Aktuálně: 1 916 inzerátů283 149 diskuzních příspěvků20 173 uživatelů

Jak se vám venčí?

Bobca
Bobca 30.10.2025, 11:38:35 xxx.xxx.20.192

Dafi-něco mi ušlo?kdo je ten krasavec s tou bílou náprsenkou a jednou podkolenkou a ponožkama?

Sardullah
Sardullah 30.10.2025, 12:39:59 xxx.xxx.189.104

Tak u nás bylo včéra docela pěkně, skorem celý den svítilo sluníčko a bylo i docela teplo…tak jsem ráda, že jsem pofackovala hroby na hřbitově před dušičkama…naši nebožtíci asi neviděli ten, kreslenej vtip…teď ho nemůžu nikde najít…"udržujte pořádek kolem svých hrobů" a prostě se na to vždycky vyprdnou a udržovat pořádek musím já…

Posbírala jsem exkrementy na zahradě a posekala kopřivy…

Dneska střídavě zase pršá a dost fouká…

Sarah01
Sarah01 30.10.2025, 14:04:17 xxx.xxx.11.197
Sardullah:

Tak u nás bylo včéra docela pěkně, skorem celý den svítilo sluníčko a bylo i docela teplo…tak jsem ráda, že jsem pofackovala hroby na hřbitově před dušičkama…naši nebožtíci asi neviděli ten, kreslenej vtip…teď ho nemůžu nikde najít…"udržujte pořádek kolem svých hrobů" a prostě se na to vždycky vyprdnou a udržovat pořádek musím já…

Posbírala jsem exkrementy na zahradě a posekala kopřivy…

Dneska střídavě zase pršá a dost fouká…

Na 💩 jdu dneska, včera jsme se na to úplně sprostě vyflákla. 😀

Sardullah
Sardullah 30.10.2025, 15:07:18 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.10.2025, 14:04:17

No já včera šla, protože to snad byl jediný den, kdy nepršelo a měla jsem volno…jako vzala jsem si tři igelitky, protože mi přišlo, že už jsem nesbírala 100 let a že na zahradě už není kam v pohodě šlápnout…ale teda bylo toho s bídou na půlku igelitky a to jsem hledala fakt všude…což teda potěšilo (super z čeho může mít člověk radost)…asi toho většinu udělají mimo pozemek, tak spíš asi jen můj pocit, že tam toho je bambilion.

Já přehled o stavu zamoření běžně nemám, protože když není důvod chodit do zahrady, tak tam nelezu a zdržuju se na dvoře.

Už začíná to blbý období…ráno se mi před prací nechce a když přijedu dom, tak už je tma a nehodlám lítat po zahradě s čelovkou sbírat 💩

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 30.10.2025, 15:17:12 xxx.xxx.128.84

Malý úvod: lední medvěd a kungfu panda🤣🤣🤣

Pokračování večer,  mažu zas pracovat

Obrázek
Sarah01
Sarah01 30.10.2025, 15:37:29 xxx.xxx.162.253
Sardullah:

No já včera šla, protože to snad byl jediný den, kdy nepršelo a měla jsem volno…jako vzala jsem si tři igelitky, protože mi přišlo, že už jsem nesbírala 100 let a že na zahradě už není kam v pohodě šlápnout…ale teda bylo toho s bídou na půlku igelitky a to jsem hledala fakt všude…což teda potěšilo (super z čeho může mít člověk radost)…asi toho většinu udělají mimo pozemek, tak spíš asi jen můj pocit, že tam toho je bambilion.

Já přehled o stavu zamoření běžně nemám, protože když není důvod chodit do zahrady, tak tam nelezu a zdržuju se na dvoře.

Už začíná to blbý období…ráno se mi před prací nechce a když přijedu dom, tak už je tma a nehodlám lítat po zahradě s čelovkou sbírat 💩

Tři igelitky 😄, mně se vždycky směje kámoška, když po zimě nasbírám tu igelitku jednu, protože pochopitelně pod sněhem nesbírám a musím počkat, až to roztaje. 😀

kometa
kometa správce
30.10.2025, 17:38:28 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.10.2025, 15:07:18

a nehodlám lítat po zahradě s čelovkou sbírat 💩

Jak řekla kamarádka, když kydala ve stáji a vypadla elektřina. 💩vidím! Vlastně, 💩nevidím!

acher (neregistrovaný) 30.10.2025, 18:11:07 xxx.xxx.222.196

Dnes ráno vyfotil syn krásné dvě duhy.

