Já jsem pod obojí, heč. 😀
Já jsem pod obojí, heč. 😀
..tak já jsem pod obojím, plotýnky v bederní páteři🙂
Šavlozubko - podpořím Plaku. A plus ještě kostival ve formě Traumaplantu, taky supr. A nebo kostival samotný. Stalo se mi kdysi při venčení , že se mi koleno podobně, ne tak brutálně zakouslo. Naškubala jsem si na zahradě listí, potloukla vařečkou v hrníčku, pustít to sliz a to jsem patlala na to koleno. Do rána supr. Tak klidnou noc.
Sardullah:Jako holky, koukám, že my jsme tady teda sestava…ve své podstatě se dělíme na dvě skupiny…na záda a kolena…a ty z nás, co jsou v pořádku, tak si teda to koleno taky porychtujou, aby netrhaly partu…😊.
Tak dobrou a zítra budu netrpělivě vyhlížet raport od šavlozubky, jaký je stav českých kolen v Čechách…
Já se hlásím k zádům a dneska jsem se zase porychtovala kolena. Veverku Malina ustála velmi dobře a to se ta malá drzounka na ní šla podívat z blízka. Jenže pak jsme šly dceři naproti na příměšťák, spousta veselých dětí, co si jí hladily, jí už celkem rozparádily, takže dva zajíci, co nám ve městě začali hopkat před nosem, to už nedala. Zasekla jsem vodítko, zapřela paty, ale dcera to měla jako srandu a držela to vodítko se mnou a to už mě vyhodilo z konceptu, tak jsme některá to vodítko odsekli a Malina vystřelila a já místo, abych pustila vodítko, protože ona stejně pak nikam neběží, jsem se pěkně natáhla, vyrazila si dech, sedřela ruku a trochu kolena. Teď mě všechno bolelo, z ruky mi tekla krev a ještě utěšovala dceru, že mi nic není, přitom bych se nejradši někde stočila do klubíčka a lízala rány 🤭.
Spočítaný to nemám ale troje schody od ulice až do bytu (půlpatra ke vchodovým dveřím a pak dvoje docela dlouhý schody o na úroveň ulice). Možná jsem přehnaně opatrná, ale starouš měl ve třinácti zoperovanou páteř, takže dolů pořád nosím. Zatím ho unesu. Tak dobrý. Teda teď nedobrý.
Traumaplant znám, mám a použila jako první pomoc. 🙂
Já zatím kolena dobrý, ale taky záda a k tomu všemu ještě břicho. 😄
Já můžu ještě doporučit křenový listy - aplikuju teď na prst a taky pomáhá.
Tak já teda patřím do množiny záda…i když zatím držej, ale zloběj, ale já mám se zádama problém od dětství, kdy jsem měla skoliozu…jediný období, kdy to bylo cajk bylo, když jsem jezdila na koni a pak teda posilovna…domácí cvičení sice trochu pomáhá, ale ten efekt to nemá…a pak teda kyčel, ale to si myslím, že je od těch zad.
Každopádně mladý pán má na dnešek a na víkend domluvený venčicí tety, takže to je super, že nepřijde úplně o všechny odpolední vycházky, protože zahrada ve svahu je sice fajn, ale je to tak vypustit vyčůrat a dom, protože můžu tak postávat na terase před kuchyní.
protože můžu tak postávat na terase před kuchyní.
a můžete ho taky učit pást soby 😀
Tak záda mě jako programátorku, co celej den sedí a ještě k tomu blbě, zlobily dost. Až co jsem začala jezdit na koloběžce daly pokoj. Jako ono to dává smysl, na koloběžce (myslím tu sportovní s koly velkými jako na kole), nejde jet nahrbená, takže to člověk naposiluje.
Jinak u nás pořád bez procházek, vet našla 2 kousky osiny a snad to bylo vše, teď čekáme až se to zahojí. Do rány dáváme višňák a zavazujeme, ale Efík si to hned sundá a límec mu pro jistotu sundavá Qui. Takže prostě hlídáme…
Osiny pitomý… 😠…tak snad to bude brzy ok 🍀
Ojvaj. Držím palce ať je líp. 🍀Osiny mě s chlupatcem upřímně děsí.
Dneska odpoledne mladého pána přišla vyvenčit kamarádka, tak nepřišel o svou odpolední procházku a teď spokojeně chrní tradičně v rohu pod lavicí. 🙂 A přišla nová vodítka. Jupí. Z toho koženýho jsem byla trochu v nervu, že rupne nebo ho hryzne.
tak minulý týden,kdy panovaly vedra,tak jsme byly ze psy 2 krát odpo u vody-úterý a čtvrtek,mezitím krátké vycházky,protože prostě tropy,v sobotu ráno vycházka v lese ze cvičením,
a tento týden jedna vycházka za koníkama do dědiny podél ohrad a zpět,
pak venčící cvičící vycházky,s Maxem,s Betty,a dnes ráno větší vycházka v lese,pak česání,šmikání závojů na nožkách,ofinky,
a odpo učení Dafi nošení růže,mezitím focení Žeryka s růží za obojkem,k tomu Betty pachový čtvereček na dvoře-at nás neruší🙂-fotila jsem na přání bývalé -švagrové paničky Žeryka-k narozkám…
a cvičení trošku s Maxíkem,
a Dafi nošení peněženky a Žeryk míčku,
mezitím se se mnou válela Dafi v posteli,když jsem dojela od Mudr….-myslím,že pěkně strávený den volna😀
v úterý-další den volna,ale notně propršený,strávený ze psy v posteli,kromě ranního a večerního venčení🙂
mezitím jsem mrzla v práci s přesčasama…:/
pěkný vodítko,mám slabost pro kožený vodítka/obojky…
co kolínko Vaše??
Dneska jsem na chození po bytě zahodila bedle. Traumaplant asi fakt zabral. V pondělí mám teda termín na MRI, ale vypadá to, že si to sedlo samo.
Venčí teda ještě muž, abych to nepřepískla.
No sem to říkala…2-3 dny a bude to cajk😉
..konečně unavený motýl…včera na CACITU v Dobříši pro mně úžasný den plny skvělých sportovnich zážitků, sice občas i sprchlo, ale pod parapletem to šlo…večer skvělý raut a Kelišovo předvedení, které se všem prý moc libilo …dom jsme dorazili po jedné ráno, ale stálo to opravdu zato…