Aktuálně: 2 753 inzerátů261 753 diskuzních příspěvků19 170 uživatelů

Jak se vám venčí?

Xerxova
Xerxova 07.08.2025, 09:02:49 xxx:xxx.c3df:ac13
efe:

S láskou vzpomínám, jak si hráli s Baruškou 🥰

to on by si asi zase hezky hrál - jak říkám - holky rád, malé kluky ignoruje (i když nevím, jak by se mu líbil Vasil u holek??)

My si dneska přivstali a už po šesté ráno jsme byli nad lomem a kochali se výhledem na město. I nějaký ten hříbek na nás počkal… A v práci jsem za letního režimu stejně byla první…

efe
efe 07.08.2025, 09:16:49 xxx.xxx.64.15
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 07.08.2025, 09:02:49

No musíme domluvit zas nějaký venčení ;) 

Vasil dělá u psů, že tam není, tak myslím, že se budou hoši vzájemně ignorovat.

šavlozubka
šavlozubka 07.08.2025, 12:15:13 xxx.xxx.167.186

Já si ráno přivstala, protože děti měly mít doktora, tak abychom těch obvyklých pět kiláčků stihli obejít včas. Bylo skvělý, jak byl všude klid, na trávě na vyhlídce se ještě držela rosa a bylo takové příjemné ranní růžovo. I mladý pán byl vcelku soustředěný a dokonce zvládl nevystřelit za hrdličkama. 

Včera jsem ho chtěla vzít socializovat mezi lidi do občerstvovacího zařízení, ale plán se střetl s realitou. Totiž s pubertálním jelítkem. Takže jsme odešli, trochu pochodili a pocvičili ve Stromovce a zkusili to znovu. Vydržel relativně v klidu (sedět a mlčet) přesně tu cca čtvrt hodinu než jsem dojedla, tak jsme to pak ještě vzaly s kamarádkou na tramvaj procházkou přes Stromovku. Aspoň v tramvaji byl cestou tam i zpět za vzorňáka. 

Obrázek
Dafi
Dafi 07.08.2025, 15:21:10 xxx.xxx.136.20

u nás ráno dest stupnů….

v 5 ráno…

v práci jsem seděla v triku s dl.,v triku s krátkým,rukavice s ustřihlými prsty,svetr,softwelová  vesta,mikina kolem zad,šátek na krku-tan mám vlastně víceméně celoročně….

a do toho zákazníci v šatech a tílkách…..

no,jenže klima a táho ode dveří no…..☹️

v noci jsem si na peřinu přidala ještě deku a s Dafi jsme byly zakrytý po uši a nalepený na sobě:-()

včera večerní venčení-záda mě bolely,nohy mě bolely,strašně-kyčle,

stahaná jak borůvky,po příjezdu dom,jsem vytuhla na terase a k večeru,že pudu ze psama….

u brány se přiřítily Max s Betty,Žeryk zůstal zavřený-asi omylem??doma…

tak lezu ze 3 psama kousek k lípě,Dafi se táhne,protože kopec za barákem,Max táhne mě a furt k něčemučmuchá,Dafča se táhn za mnou,Betty táhne do strany…..

psychicky dost nevyrovnaná-jelikož jsem si připadala jak nějaký tažný zařízení,já táhnu,a mě někdo táhne..:-O

jsem se po vyvenčení vrátila k bráně,že budem cvičit za bránou,

psy jsem dala za bránu-psy rodičů a čapla jsem Dafču-daly jsme si chůzi u nohy,obraty na místě,polohy,přivolání mezi,a ke m a zastavení za pochodu a kroky,celou dobu litujíc toho,že nemám většího psa…..při každým zohnutí s pamlskem jsem myslela,že se nenarovnám…

no odpajdala jsem ke kladině na zahradě,kterou dělala Dafča s Maxem společně za sebou+takhle skákaly přes překážku…

pejsci rodičů dostaly pamlsky na hledání do trávy a šla jsem pro Žeryka…,

s ním směrem ke křížku mezi pole,na druhou stranu,než k lípě,

udělat pár cviků jako sedni,lehni,chůze u nohy,obraty a za odměnu kruh-puller,který jsem hodiila ŽERYKOVI,KTERÝ MĚ HO PAK VRAZIL DO RUKY,

ŽÁDNÝ ZOHÝBÁNÍ-JUCHŮŮŮŮŮŮŮ,

tak mě to rozradostnilo,že po každým cviku,když si Žeryk vždy chvilku hrál s pullerem,jsem se přistihla jak stojím mezi polama a melu na něj-jééééé,co to mááš,kdes to vzal?co ti to daly??

kdes to vzal,proč to máš??k čemu to jééé?

ty máš kroužek????

no a takhle jsem stála a mlela,jak prdlá😀

pak jsme s cupitaly dom,kde jsem se smála Dafči,ta nás pečlivě vyhlížela od jasmínu na zahradě-což je hooodněvelkej kus od brány-prostě aby nemusela podruhý ven😀

vzhledem k tomu,že jsem 2 krát vracela blbě peníze-o několik stovek víc…..☹️

naštěstí jsem se vždycky přistihla,ale ty  nervy….

tak mě mezi polama asi ze všeho hráblo,s těma kecama na Žeryka😀

ze ZOO z ihlavy ze čtvrtka z dovolené a z MUZEA V JIHLAVĚ-ty figuríny mluvily nářečím,když si k nim člověk stoupl-----hežčí muzeum jsem nikdy neviděla….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
sutrik
sutrik 07.08.2025, 19:09:06 xxx:xxx.e5c5:d2d4

