Aktuálně: 2 645 inzerátů263 588 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Jak se vám venčí?

Vahine
Vahine 24.02.2025, 16:03:55 xxx.xxx.124.95
Dublinbarzoj:

Já  se totiž bojím,  že  jakmile přijde domů  Trojka, tak se někde  vyloupne  ta správná  barvička  a budu v pr…., protože Čtyřka a Pětka už bude fakt cvrkot🙈🙈🙈

Ale no tak, když je sbíráte, tak je přece nenecháte někde ladem? 🤣

Sardullah
Sardullah 24.02.2025, 16:06:43 xxx.xxx.189.104
Dublinbarzoj:

Já  se totiž bojím,  že  jakmile přijde domů  Trojka, tak se někde  vyloupne  ta správná  barvička  a budu v pr…., protože Čtyřka a Pětka už bude fakt cvrkot🙈🙈🙈

Pohoda…chrtů není nikdy dost. Naštěstí to jsou zvířata i přes svou velikost velmi skladná a doma povalečová, tak těch se do interiéru vejde…jé jé..😉

Sardullah
Sardullah 24.02.2025, 16:18:30 xxx.xxx.189.104

Já vždycky tak zálibně koukám na fotky barzojíků a říkám si….až jednou nebudu mít současné psy, tak bych třeba i na ten důchod mohla doma barzoje vydupat, ale tak to není tak jednoduchý…nemůžu mít jednoho barzoje, musím mít minimálně dva…no tak nakonec zase spadnu na zem a říkám si “uklidni se a na důchod si pořiď mainskou mývalý kočenu…”

Je to hrozný…když je člověk mladej, tak si vůbec neuvědomuje, jak je ten život krátkej…obzvlášť pokud to počítá na psy, které si ještě může a nebo už nemůže pořídit. Ještě bych toho chtěla tolik…kavkazáka, barzoje, leonbergera…ale moje psí roky jsou sečteny (pokud se mám tedy chovat zodpovědně) a najednou člověk kouká do budoucnosti bez psa a ta je strašně smutná a i když jsem ještě relativně mladá…tedy jako padesátnice se tak cítím, tak už mi to přijde jako zazvonil zvonec a psí pohádky je konec. Když budu mít štěstí, tak mám před sebou tak 7-8 let se současnými psi a čus bus bambus…

Sarah01
Sarah01 24.02.2025, 17:16:41 xxx.xxx.162.253
Dublinbarzoj:

Dnes řekl kolega, vy je sbíráte? nebo co, že vám  nestačí to co už  máte doma. Toto fakt pobavilo 🤣🤣🤣

To jsme slýchávali dost často, proč tři nebo čtyři. Manžel vždycky odpovídal Na mazlení. Až ho jednou už přešla trpělivost, tak řekl, že až bude echt nouze a lidi nebudou mít co do huby, tak my budeme mít ty psy. 😁

Doron
Doron 24.02.2025, 17:19:21 xxx.xxx.166.89

Já dnes psy rozdala. Krkavčí panička ☹️.

Doronek šel na procházku s kamarádem a jeho Škumpou, nesmí ještě s Framem, aby moc neběhal. Je to děs ho mírnit, ale pacina ještě není úplně srostlá, zas mu tam předevčírem přidali jeden steh.

Pak jsem z balkonu viděla kámošku s dcerou a jejich bišonkou, tak jsem na ně zavolala, jestli by s sebou nevzaly do lesa Gučíka, občas si takhle vypomůžem. 

Sama jsem vzala Frama, abych s ním trochu pocvičila a udělala s ním stopu. Musím ho teď brát víc samotnýho, on je takovej přívěšek starších kluků a musí se trochu otrkat.

Je to šplhounek, když uviděl na dětském hřišti kladinu, hned se na ní hrnul a pak se dožadoval odměny🙂

Na fotkách teda není moc vidět, je takovej maskovací.

