Aktuálně: 2 744 inzerátů262 287 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Jak se vám venčí?

Kilian
Kilian 31.08.2025, 02:48:53 xxx:xxx.ba5:aad9
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 30.08.2025, 13:37:00

Držím palce ať je fit

impact
impact 31.08.2025, 06:31:04 xxx:xxx.9d86:501
Vahine:

A jak se pěkně vybarvil covídek 😖 tak koukám průběh nic moc, protože Vy jste jinak neuvěřitelná čiperka. Brzo se uzdravte!🍀

Děkuji. ♥️

Probrala jsem se z toho nejhoršího až dneska. Teď už jen dozvuky kašle, návaly horka a dlouhá rekonvalescence. To bude ještě měsíc po mě, než ty plíce zase trochu rozdejchám. 😮‍💨

impact
impact 31.08.2025, 06:33:15 xxx:xxx.9d86:501
Sarah01:

Jejda ho a já jsem si myslela, že už odešel navěky pryč. Tak přeju brzký uzdravení. 🍀 Není o co stát, zvlášť když ještě mělo být docela obstojný počasí na venčení.

Děkuji. ♥️ To jsme si to léto užili letos. Auto měsíc v servise, takže žádnej pořádnej vejlet a teď budu měsíc rozdejchávat plíce, než se vrátíme k našim túrám. A je po ambicích, že dáme do konce roku dvacítku. 🥵

Ale už mám po třech dnech chuť na kafe, to je dobrá zpráva. 😀

Dafi
Dafi 31.08.2025, 07:10:12 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 30.08.2025, 21:12:46

jak stojí s tím kouskem klacíčku v puse-teda v tlamě-to je jak nějaký důstojný pán s doutníčkem🙂

kometa
kometa správce
31.08.2025, 07:50:28 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 30.08.2025, 21:12:46

tento týden Yoda hlavně hlídal stavaře

Závidím psa, kterého může člověk podrbat za ušima, aniž by mu louplo v zádech při ohýbání.🙂

kometa
kometa správce
31.08.2025, 07:54:36 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 30.08.2025, 21:14:30

Housenku nevím - byla obrovská, dám ji do hmyzáků…

Takhle velká s očičkama a v tuhle dobu (neměla na zadku trn?)- nějaký lišaj. Vrbkový?

Tak ne. Cvrk má samozřejmě pravdu. Ale aspoň jsem trefila toho lišaje, tak jsem spokojená.

Dafi
Dafi 31.08.2025, 13:35:15 xxx.xxx.136.20

dnešní překrásná vycházka cestou na nákup do Vyškova,

v dešti v lese,Dafi hledala pařezy,Žeryk běhal a já fotila-bohužel mobilem☹️

pak hledj-ztratil s Žerykem,-hledal dudlák,pak video hledej-ztratil s Dafi-blbá su-nechala jsem si omylem v dlani pamlsek,takže se na too Dafi vykašlala,šla hledat po čase s pšikáním,Žerykovi jsem neala ČEKEJ-takže na povel -hledej-ztratil proto běžel on,přinesl hračku…-no zkažený video jsem si schválně vystavila-jakože i psovod musí myslet..😀

a pak jsem šla od parkoviště do ZOO-mega krásný suvenýry v prodejně v ZOO,jenže já chtěla jen kelímek s oslíkem-nic jinýho……

tak jsem jely dompo cestě ještě teda hledj-ztrati s Dafi na polnačce,at to napravíme a dom

po cestě mě Žeryk poblinkal holínku a nepromokavý gatě….-njn,nedejte mu pamlsek,když dáte Dafině,že….

po vycházce už nepršelo…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Dafi
Dafi 31.08.2025, 13:44:51 xxx.xxx.136.20
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 31.08.2025, 07:50:28

-no,je to jedna z věcí co si užívám u koní-nemusím se u mazlení,česání ,krmení z ruky zohýbat k zemi……

Xerxova
Xerxova 31.08.2025, 18:39:37 xxx.xxx.121.76

dnešní sluníčka vstávání na Ještědu. A pak taky Kamenná vrata a Červený kámen a Pláně… prostě asi tři hodiny klesání a stoupání po “terasách Ještědu”. Hořce tolitové nádherné - tolik na jednom místě v plném květu už jsem dlouho neviděla. Na svítání na vrcholku byly davy… jen jsme udělali pár kroků dál, nepotkali jsme nikoho - až těsně před návratem na Skalce nějaké běžce… Jen ten budík na pátou prý nebyl nejlepší nápad - názor Yody (my dvojnožci jsme vstávací a navíc dost praštění oba)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 31.08.2025, 20:07:51 xxx.xxx.221.216
kometa:

Závidím psa, kterého může člověk podrbat za ušima, aniž by mu louplo v zádech při ohýbání.🙂

To říkám furt…minimální velikost psa je, když ho můžu chytnout za obojek a nemusím se přitom ohýbat.

No ale ono všechno má něco, já zase toho psa zase neunesu.