Obrázek Obrázek
Sardullah
Sardullah 30.10.2025, 18:32:40 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 30.10.2025, 15:37:29

No já v životě tolik nenasbírala ani po zimě…vůbec nevím, proč jsem měla ten dojem, že toho nasbírám na 3 igelitky 😄

Nějak mi prostě vypadlo z hlavy, že ne všechnu potřebu psi vykonávají  na zahradě a mám přeci vystudovanou elektrotechnickou průmyslovku, tak jdu na to matematicky🤪….krmím 2x denně, takže počítám raději s vyprazdňováním 2x denně…krát 2 psi…krát asi 14 dní jsem se k tomu nedostala (to bylo tak hektický, že si fakt sypu popel na hlavu)….takže výsledek je 56 kousků….no a to už mi přišlo jako bambilion🙄

V reálu to bylo 10 ks…

A slibuju, že už dál v těchto příspěvcích nebudu pokračovat, aby mě někdo nenařknul,  že to je diskuze o ho.vně..😎

kometa
kometa správce
30.10.2025, 19:01:09 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.10.2025, 18:32:40

že to je diskuze o ho.vně

Ale tenhle výsledek trávení je přece důležitý! Jeden z ukazatelů zdraví našich chlupatých nebo pernatých nebo i šupinatých miláčků.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 30.10.2025, 20:58:56 xxx.xxx.128.84

Hele já podle tvaru a velikosti 💩 poznám  tvůrce, to už  jsem fakt praštěná, že? Teda samozřejmě myslím  jen ty naše doma 🙈

Sardullah
Sardullah 30.10.2025, 22:08:50 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 30.10.2025, 20:58:56

Hele moje kámoška ná neskutečnou radost, když. se jí podaři v obchodě ulovit nějakej ten hadřík nebo botičky nebo kabelčičku za nějakou rozunou cenu. Já mám radost, když se z měkčí konzistence dostaneme na nějakej  hezkej pevnej bobek.

A u psů fakt nechválim, když předvedou trojné salto s pěti  vruty, ale když se povede ukázkovej bobek.no, to je radosti.

Když o tom tak přemýšlím, tak asi budu jinej gagn… bude za mně ta divná bába posedlá hovnama.

Sardullah
Sardullah 30.10.2025, 22:17:33 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 30.10.2025, 21:02:51

Tak koukám pořád zálibně a závistivě na ty barzojíky a čím dál tím mám chuť si splnit na konci života přání a po Gině si toho barzoje pořídit… a kdyby to byl kontaktní mazel, tak to už by bylo štěstí dokonalé.

Si pořád říkám, že život je krátkej a ten barzoj mi prostě v odškrnutých splněných přáních chybíí…

No a největší pokušitel je benjamínek, protože ten je ještě pro mě v tom barevné kombinaci.

Spíš mám trochu pochybnosti, jestli ještě jednou zvládnu chrta ukočírovat tak, aby se mohl svobodně proběhnou na volno.

Trickyvoo
Trickyvoo 30.10.2025, 22:58:11 xxx.xxx.62.63
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.10.2025, 22:17:33

Jakože ve vás Gina zlomila toho kynológa? Mně teda Malina srazila sebevědomí na nulu, ale pak zas pozvedla, když bylo období, že poslechla a poslechla jen mě….po hodinách vysvětlování, něžného domlouvání mi řekla, tak dobře, já to dělat teda budu, co chceš. No ale zrovna dneska teda byly erupce na slunci, protože se chovala: “já jsem po letech venku na opušták, no není to báječný?” A chtěla ňufat, ňuňat a vítat každého, koho jsme potkali a nejvíc mě dostala, když tak jdeme a u cesty stojí chlap opřený o kolo na někoho čekal, Malina si jde , najednou se tak zastaví a dívá se na mě dost lyšáckym pohledem a pak jde jakoby nic a když míjíme toho chlapa, tak na něj zaštěkala, on se nelekl, lekla jsem se já a Malina se po mě otočila a ten výraz říkal “to byla prča co?”. No vostuda dneska 🤭

šavlozubka
šavlozubka 30.10.2025, 23:13:46 xxx.xxx.167.186

Já měla dneska velmi opatrnou radost z mladého pána. On ještě úplně nezvládá všechnu tu svojí energii a emoce a vůbec puberta, hormony tryskaj i ušima. A dneska mi přišlo, že ten čas než se zase zasoustředil a začal vnímat, byl kratší a že i ten jeho projev nadšení nebyl tak expresivní. 

A dopoledne si pohrál a zaběhal s se svojí nejvíc nejlepší kámoškou a roční gordonsetřicí, takže doma celkem spokojeně chrněl.   

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 31.10.2025, 02:16:41 xxx.xxx.128.84
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 30.10.2025, 22:17:33

Barzojíka mít budete, to je jistý, při  výběru správného štěněte, to bude mazel jako hrom a na výchovu kočka, tak mu stačí jen vysvětlit jak spolu budete žít ten život a ono to při spravedlivé důslednosti jde samo. Jo a je to vlastně   pes pro lenochy😉

Zrzavci
Zrzavci 31.10.2025, 09:09:39 xxx.xxx.226.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Dublinbarzoj z 30.10.2025, 21:02:51

Jediti, jediti, jeditiiiii! Nic jinýho ze mě asi nevypadne paní Dublinbarzojová . Páč je to hrozně otomilý a huburoztahující pokoukání. Je to supr, jak ti dva k sobě pasujou. Asi bych už nikdy ničehož neudělala mít je takhle doma, furt bych čučela, mudlala a prala se s nima 😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.