Dneska bylo fakt úžasně.
Venčilo se dneska krásně, stihli jsme ranní sluníčko, teď už začíná lejt. A povedlo se unavit smečku 👍🏻
Venčilo se dneska krásně, stihli jsme ranní sluníčko, teď už začíná lejt. A povedlo se unavit smečku 👍🏻
Sarah01:Ten srub byl z těch stránek bezkempu? Taky jsem to chtěla využít. Aspoň vím, na co se mám připravit. 😀
Jojo, byl. Jako ono to i podle komentářů vypadalo jako prostě srub bez elektřiny a vody v lese u rybníka. Ale tohle mě teda trochu zaskočilo. 😃 Jinak jsem s Bezkempu zatím spokojená. ❤️
efe:Venčilo se dneska krásně, stihli jsme ranní sluníčko, teď už začíná lejt. A povedlo se unavit smečku 👍🏻
To si žádá bublinu. 😂
Jsem zvědavá na ty teplé dny, co slibují. Letos to skočilo rovnou z léta na druhou půlku podzimu, vynechalo to babí léto. A já se na babí léto tak těšila. Aspoň ty podzimní barvy jsou a nespadlo všechno listí během pár dnů.
Dneska stejně jako poslední dny je velký vítr (podle radaru u nás nárazy až 60 km/hod), déšť nás potkal až asi půl hodiny od domova. Takže fajn delší pomalá procházka.
Už třetí podzim pesanka staví občas jedno ucho (častěji levé), při teplotách kolem nuly přidává i druhé. S příchodem jara uši zase klopí, v létě je nejčastěji nosí obrácené. Je to vtipný.
U nás pořád prší. Cca v 11 vylezu na zahradu, že bych jako něco udělala a během hodiny začne pršet, psi mokří. A prší každý den až do rána. Njn, v létě bylo sucho, tak teď si to musí příroda vynahradit. Jen mě už to nebaví. 🙂
efe:Venčilo se dneska krásně, stihli jsme ranní sluníčko, teď už začíná lejt. A povedlo se unavit smečku 👍🏻
Tolik roztomilosti se nedá vydržet !🥰
My dnes na loukách a v lese u Nenačovic, tam jsou psi asi nejšťastnější. Louky jsou nejvíc . Gučka běhal jako zamlada a učil Frama myšařit, úplně zapomněl na bokavá záda.
Fram zas plný svízele a to jsem ho včera celýho rozčesala..☹️
Krásná smečka 😍, a nejen ta vaše. Prostě krásný psí party😍😘
Perfektní! 😃 ty voči, ten pohled! ❤️
To je umělecké dílo Framíku, doufám, že to panička nefrkla do pračky 🤞vystřihnout a zarámovat ☝️😉🙋♀️
Tak dnes jsme se po 4 dnech deště konečně dostali ven. Krásně svítilo ☀️ a šípky se nádherně leskly.
Dneska jsme se vypravili na Kokořínsko. Chtěla jsem konečně potrénovat kopečky a otestovat hůlky na běhání do kopců.
Tušila jsem, že v těch roklích to bude dost průser (mokro a bahno), ale nakonec byly hodně špatný jen 2km, zbytek celkem šel. Efík šel i přes to bahno celkem statečně, jen se tvářil dost zoufale... A to ještě nevěděl, že ho doma šoupnu do sprchy...
Ale bylo to parádní, krásný 18km okruh, svítilo sluníčko. Jen na cestu zpátky jsem si ty boty zula a řídila jsem jen v ponožkách, manžel by mě asi zastřelil mu v těhle botech vlézt do auta...
Dneska bylo fakt úžasně.
Jo, dneska to babí léto vyšlo.
Snažila jsem se vyfotit Bonnie v běhu. Ale vyfotit něco malého, černého v letu mobilem nejde. Jsou z toho šmouhy. Ale přikládám aspoň k pobavení. Taky při běhu vlaje. I když ne tak pěkně jako Yoda😎
No ji no… potřebovala byste “ dvorního” fotografa jako má Xerxová😜 Tak zase máte alespoň čmouhu… a dokonce rozeznatelnou, je rozpoznán pes v běhu…. Já na většině fotek jenom psí zadky…
My dnes na loukách a v lese u Nenačovic,
Tam je to úžasný, moc ráda jsem tam jezdila. Miluju louky, dávají pocit svobody a jsem tam taky tak ščastná. Naši ohaři milovali tu předlouhou strž podél cesty od silnic nahoru, když jsem jim tam házela dolů aporty. Makali jak šílený a doma pak padli jak špalíčci. Nenačovice byly místem, který mě zachraňovaly, abych se z města nezbláznila. ❤️
Fram vypadá výborně v tom letu 😀
edit.
, taky jsem byla nemocná, to mě tenkrát přikryl obrovskou smrkovou větví a já si v horečce myslela, že už jsem asi v hrobě.
to si pamatuju a bylo to skvělý, miluju, když pes takhle něco vymyslí 😀 a zas jsem se zasmála, ňuník jeden chlupatej
chudinka
nádherné podzimní fotky🙏..Bonnie má krásný pohled.přivřené oči a potměšilý úsměv…zuby jak reklamu na Thymolin🤭Můj otec měl takového “Bobíka”..takhle barevně vyvedeného..
Dnes ráno odměna za vstávání (za pět minut se zatáhlo a začlo lejt) 🥰
pondělí u nás děsná kosa a vichr,v práci táhlo děsně,úplně mě bolely kosti v obličeji-fakt kosti,ne dutiny…
odpo po dešti rychlovycházka/venčení s 2 dvojicemi,a pak-nehty,vlasy,vana,ksichtík-můj a šlofíček a šup na Vánoční večírek,protože jsme měly v úterý zavřený😀
po půlnoci doma a v úterý ráno jsme jely po hřbitovech,
tak jsme vzaly pejsky a první zastávka-les za Ježkovicemi-hledej-ztratil s míčkem,2krát Žeryk,Dafi pařezy,proběhání,spokojení,a za 20minut?šup do auta,a do Sloupu,tam už v dešti k vodičce a skalám a zase do auta,pak v BLANSKO nabrat rodiča a na hřbitov-tam déšt,duha,u hřbitova zezadu je pole/les,tak se psi chvilku prošly,další hřbitov v lese-v Kateřině,psi se zase kousek prošli,
pak vycházka za kostelem lavičky v Křtinách-kde se vyblbla Dafule a dom…
středa 2 vycházky krátké,protože mezisměna-ráno krátká civčící,večer krátká po dědině…
a dnes ráno kousek k lípě Dafi nošení hrnečku a hledej-ztrtil s hrnečkem,a hrneček na větvi-božíííí-já ju miluju!!!
nosila asi 5 krát?a na poprvní!!je boží,nemá ráda stejný trasy ale za pamlsek udělá kde co…
a pak po vyběhání,vyvenčení Dafi vycházka s Žerykem a basendžim v dědině k rybníčku,podél polí a k rybníčku a dom…a korát slunko,když se táhnu se zrcadlovkou,slunko zašlo…