Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 09.07.2025, 10:24:49
…moc vám držím palce…já v květnu zakopla a upadla na dlažbě v rámci dobíhání tramvaje…takže jsem se dopajdala domů a ortezu…neštěstí to dopao dobře, ale měsíc jsem byla vyřazena z provozu běžného
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 09.07.2025, 15:47:59
Já jsem v to doufala, že to bude blbost…někdo si zvrtne kotník, taky se na něj tři dny nepostaví a teda v mém případě to řeší octovými zábaly, no tak vy jste si prostě zvrtla koleno…za chvíli budete běhat jako čamrda…a teď si holt dáte klidový režim.😎
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 09.07.2025, 16:15:41
Uvidíme. Od rána mi to pěkně oteklo. Tak chladím, mažu voltarenem a snažím se, co jde delegovat. On si aspoň mladej zvykne, že venčí i manžel. Blbý je, že ho teď nesnesu po schodech na ulici, tak přes den to bude jistit zahrada.
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 09.07.2025, 21:14:44
No ráno moudřejší večera…i když mám obavy, že se to přes noc může rozležet a ráno to může být ještě horší…ale možná pozítří už se začne blýskat na lepší časy…🍀
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 09.07.2025, 21:14:44
Zkuste sehnat i Alpa gel s kostivalem, nemusíte pro něj do lékárny. Nedám na něj dopustit, stojí pár korun a u vymknutýho kotníku mi pomáhal víc než Voltaren či Olfen. Ooo kolena, kolena, nechť navrátí se do původního stavu. Btw, kolik tam máte schodů do ulice, že mladého pána pořád ještě nosíte?
Jako holky, koukám, že my jsme tady teda sestava…ve své podstatě se dělíme na dvě skupiny…na záda a kolena…a ty z nás, co jsou v pořádku, tak si teda to koleno taky porychtujou, aby netrhaly partu…😊.
Tak dobrou a zítra budu netrpělivě vyhlížet raport od šavlozubky, jaký je stav českých kolen v Čechách…