A jak se pěkně vybarvil covídek 😖 tak koukám průběh nic moc, protože Vy jste jinak neuvěřitelná čiperka. Brzo se uzdravte!🍀
Děkuji. ♥️
Probrala jsem se z toho nejhoršího až dneska. Teď už jen dozvuky kašle, návaly horka a dlouhá rekonvalescence. To bude ještě měsíc po mě, než ty plíce zase trochu rozdejchám. 😮💨
Jejda ho a já jsem si myslela, že už odešel navěky pryč. Tak přeju brzký uzdravení. 🍀 Není o co stát, zvlášť když ještě mělo být docela obstojný počasí na venčení.
Děkuji. ♥️ To jsme si to léto užili letos. Auto měsíc v servise, takže žádnej pořádnej vejlet a teď budu měsíc rozdejchávat plíce, než se vrátíme k našim túrám. A je po ambicích, že dáme do konce roku dvacítku. 🥵
Ale už mám po třech dnech chuť na kafe, to je dobrá zpráva. 😀
dnešní překrásná vycházka cestou na nákup do Vyškova,
v dešti v lese,Dafi hledala pařezy,Žeryk běhal a já fotila-bohužel mobilem☹️
pak hledj-ztratil s Žerykem,-hledal dudlák,pak video hledej-ztratil s Dafi-blbá su-nechala jsem si omylem v dlani pamlsek,takže se na too Dafi vykašlala,šla hledat po čase s pšikáním,Žerykovi jsem neala ČEKEJ-takže na povel -hledej-ztratil proto běžel on,přinesl hračku…-no zkažený video jsem si schválně vystavila-jakože i psovod musí myslet..😀
a pak jsem šla od parkoviště do ZOO-mega krásný suvenýry v prodejně v ZOO,jenže já chtěla jen kelímek s oslíkem-nic jinýho……
tak jsem jely dompo cestě ještě teda hledj-ztrati s Dafi na polnačce,at to napravíme a dom
po cestě mě Žeryk poblinkal holínku a nepromokavý gatě….-njn,nedejte mu pamlsek,když dáte Dafině,že….
dnešní sluníčka vstávání na Ještědu. A pak taky Kamenná vrata a Červený kámen a Pláně… prostě asi tři hodiny klesání a stoupání po “terasách Ještědu”. Hořce tolitové nádherné - tolik na jednom místě v plném květu už jsem dlouho neviděla. Na svítání na vrcholku byly davy… jen jsme udělali pár kroků dál, nepotkali jsme nikoho - až těsně před návratem na Skalce nějaké běžce… Jen ten budík na pátou prý nebyl nejlepší nápad - názor Yody (my dvojnožci jsme vstávací a navíc dost praštění oba)
dnešní sluníčka vstávání na Ještědu. A pak taky Kamenná vrata a Červený kámen a Pláně… prostě asi tři hodiny klesání a stoupání po “terasách Ještědu”. Hořce tolitové nádherné - tolik na jednom místě v plném květu už jsem dlouho neviděla. Na svítání na vrcholku byly davy… jen jsme udělali pár kroků dál, nepotkali jsme nikoho - až těsně před návratem na Skalce nějaké běžce… Jen ten budík na pátou prý nebyl nejlepší nápad - názor Yody (my dvojnožci jsme vstávací a navíc dost praštění oba)
ale zase spoustě lidí vadí, že když sedí, tak pes na ně kouká shůry. Moje drobná kolegyně v jeho přítomnosti nesedí… ale vždy stojí 😄
To chápu.
Jednou jsem takhle přijela na místo dovolené a přiběhla mě přivítat krásná modrá doga. Sedíc v osobním autě to byl zvláštní pocit. Pak jsem usoudila, že klienty asi nežere a vystoupila jsem.
My jsme včera moc nevenčili, ale zato nám začal agility kurz pro začátečníky. Jack velmi mile překvapil. Na to, že jsme dlouho nikde nebyli a nic moc jsme netrénovali, tak byl celou dobu hodnej, další dva pejsci na kurzu byli taky přátelští, tak mi jednou zdrhl za kelpiákem, ale na zavolání přišel a zase cvičil. Snažil se, ale byl hodně zbrklý 😀…naštěstí se ničeho nebál, trenérka si myslela, že nebude chtít ani do tunelu ani na malinkou houpačku, to mu nevadilo, jen se o ni několikrát málem přerazil.
Všichni psíci tam jsou zhruba stejně staří, takže třeštiprdla 😀
U nás dneska takhle. Tyhle pozdně letní rána miluju ... V plánu byl (nejspíš) poslední dlouhý běh (pro mě aspoň 22km) před podzimním maratonem. Počasí parádní, bylo nádherně, příjemná teplota, mlha. Vyběhla jsem před svítáním, tak abych nemusela s čelovkou. Na to že jsem si o víkendu běžela Jizerskou 23km, se mi běželo parádně a i tempo se drželo samo, měla jsem v plánu se držet kolem 5:30-5:35, nakonec to bylo o chlup rychlejší... Tohle ranní běhání se mi líbí. Jen Efíka jsem po 20km odvedla dom, už mi na něj těch 30km přijde dost. Ale i on vypadal hodně spokojeně, jiná trasa, koukal, čuchal , ale šel hezky v tempu se mnou... A jinak Efík teď v pohodě cystiny pod kontrolou i na skoro normálních granulích. Jen jich má vzhledem ke svému pohybu slušnou hromadu... A packy taky ok. Na podzim plánuju zase běhat na Kokořínsku v lesích. A já si snad příští rok dám první opravdový ultra... Zatím mám v plánu celýho "Čerta" - skoro 67km, přes 1600m převýšení, Bezděz, Ralsko...
Odpověď na příspěvek uživatele Elisak z 03.09.2025, 17:40:32
Vás jsem tady dlouho neviděla, moc hezký fotky. 👍 Taky bych chtěla mít tak hezký plány, bohužel to běhání mně vyjde tak maximálně jednou týdně a to je žalostně málo, potřebovala bych víc. Snad v zimě, jestli nebude moc sněhu. 😊
no já měla včera cvičící vycházku u křížku-to je naše duhá nejbližší trasa-s kníračem Brickem,-musím pochválit Dafi,že přestala hudrovat po pár metrech,u křížku cvičily hezky všichni 3-poslušnost po jednom+s Žěrykem i odložení v řadě…,
venku jsme byly dýl jak hodinu a půl,ale hodně jsme mezitím kecali….,
po skoro 9 hodinácch v chladáku,vv zzimě a tahání těžkých věcí,navlíklá,kdy jsem doma opo ležela pod dekou na terase a spala….
Využila jsem toho, že byl muž dneska doma a byli jsme si s mladým pánem vočíhonout místní psí hřiště už odpoledne za světla. 🙂 Když už nejsem schopná se dokopat zavolat a domluvit si kurz na cvičáku (nějak nemám potřebu, tak mě vlastně nic nenutí to řešit), tak že si občas zajdeme sem.