Dneska jsme vymetly dva potoky, jeden rybník a jeden malý lom. V lomu spadl pamlsek do vody mezi balvany. Když Bonnie předváděla akrobatické pokusy o vyjmutí, neodolala jsem a pustila kameru. Nechala jsem ji chvilku trápit, než jsem pamlsek vylovila, jsem mrcha 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 07.08.2025, 19:17:17 xxx:xxx.18b9:2c01
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.08.2025, 19:09:06

Bonnie je strašně šikovná, umí si poradit 👏 prostě skvělá 🤗

Kilian
Kilian 07.08.2025, 19:19:06 xxx:xxx.1ac:55de
»
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 07.08.2025, 19:09:06

..je skvělá

Trickyvoo
Trickyvoo 07.08.2025, 20:11:43 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 07.08.2025, 15:21:10

Dcera byla s příměšťákem v ZOO Jihlava též a měla zkaženou náladu, že nešli k červeným pandám. Ta by koukala, kdyby viděla tu pěknou fotku, co jste pořídila vy. 

Dafi
Dafi 07.08.2025, 21:43:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Trickyvoo z 07.08.2025, 20:11:43

NO,ČERVENÝ PANDY JSOU MILÝ,JÁ MILUJU SURIKATY,jo byl tam vlk,ale blbě byl vidět,jinak-před devítou prázdný parkoviště,za hodinu a půl přeplněná ZOO,přeplněný parkoviště…naštěstí!!!!všude jezdíme brzo ráno i na výlety bez psa,vlakem v  5 ráno…

Muzeu kromě nás a 2 lidí nikdo,což bylo dobře,přítel je fakt nepříčetnej,když jsou někde lidi☹️

on je v tomhle fakt prdlej….

na hodnně míst nechce jít-že tam budou lidi-Cimburk??-né,tam budou lidi..

a jde se na Kozel-třeba..

o víkendu někam na turistický cíl??

no néé,dyt tam budou lidi!!!jezusmankote….

a v týdnu v létě se diví,když je někde hoodně lidí….

šavlozubka
šavlozubka 08.08.2025, 05:43:22 xxx.xxx.167.186
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 07.08.2025, 21:43:51

Já ho chápu. Taky nemám ráda, když je někde hodně lidí. Do zoo v létě vůbec nechodíme. Na Sněžku se asi už nikdy nepodívám. Na vodu už roky nejezdíme na Vltavu… A mám pocit, že je to rok od roku horší a horší. Jistě je fajn, že chtějí lidi trávit čas venku, ale pak se polovina z nich chová jako hovádi a jsem z toho akorát otrávená. Z cyklistů na cestách, kam je kolům vjezd zakázán (v Krkonoších a na Šumavě běžný úkaz) a podobně… 

Dafi
Dafi 08.08.2025, 15:28:21 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele šavlozubka z 08.08.2025, 05:43:22

Já to taky chápu,ale zase,on to dovádí do krajnosti..

taky nemusím davy lidí..

jednou jsme šly na Brdo-fučelo,kosa,cestou tam nikdo,cestou zpět zástupy jak na 1, máje…tak to je i na mě moc..

na druhou stranu skoro nikam nejezdíme….-což je taky extrém…,

já mám ráda výlety s cílem-někam k něčemu….i kdyby to byla kaplička,kostelíček….

Tenurri
Tenurri 08.08.2025, 22:45:34 xxx.xxx.110.133

My se včera vrátili z Jizerek, bylo tam krásně. Jack byl moc hodnej i sám na pokoji. Vlastně byl rád, že po výletech spí 😁. Kde to šlo byl alespoň na stopovačce. Na volno jsem si netroufla, i když jsme žádné zvířátko nepotkali. Jen na stanovištích jsem ho odepnula, když tam nikdo nebyl.

Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 08.08.2025, 23:15:35 xxx.xxx.191.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 08.08.2025, 22:45:34

Vyrostl z něj velkej fešák, mooc mu to sluší ❤️ na tom kameni mu chybí jen motýlek 🤗 elegán

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 09.08.2025, 08:00:01 xxx.xxx.153.233

Taky jsem si říkala, že   z miminka je velkej kluk😍, strašně moc to letí, na dětech a zvířátkách je to vidět nejvíc. 

Dafi
Dafi 09.08.2025, 12:05:22 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 08.08.2025, 22:45:34

krásný fotky,a stopovačka přece neva-jsme dnes potkaly lána s belgičákeem na stopovačce na výletě a Martin-jak jsi poznala,že to byl kynolog?já-no ppodle chování-a ehmm taky oblečení….

a Tenurri-ono není zas mít takový problém mít psy na volno-když se za váma vlečou v dosahu pár metrů,neuhýbají s cestiček a předbíhají je i hlemýždi-jak u nás,kde nejoblíbenější povel byl dnes čekej-dost často to Dafi dělala i bez povelu😀-mluvím ted o našich líných důchodcích😀😀

Dafi
Dafi 09.08.2025, 12:20:54 xxx.xxx.136.20

my dnes i s máti a Maxíkem na Koryčanský louky a na hrad Střílky-na kterej jsme zase nedošly,teplo,je to daleko na smečku důchodců a ten kopec na začátku je naprd a většina cesty je podél lesa,stín nikde,vyjely jsme brzo ráno+měly jsme 2 vválecí přestávky,přesto máti  půl cesty prohádala s Martinem,že na Maxe je to moc,není zvyklý na dlouhý vycházky,je starý,moc funí a tak…☹️

pak už to bylo dobrý,ale ten začátek,….no k hradu byl kilák a půl ,a my to otočily zpět dolů,takže vycházka necelý 3 hodinky…

no,jsou ty rodinný výlety někdy náročný….

ale tak jsem pamlskovala,byla vodička,lehárko,ostružinky,bedle,motýlci,

takže pak už asi dobrý😀

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.