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 24.02.2025, 17:35:49 xxx.xxx.124.95
Sarah01:

To jsme slýchávali dost často, proč tři nebo čtyři. Manžel vždycky odpovídal Na mazlení. Až ho jednou už přešla trpělivost, tak řekl, že až bude echt nouze a lidi nebudou mít co do huby, tak my budeme mít ty psy. 😁

…a zavřel tím kecálkům ústa. 😋

bambule
bambule 24.02.2025, 17:49:42 xxx.xxx.72.85

Dnes u nás nádherné snad skoro jarní počasí. Vyrazila jsem brzo, že se třeba vyhneme svátečním venčitelům. Bohužel to moc neklaplo, ale nakonec stačilo vylézt cca kilometr do hnusného kopce a nikde ani nohy. Vyrušila jsem jen pár krkavců, čtyři zajíce, srnčí neznámého počtu. 

Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 24.02.2025, 17:59:36 xxx:xxx.f18:7b13

my dnes odpoledne šli z Ferdinandova na vodopády na Velkém Štolpichu a přes vrchol Ořešníku zpátky. Cesty hodně klouzaly, potok místy ještě byl zamrzlý, z okolních skal občas visely krásné ledopády. Překvapilo mě, jak málo teče vody ve Štolpichu, přitom bylo hodně stupňů nad nulou a sníh (pokud ještě byl) tak tál. 

Potkali jsme dost lidí, Yoda holt šel na vodítku, nechtěla jsem riskovat, že se ho na tom ledu někdo lekne, když se vynoří ze zatáčky… Blbý pocit jsem měla z maminy se třemi malými dítky, když to nejmenší měla v šátku na zádech a klesala prudkým sestupem po čistém ledu, z kterého občas koukaly žulové kameny… ani hůlky, ani nesmeky neměla (já tedy taky nee, ale nehrozilo, že upadnu na toho piditvorečka). 

Krásně bylo v Jizerkách

Doron
Doron 24.02.2025, 19:51:55 xxx.xxx.166.89
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.02.2025, 18:21:30

Paráda!

Co říkali pesani?

Vysvětlila jste jim, že  je teď nemůžete chvíli chovat🙂?

Sarah01
Sarah01 24.02.2025, 20:39:52 xxx.xxx.162.253
Doron:

Paráda!

Co říkali pesani?

Vysvětlila jste jim, že  je teď nemůžete chvíli chovat🙂?

Skoro mě povalili, jakou měli radost. 🥰

Těžko se vysvětluje, i když už je nechovám, 32 nebo 38 kg to prostě už nejde no. Ale  byli zvyklí mě čumáčky různě pošťuchovat a to bohužel teď dost bolí. Tak budou muset chvilku vydržet. 😊

Kilian
Kilian 24.02.2025, 21:00:29 xxx:xxx.9ef9:fa18
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 24.02.2025, 14:20:03

….mám ji dodnes..mně se zase líbil moc ten zrzoun..

Sardullah
Sardullah 24.02.2025, 21:10:07 xxx.xxx.221.216
Kilian:

….mám ji dodnes..mně se zase líbil moc ten zrzoun..

No já si myslím, že tu knížku budu mít někde taky… řekla bych, že jsem z ní četla dětem když byly malé… asi to bude uložený někde v krabici spolu s Krásou nesmírnou a Diamantovou sekyrou … tak to možná pohledám, vybalím a počtu si… co jsou děti velký, tak jsem ty knížky neměla v ruce.

sutrik
sutrik 24.02.2025, 23:54:22 xxx:xxx.b7e7:c8e1

Přidávám sobotní výlet. Lepší pozdě než nikdy.  S raptorem jsme jeli autobusem do Slatiňan. Viz foto 1. Starokladrubští vraníci, 2. Kočičí hrádek. 

A oklikou jsme to vzali zpět přes zříceninu Rabštejnek, kterou nadšenci svépomocí opravují. Pár let zpátky to byly jen zbytky hradeb. Foto 4, 5. 