Xerxova
Xerxova 01.09.2025, 07:57:45 xxx:xxx.7711:e1dd
kometa:

ale zase spoustě lidí vadí, že když sedí, tak pes na ně kouká shůry. Moje drobná kolegyně v jeho přítomnosti nesedí… ale vždy stojí 😄

Orionka (neregistrovaný) 01.09.2025, 09:18:53 xxx:xxx.96de:a0a
Xerxova:

dnešní sluníčka vstávání na Ještědu. A pak taky Kamenná vrata a Červený kámen a Pláně… prostě asi tři hodiny klesání a stoupání po “terasách Ještědu”. Hořce tolitové nádherné - tolik na jednom místě v plném květu už jsem dlouho neviděla. Na svítání na vrcholku byly davy… jen jsme udělali pár kroků dál, nepotkali jsme nikoho - až těsně před návratem na Skalce nějaké běžce… Jen ten budík na pátou prý nebyl nejlepší nápad - názor Yody (my dvojnožci jsme vstávací a navíc dost praštění oba)

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Nádhera 

kometa
kometa správce
01.09.2025, 09:24:07 xxx.xxx.224.101
Xerxova:

ale zase spoustě lidí vadí, že když sedí, tak pes na ně kouká shůry. Moje drobná kolegyně v jeho přítomnosti nesedí… ale vždy stojí 😄

To chápu. 

Jednou jsem takhle přijela na místo dovolené a přiběhla mě přivítat krásná modrá doga. Sedíc v osobním autě to byl zvláštní pocit. Pak jsem usoudila, že klienty asi nežere a vystoupila jsem.

Tenurri
Tenurri 02.09.2025, 07:40:49 xxx.xxx.239.143

My jsme včera moc nevenčili, ale zato nám začal agility kurz pro začátečníky. Jack velmi mile překvapil. Na to, že jsme dlouho nikde nebyli a nic moc jsme netrénovali, tak byl celou dobu hodnej, další dva pejsci na kurzu byli taky přátelští, tak mi jednou zdrhl za kelpiákem, ale na zavolání přišel a zase cvičil. Snažil se, ale byl hodně zbrklý 😀…naštěstí se ničeho nebál, trenérka si myslela, že nebude chtít ani do tunelu ani na malinkou houpačku, to mu nevadilo, jen se o ni několikrát málem přerazil.

Všichni psíci tam jsou zhruba stejně staří, takže třeštiprdla 😀

Elisak
Elisak 03.09.2025, 17:40:32 xxx.xxx.194.232

U nás dneska takhle. Tyhle pozdně letní rána miluju ... V plánu byl (nejspíš) poslední dlouhý běh (pro mě aspoň 22km) před podzimním maratonem. Počasí parádní, bylo nádherně, příjemná teplota, mlha. Vyběhla jsem před svítáním, tak abych nemusela s čelovkou. Na to že jsem si o víkendu běžela Jizerskou 23km, se mi běželo parádně a i tempo se drželo samo, měla jsem v plánu se držet kolem 5:30-5:35, nakonec to bylo o chlup rychlejší... Tohle ranní běhání se mi líbí. Jen Efíka jsem po 20km odvedla dom, už mi na něj těch 30km přijde dost. Ale i on vypadal hodně spokojeně, jiná trasa, koukal, čuchal , ale šel hezky v tempu se mnou... A jinak Efík teď v pohodě cystiny pod kontrolou i na skoro normálních granulích. Jen jich má vzhledem ke svému pohybu slušnou hromadu... A packy taky ok. Na podzim plánuju zase běhat na Kokořínsku v lesích. A já si snad příští rok dám první opravdový ultra... Zatím mám v plánu celýho "Čerta" - skoro 67km, přes 1600m převýšení, Bezděz, Ralsko...

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Sarah01
Sarah01 03.09.2025, 20:17:46 xxx.xxx.162.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 03.09.2025, 17:40:32

Vás jsem tady dlouho neviděla, moc hezký fotky. 👍 Taky bych chtěla mít tak hezký plány, bohužel to běhání mně vyjde tak maximálně jednou týdně a to je žalostně málo, potřebovala bych víc. Snad v zimě, jestli nebude moc sněhu. 😊

Dafi
Dafi 04.09.2025, 07:15:10 xxx.xxx.136.20

no já měla včera cvičící vycházku u křížku-to je naše duhá nejbližší trasa-s kníračem Brickem,-musím pochválit Dafi,že přestala hudrovat po pár metrech,u křížku cvičily hezky všichni 3-poslušnost po jednom+s Žěrykem i odložení v řadě…,

venku jsme byly dýl jak hodinu a půl,ale hodně jsme mezitím kecali….,

po skoro 9 hodinácch v chladáku,vv zzimě a tahání těžkých věcí,navlíklá,kdy jsem doma opo ležela pod dekou na terase a spala….

a pak horká vana…

jsem si slunko užila….

mám 3 videa s poslušností-ale jsem tupec….

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
šavlozubka
šavlozubka 05.09.2025, 18:00:48 xxx.xxx.167.186

Využila jsem toho, že byl muž dneska doma a byli jsme si s mladým pánem vočíhonout místní psí hřiště už odpoledne za světla. 🙂 Když už nejsem schopná se dokopat zavolat a domluvit si kurz na cvičáku (nějak nemám potřebu, tak mě vlastně nic nenutí to řešit), tak že si občas zajdeme sem. 

Obrázek Obrázek Obrázek

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.