OT: A pak lidi jdou a koupí si borůvky i cesty od takovýho tlačivýho dědka, co celej den je v lese.samozřejme chodí na záchod.drží si pinďoura.nedej bože utře zadek kouskem papíru a pochybuju že si umeje ruce…..
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 14.07.2025, 16:40:16
U nás žádný plyšový hračky nevydrží, konkrétně tyhle krysy přišli hned 1. večer o tlapky a ocas. Evidentně si kluci myslí, že je třeba všechny přečuhující části amputovat…
My jsme dnes byli u rybníka, vzali jsme i Bowieho. Fotit jsem nestihla, měla jsem co dělat, abych ho udržela na vodítku, evidentně na něm moc neumí, ruce mám samý puchýř. Ale mám fotku Julinky, kdy se ještě cestou tam sprasila v kaluži. 😂
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 14.07.2025, 16:40:16
U nás krysa z Ikea vydržela asi půl hodiny. Pak ležel na zahradě jen vypreparovanej kožíšek, několikrát zmoklej. Přišla na návštěvu kamarádka a při chůzi zahradou najednou začala vřískat, že tam mám mrtvou krysu. No měla jsem, tu z Ikea 😀 😀
Se mi líbí, že krysa z Ikei je vlastně už dlouholetý hit pro naše chlupatce. Aspoň už 30? let. My teď máme 3, dvě zrakvili hafíci a jednu si šetří čičiny. Teď mi to připomnělo , musíme dokoupit🙈🤣