dneska zcela mokré venčení - navíc v lese prší dvakrát. A teď jsme obrali zbytek černého rybízu a sladkovišní a třešní… a musím to všechno zlikvidovat (marmelády, mrazák…) Meruňky tady nerostou… ty si budu muset na pár oblíbených marmeládiček koupit na trhu.
ale vždy se u Vás těším moc na ty nepsí-to je krása nesmírná!!!!!!!!
Přidávám se…mistr fotograf!👍umí to zachytit..jakoby naaranžovat ten snímek,aby tam bylo ještě něco “navíc”….houba,hmyz na květině..a to okolí je prostě dplňuje..Fakt-nádhera-se kochám..ostatně jako vždycky..
Ale ty výlety Sarah,Dafi a ostatních výletníků jsou samozřejmě taky úžasné..👌Podívám se aspoň po krásách naší země..🙏
No je to fešák i tak…hele tak nevím, kdyby byl učesanej, jestli by nám pak jeho krása nevypálila zornice😎. Takže nám stačí, když ho můžem obdivovat takhle rozvrkočenýho…a teda kdybys to nenapsala, tak si teda ani nevšimnu, přijde mi cajk.
Jak snáší změnu bydliště?a co na něj zbytek smečky?
a ještě jsem se chtěla optat,co to máte za podlahu??
je to krasavec!!!
Po příjezdu jsem ho nechala se všemi chvíli běhat na na zahradě jen s holkama, tam to bylo v pohodě, očuchali se a hráli si. Potom doma před večeří seděl asi půl hodiny jenom u dveří, než za ním Dráček přišel si ho taky očuchat, tak pak se osmělil a proběhl si celé patro. V noci spal, až jsem se divila, když mi páník říkal, že občas ho budí a chce ven. Takže u nás spal až do rána, kdy už se hlásil o snídani. Včera celý den v pohodě, jen občas při těch hrátkách, kdy už zajde s Julinkou moc daleko, tak ho Dráček trochu usměrňuje, Julinku si prostě hlídá. Cherry se ohlídá sama, není taková trubka. 😄
Ta podlaha na terase jsou čtverce z dřevoplastu. Už je ale máme dost dlouho, takže od sluníčka je to dost vybledlé.