazlit pod stříšku,a pak dom-po cestě tel-přítel-kde seš??já-u Dárečka-a v duchu-bože,doma nádobí,nevypraný,nevyžehlený,já u koní,a můj si místo ve 2 odpo,dojede v 10hdin🙂-u koníka jsem byla půl hodky,ono tam byla dost kosa,takže jsem se zahřála čištěním a šla dom…
odpo s každým psiskem zvlášt-s Žerykem kousek po dědině-furt sychravo,větrno,s Dafi kousíček…..
3vycházku jsem při jejich nezájmu vzdala……🙂
Vahine-mám na vás dotaz-neberte to ve zlým!!!
nějak chápu,k čemu slouží šátek pro hluchého/slepého psa..
ale u kardiaka je to k čemu?a že jste i párkrát psala,že Vám párkrát pomohl,to jako jak?
Předem se omlouvám za asi?hlooupý otázky…..
a děkuji za odpověd!
Dafi, není to hloupé, jen jste asi v praxi psa se šátkem nepotkala. Je jedno o jakou indispozici jde, ale v zásadě je takový šátek, na krku nemocného psa, upozorněním pro ty ostatní, co psa se šátkem míjejí, aby ho nechali na pokoji. Aby si páníci vzali své reaktivce, háravky na vodítko, co nejdřív a vyhnuli se nejlíp obloukem. Kolemjdoucí lidi, aby se nepokoušeli psa bez zeptání hladit. Třeba vše říkající nápis “potřebuji prostor” nebo šátek jen tak bez nápisu je upozorněním, že pes má problém. Psí lidi vesměs vědí, co žluté šátky znamenají. Náhlé rozrušení může způsobit šok, stres a tím třeba následně náhlou zdravotní indispozici. I kardiakovi. Stres je špatně i pro diabetika atd. Pár psů se žlutým šátkem jsem už u nás potkala. Přijde mi to fajn věcička. Předchozí bělouš byl pak už i kost a kůže a kdyby do něj naběhnul nějakej pes navolno, vraždím. Šátek je lepší řešení. Skoro k tomu právě tenkrát došlo. A nejde jen o zranění. 2 měsíce před koncem ho postihla srdeční příhoda asinprávě z rozrušení, padnul na zem v křeči, v náruči se pak probral…no, nemluví se mi o tom dobře…