ty nepsí - za humny je čas vemeníků a náprstníků… a pak taky dětské výpravy směr Modlivý důl a hrad Svojkov a milované Jizerky (mimo jiné vrchol Paličníku)… a to nejsou fotky z hraní finských kuželek (Yoda i díky únavě je poměrně vzorný - házecí kolík ukradne jen zcela výjimečně 😄) a pozorování světlušek…
Veselo musí být…..Prosím, kde je ten obelisk č. 4 ?
Veselo musí být…..Prosím, kde je ten obelisk č. 4 ?
ten znáte zcela jistě dobře - jen je to neobvyklý pohled od vstupu na hřbitůvek na České chalupě. Mohyla padlým v I. světové válce na České chalupě - od cesty je skryta za hradbou rododendronů
Mladý pán má teď vážně destruktivní období. Furt mu cpu jeho hračky a jeho olivové dřívko na hlodání a stejně mi ohlodal plastovou lištu v kuchyni. Zn. Hlavně nenápadně. Mamlas. 🤦♀️
ten znáte zcela jistě dobře - jen je to neobvyklý pohled od vstupu na hřbitůvek na České chalupě. Mohyla padlým v I. světové válce na České chalupě - od cesty je skryta za hradbou rododendronů
Dík. Znám, na hřbitůvek na Č. ch. chodím. Ale ten pohled je opravdu zvláštní, přes obelisk do údolí…
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 08.07.2025, 16:53:12
Hlavně nenápadně….to je klasika…oni jsou vyčůraný jak díra do sněhu…jak já říkám…pes dává pozor, jestli dávám pozor a když nedávám pozor, tak vymejšlí bejkárny.
Sranda je, že pokud psi zlobí, tak jsem v klidu…pokud nastane ticho a klid, tak běžím kontrolovat, co se děje. U nás teda, vzhledem k tomu, že mám dospělce, tak to znamená, že spí, ale člověk nikdy neví…
Jinak teda jsem si pěkně na…kakala do kalhot. Vyrazila jsem ven, že dáme větší procházku, když odpoledne jsem organizačně zvládla jen rychlé venčení. A sto padesát metrů od baráku jsem došlápla, koleno se mi zamklo, přeskočilo a bylo po venčení. Tady po mém. Naštěstí to mohl převzít muž.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.07.2025, 10:09:27
Nic moc. Pajdám, schody nesejdu a bolí to jak čert. Tak už skoro hodinu sedím v nemocnici čekárně na ortopedii, po tom co mě na poliklinice poslali pryč, že už jsem přespočet.
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 09.07.2025, 10:26:32
No nejsem z toho nadšená. Koleno je blbej kloub. Mamka má zoperovaný oba menisky a ta představa mě upřímně děsí. Tak doufám, že je to jen nějaká blbost kterou půjde následně řešit přes rehabku. 😬
Jak to čtu,tak ty kolena jsou problém.Také koleno pořád není OK.A včera si dcera neteře vyhodila koleno,v noci, to jsem vůbec nepochopila, jak si člověk v noci ze spánku může vyhodit koleno.Tatínek s ní letěl ještě v noci do nemocnice,tak jí ho nahodili,dostala ortézu a u nás si byli pro berle.Takže má také o zábavu na prázdniny postaráno.
Od pondělí jsme na kurzu rally obedience. Dnes je zakončený dvojzkouškami. Šly jsme s Bonnie prvně dvojky (RO2). Obě zkoušky jsme zvládly za výborně (shodně 92/100) 😁 A splnily jsme podmínky na přechod do nejvyšší národní - třetí třídy.
Ale ve dvojkách se ještě dlouho zdržíme. Máme toho spoustu co dodělat. Rozhodčí oba parkury postavila lehké a taky je mírnější při hodnocení. A na trojky potřebuju hodně tréninků i jen pro vysvětlení karet. Takže někoho najít, už na jedničky jsme se připravovaly téměŕ jen na kurzech, trenérka už nejezdí.