Tak my venčili Satánka na výstavě, byli jsme tam jen dva dny, že tří možných, a hafík velký šikula . První den CAC,CACIB a BOB, druhý den CAC,CACIB a BOS. Ale auto menší šikula, těsně před cílem výstavy odešla spojka🙈. Místní moc milí, včetně organizačního týmu výstavy, snažili se pomoci , ale díky svátku oprava nejdříve v úterý, tak nás včera zachránili s odtahovkou. Hurá jsme doma 😉. Jo a auto umřelo necelých 500km od domova.🤣🤣🤣
Nebožka mi prřekousávala vodítka u obchodu a chodila se koukat ,jestli taky něco kupuju pro ní 😁…prosíme majitele psa.který chodí po obchodě.aby si ho odvedl….asi tak. To ještě jste si troufli nechat psa u obchodu uvázaneho, ranní procházka a nákup. Časem toho nechala.
Měli jsme v partě basetku Báru, ta si chodila na “nákup” k Mainlovi sama. Dveře se jí otevřely, vybrala si balíček sýra nebo salámu a zase šla. Majitel to chodil platit. Tenkrát v dřevních dobách demokracie to šlo.😉🙃
Známá když měla svý první 2 basenjíky, psa a fenku, je taky nechala uvázaný u obchodu, přes ulici najednou procházel jejich úhlavní nepřítel. Pes překousal vodítko, za který byl uvázaný a šel po něm. Fena se škrtila na obojku, ale ta vodítka nekousala, tak se pes pro ní vrátil, překousal i její vodítko a šli na něj oba…
Jinak Qui mi taky kouše do vodítka a přesně ví kdy ho vidím, takže si toho ani nevšimnu. Třeba při otevírání branky a tak. Až manžel mě na to upozornil, když nás viděl z okna jak se vracíme z procházky…
Tu byla někde ta debata o vodítkách. Ráno jsem vycházela a vodítko bylo zcela určitě v pořádku. Do cíle jsem došla před devátou. V devět dopoledne už vypadalo takhle. Pes prakticky neustále pod dohledem. Kdy a jak se mu to povedlo…🤦♀️ Ještěže zítra odjíždíme domů.
Jo, tak takových vodítek mám po minulé smečce několik a taky Manmat. 😁
Tak my venčili Satánka na výstavě, byli jsme tam jen dva dny, že tří možných, a hafík velký šikula . První den CAC,CACIB a BOB, druhý den CAC,CACIB a BOS. Ale auto menší šikula, těsně před cílem výstavy odešla spojka🙈. Místní moc milí, včetně organizačního týmu výstavy, snažili se pomoci , ale díky svátku oprava nejdříve v úterý, tak nás včera zachránili s odtahovkou. Hurá jsme doma 😉. Jo a auto umřelo necelých 500km od domova.🤣🤣🤣
Jé, moc gratuluju, cesta se vyplatila. 👍🎉 Nebýt teda potíží s autem, to je mně líto, to nechce žádný řidič. Jinak já jsem opět píchla, už potřetí.🤦 Mechanik už ze mě má srandu.😁
Uf jsme doma. Budeme pro příště muset nějak líp vychytat logistiku. A teda po týdnu válení všude možně, potřeboval mladý pán zásadní očistu. Ta voda, co z něj tekla, byla možná černější než jeho kožich. 😂
Jé, moc gratuluju, cesta se vyplatila. 👍🎉 Nebýt teda potíží s autem, to je mně líto, to nechce žádný řidič. Jinak já jsem opět píchla, už potřetí.🤦 Mechanik už ze mě má srandu.😁
Já měla před lety období, kdy jsem během měsíce píchla 3x a vždycky v pátek k večeru a tak jsem vždycky volala svého dvorního pneu-mechanika (můj spolužák ze základky), ten už mi zvedal telefon se slovy “Nemá, nepracuju…., bože ty si vždycky vebereš čas" a já mu říkám.."já za to fakt nemůžu, že píchám jen v pátek večer…"😀
Já měla před lety období, kdy jsem během měsíce píchla 3x a vždycky v pátek k večeru a tak jsem vždycky volala svého dvorního pneu-mechanika (můj spolužák ze základky), ten už mi zvedal telefon se slovy “Nemá, nepracuju…., bože ty si vždycky vebereš čas" a já mu říkám.."já za to fakt nemůžu, že píchám jen v pátek večer…"😀
Jako já mám na to nějakou smůlu nebo co, naštěstí disk v pořádku a pneu se nemusela teď kupovat nová, protože minule jsem kupovala dvě zadní, aby byly ve stejném stavu. Všechno píchnuté na našich “bezvadných” silnicích. Nechápu, jak někdo může jezdit devadesátkou, já jsem jela sotva 60 a stejně jsem tu díru nevybrala. 🙄
No právě. Kdybyste jela rychleji, tak tu díru přelítnete.😉 I když asi ne, to byste tam to kolo nechala.
To je strašně různě pozáplatovaná silnice, místy asfalt s dírami, místy žulové kostky, místy panely…kdo to zná mezi Žešovem a Dobrochovem na Prostějovsku, tak bude vědět, je to cesta souběžná s dálnicí. Se mně prostě nechtěla kupovat dálniční známka, protože tam jezdím tak 2x do roka. Příště už tamtudy nepojedu, ovšem otázka je kudy. Na Prostějovsku jsou totiž, nevím z jakého důvodu, tyhlety silnice soukromé a jejich stav podle toho i vypadá.
Po týdnu mimo realitu, kdy se mladý pán pohyboval převážně na postroji zase najíždíme na běžný režim. A mladý pán je totálně bez mozku. 😀 Teď večer jsme si dali větší večerní okruh a měla jsem pocit, že venčím pako vytažené odněkud z pralesa. Vytáhla jsem místo toho hlodnutého vodítko po starouškovi, ale to je koncipované tak na malého pejska do deseti kil maximálně, ne na pubertální jelito střední velikosti. Navíc je kožené a má už něco za sebou. Snad vydrží aspoň ty dva dny, než mi přijdou dvě nová vodítka od Manmatu. Pak už tu mám jen horolezeckou šňůru a štěněčí vodítko od chovatelky. 🙈😅
rychlé opožděné hlášení z venčení minulého týdne. Yoda nestíhá (a my taky nee) - jsou tu navíc 4 dítka a dva dospěláci - a kombinace neustálého dění a delších výletů psíka zcela zaměstnává. Na odpočinek není čas…
psích fotek je poměrně málo - neb skoro na všech jsou i dítka
ty nepsí - za humny je čas vemeníků a náprstníků… a pak taky dětské výpravy směr Modlivý důl a hrad Svojkov a milované Jizerky (mimo jiné vrchol Paličníku)… a to nejsou fotky z hraní finských kuželek (Yoda i díky únavě je poměrně vzorný - házecí kolík ukradne jen zcela výjimečně 😄) a pozorování světlušek…
Jooo taky je teď u nás hlodací období, Barča se rozhodla, že mi tu rehabilitaci prstů osladí a postupně mi částečně zlikvidovala molitanový míček, ortézu a chladící návlek na prsty ten zmizel úplně…