u nás ráno dest stupnů….
v 5 ráno…
v práci jsem seděla v triku s dl.,v triku s krátkým,rukavice s ustřihlými prsty,svetr,softwelová vesta,mikina kolem zad,šátek na krku-tan mám vlastně víceméně celoročně….
a do toho zákazníci v šatech a tílkách…..
no,jenže klima a táho ode dveří no…..☹️
v noci jsem si na peřinu přidala ještě deku a s Dafi jsme byly zakrytý po uši a nalepený na sobě:-()
včera večerní venčení-záda mě bolely,nohy mě bolely,strašně-kyčle,
stahaná jak borůvky,po příjezdu dom,jsem vytuhla na terase a k večeru,že pudu ze psama….
u brány se přiřítily Max s Betty,Žeryk zůstal zavřený-asi omylem??doma…
tak lezu ze 3 psama kousek k lípě,Dafi se táhne,protože kopec za barákem,Max táhne mě a furt k něčemučmuchá,Dafča se táhn za mnou,Betty táhne do strany…..
psychicky dost nevyrovnaná-jelikož jsem si připadala jak nějaký tažný zařízení,já táhnu,a mě někdo táhne..:-O
jsem se po vyvenčení vrátila k bráně,že budem cvičit za bránou,
psy jsem dala za bránu-psy rodičů a čapla jsem Dafču-daly jsme si chůzi u nohy,obraty na místě,polohy,přivolání mezi,a ke m a zastavení za pochodu a kroky,celou dobu litujíc toho,že nemám většího psa…..při každým zohnutí s pamlskem jsem myslela,že se nenarovnám…
no odpajdala jsem ke kladině na zahradě,kterou dělala Dafča s Maxem společně za sebou+takhle skákaly přes překážku…
pejsci rodičů dostaly pamlsky na hledání do trávy a šla jsem pro Žeryka…,
s ním směrem ke křížku mezi pole,na druhou stranu,než k lípě,
udělat pár cviků jako sedni,lehni,chůze u nohy,obraty a za odměnu kruh-puller,který jsem hodiila ŽERYKOVI,KTERÝ MĚ HO PAK VRAZIL DO RUKY,
ŽÁDNÝ ZOHÝBÁNÍ-JUCHŮŮŮŮŮŮŮ,
tak mě to rozradostnilo,že po každým cviku,když si Žeryk vždy chvilku hrál s pullerem,jsem se přistihla jak stojím mezi polama a melu na něj-jééééé,co to mááš,kdes to vzal?co ti to daly??
kdes to vzal,proč to máš??k čemu to jééé?
ty máš kroužek????
no a takhle jsem stála a mlela,jak prdlá😀
pak jsme s cupitaly dom,kde jsem se smála Dafči,ta nás pečlivě vyhlížela od jasmínu na zahradě-což je hooodněvelkej kus od brány-prostě aby nemusela podruhý ven😀
vzhledem k tomu,že jsem 2 krát vracela blbě peníze-o několik stovek víc…..☹️
naštěstí jsem se vždycky přistihla,ale ty nervy….
tak mě mezi polama asi ze všeho hráblo,s těma kecama na Žeryka😀
ze ZOO z ihlavy ze čtvrtka z dovolené a z MUZEA V JIHLAVĚ-ty figuríny mluvily nářečím,když si k nim člověk stoupl-----hežčí muzeum jsem nikdy neviděla….