Pak na geopark Deblov. Foto 8 až 12. Na 12 je zkamenělé mořské dno, o kterém se píše na ceduli.

Přes “naši” přírodní rezervaci Krkanka v okolí Chrudimky. 22 km víceméně lehce do kopce. Poslední fotka - taky vaše fenky značkují "na psa”?

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Daja
Daja 25.02.2025, 05:20:47 xxx:xxx.bb0b:ca00
Sarah01:

Tak takhle jsem se naučila i já odpovídat páč jak jsem měla tři pidi psy 2 Bišonky a 1 Rusáka tak to byly pohledy a uštěpačné poznámky, nikomu nevysvětlíte, že děláte canisku a na to potřebuji minimum dva psy a Biško už byl na to starý, ten si žil svým tempem proto tři. Tak jsem začala odpovídat, že až přijde válka mám chodící ledničku a každý na mě no fuj.

Vahine
Vahine 25.02.2025, 06:48:35 xxx.xxx.124.95
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 24.02.2025, 23:54:22

…taky vaše fenky značkují "na psa”?…

No můj kastrovaný bělouš zase dost často čůrá na fenku 😁

Bonnie šikovná, jde jí to pěkně a fotky jsou fakt nádherný 👌

Tenurri
Tenurri 25.02.2025, 08:19:30 xxx.xxx.22.64

Nevím, jestli to patří úplně do venčení, ale já měla v neděli “krásný” návrat do reality na tréninkové skupinové procházce. Zjistila jsem, že Jack není vůbec schopnej se soustředit a fungovat mezi psama a celou hodinu se akorát přetáčel a chytal amok, takže ostatní si hezky cvičili a procházeli se u sebe a my byli půl kilometru za něma, aby se na mě můj pes byl schopnej alespoň podívat.
Individuální lekce byly fajn, ale teď je můj pes schopný fungovat jen když je na place sám.

A to jsem na klasickej cvíčák právě nechtěla, protože přece individuální přístup je lepší…no jako jo, ale vlastně ne 😀.
Máme zase na čem pracovat, už se domlouvám s tou stejnou trenérkou co s tím, protože takhle nemůžeme na žádnou psí akci. A taky to viděla na vlastní oči na tréninku, tak už ví s čím bude pracovat.

Je teda fakt, že tam byl i jeho nejlepší kamarád/polobrácha, takže frustrace, že si nemůže jít hrát asi milion. 
A to ho psi, které míjíme na chodníku, nijak zvlášť nezajímají, ale jakmile je ve skupince, kde se trénuje, zahazuje mozek a chce každému skákat po hlavě a vyřvat mi díru ho hlavy.

Bude to ještě asi zajímavé, já měla taky co dělat abych se tam nerozbrečela, bylo to naprosto příšerně strašný a nic takového jsem předtím nezažila. My ven s cizíma pejskařema nechodíme, většinou chci mít klid a chodím tam, kde nikoho ideálně nepotkáme, potom to tak vypadá.

Tohle jsme úplně zazdili. A to máme od března skupinové tréninky v hale jako nějakou přípravku na agility kurz, trochu se tam bojím jít 🤭.

bambule
bambule 25.02.2025, 09:33:48 xxx.xxx.12.191
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 24.02.2025, 23:54:22

Bambule taky značkuje jen to nedělá takhle ve stoje, ale elegantně si pričapne, zvedne pravou (vždy pravou) nožku a podepíše se😃

hmn
hmn 25.02.2025, 09:47:06 xxx.xxx.100.47

“A to jsem na klasickej cvíčák právě nechtěla, protože přece individuální přístup je lepší…no jako jo, ale vlastně ne”

jako jo, je lepší
ty individuálky
ale někteří psi holt potřebují nadstavbu a to trénink ve skupině
prostě přidání rušivého vlivu

taky jsem s HW měla individuál, a zcela úmyslně jsem se přihlásila i na skupinové cvičení, ale psu to bylo úplně šumák

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.