A na těch 30 teda perete?
A ještě pár, možná sou některý dvakrát, ale jsem nedělní lenoch, nechce se mi hledat brýle 🙈. Pěkný zbytek víkendu 😉
A ještě pár, možná sou některý dvakrát, ale jsem nedělní lenoch, nechce se mi hledat brýle 🙈. Pěkný zbytek víkendu 😉
Díky, bylo to super, holky chrápaly doteď. 🥰
takže dnešní hrady a fotogenická mlha cestou
Vahine:A my dnes byli v zoo..z domova po svých, pak vlak, tramvaj, bus, tak už za půlkou zoo si šel bělouš odpočnout do kočáru a když jsme byli na kafi, dokonce na chvíli usnul 😉
A má na fotce na uchu cedulku perte na 30 st. 😅
Kočárek je super…pěkně si pesan odpočine a pak může zase ťapat bez omezení.
jen upřesním - na té druhé fotce není Yodislav, ale úplně cizí kopytník (srnčí) 😉
A na těch 30 teda perete?
No jasně, aby se nám ještě nesrazil a nebyla z něj čivava ❤️
tak měsíc nejprve vzorně zatměný - ale brzy se na něj zasunul mrak a jak je bezvětří… tak měsíc vylezl až nyní… a to už je skoro po všem… Yoda naštván, že nechce být sám doma - ale na zahradě být taky nechce, neboť chce spinkat. Ale ne sám 😄 a to má dveře otevřené. Rozcapenec je to
My ho tady viděli krásně, melouna. Zrovna jsme vystoupili z vlaku a u nás bez mráčku. Pěšo domů 2 km, tak před domem, než jsme došli, už zase měsíc vykukoval. Tož hezké to bylo, všechno…zoo i zatmění měsíce 🍀
Ronjo, kočárek nepereme, to koukala cedulka z dečky, která je pro bělouše místečkem..kamkoli položíme, tam si bělouš lehne….a jak jsem koukla, že to vypadá, že čouhá cedulka z ucha, tak jsem chtěla být vtipná…🙈
U nás jasno…vyloupl se zatmělý, ještě teď kousek chybí do konce zatmění. Jen mě trochu mrzí…čekala jsem barvičku do oranžova, u nás bílá klasika.
nevím jak to napsat,abych neurazila majitele kníračovitých a drsnosrstých psů-včetně mých štěkavců-ale mám nějak pocit že ten barzoj a lovečtí psi vypadají prostě na těch fotkách v přírodě líp,než třeba moje smečka štěkavcůpidistřapců🙂
takovej barokní obraz z lovečákem-víte jak to myslím???🙂
tak ty barokní obrazy mi to připomnělo🙂
šavlozubka:Takže to byl včera ten šílenej rachot. Jsem si říkala, kterej… (doplňte si vhodný vulgarismus).
Vypadá to, že povolení báňského úřadu ani městské části neměli.
I Jeseník mě představení s měsícem a to hezky, byl vidět hodně dobře.
nejhorsi na tom vsem je, ze jediny trest, co dostanou, je penezni a ten je teda trapit nebude
jsme dost daleko od zdroje a cuba mi vecer nezrala -tak uz aspon vim proc
Vznesli jsme dotaz na báňský i městský úřad., tak brzy budeme vědět. Max.pokuta milon, to pro ně nic není.
Tohle bylo moc. Stáje jsou opravdu v bezprostřední blízkosti a opravdu nic nevěděli. Že to bylo v předvečer dostihů, je už jen taková třešnička na dortu.
Ještě přemýšlím, jak jim udělat mezinárodní ostudu.
tak tohle je druha absurdita - oslava konske akce ohrozuje nejvice samotne - kone ?🤮predpokladam, ze arabsti sampioni uz byly v tu dobu mimo areal, ze?
Sledovali jste zatmění?
Malina sice chodí ráda a nevypadá, že by mi za vhodných teplotních podmínek do toho hodila vidle, tak se nerada vrací a s bobkem už vůbec ne. Prý “když jsi to hov… nemohla nechat ležet, tak si to nos třeba celou cestu”.
Co se týče auta, myslím, že naše auto nepozná a to je první pes, který to tak u nás má. Můj muž pro mě občas někam zajede autem a z procházky nás vezme domů a ona pak čumí na každé auto, které u nás trochu zpomalí, myslí si, že jedou pro nás. Nechci jí křivdit, ale pozná naše auto jen podle toho, kde jsme ho zaparkovali. Jinak si asi myslí, že nám patří všechna auta světa 🤭.
acher:Sledovali jste zatmění?
Krása! Já viděla jenom kousek rozmazané oranžové čmouhy. Navečer se přiblížila oblačnost a bylo to v pytli.