Dnes ráno vyfotil syn krásné dvě duhy.
Dafi-něco mi ušlo?kdo je ten krasavec s tou bílou náprsenkou a jednou podkolenkou a ponožkama?
Dafi-něco mi ušlo?kdo je ten krasavec s tou bílou náprsenkou a jednou podkolenkou a ponožkama?
to je pes kamarádky….
Tak u nás bylo včéra docela pěkně, skorem celý den svítilo sluníčko a bylo i docela teplo…tak jsem ráda, že jsem pofackovala hroby na hřbitově před dušičkama…naši nebožtíci asi neviděli ten, kreslenej vtip…teď ho nemůžu nikde najít…"udržujte pořádek kolem svých hrobů" a prostě se na to vždycky vyprdnou a udržovat pořádek musím já…
Posbírala jsem exkrementy na zahradě a posekala kopřivy…
Dneska střídavě zase pršá a dost fouká…
Sardullah:Tak u nás bylo včéra docela pěkně, skorem celý den svítilo sluníčko a bylo i docela teplo…tak jsem ráda, že jsem pofackovala hroby na hřbitově před dušičkama…naši nebožtíci asi neviděli ten, kreslenej vtip…teď ho nemůžu nikde najít…"udržujte pořádek kolem svých hrobů" a prostě se na to vždycky vyprdnou a udržovat pořádek musím já…
Posbírala jsem exkrementy na zahradě a posekala kopřivy…
Dneska střídavě zase pršá a dost fouká…
Na 💩 jdu dneska, včera jsme se na to úplně sprostě vyflákla. 😀
No já včera šla, protože to snad byl jediný den, kdy nepršelo a měla jsem volno…jako vzala jsem si tři igelitky, protože mi přišlo, že už jsem nesbírala 100 let a že na zahradě už není kam v pohodě šlápnout…ale teda bylo toho s bídou na půlku igelitky a to jsem hledala fakt všude…což teda potěšilo (super z čeho může mít člověk radost)…asi toho většinu udělají mimo pozemek, tak spíš asi jen můj pocit, že tam toho je bambilion.
Já přehled o stavu zamoření běžně nemám, protože když není důvod chodit do zahrady, tak tam nelezu a zdržuju se na dvoře.
Už začíná to blbý období…ráno se mi před prací nechce a když přijedu dom, tak už je tma a nehodlám lítat po zahradě s čelovkou sbírat 💩
Malý úvod: lední medvěd a kungfu panda🤣🤣🤣
Pokračování večer, mažu zas pracovat
Sardullah:No já včera šla, protože to snad byl jediný den, kdy nepršelo a měla jsem volno…jako vzala jsem si tři igelitky, protože mi přišlo, že už jsem nesbírala 100 let a že na zahradě už není kam v pohodě šlápnout…ale teda bylo toho s bídou na půlku igelitky a to jsem hledala fakt všude…což teda potěšilo (super z čeho může mít člověk radost)…asi toho většinu udělají mimo pozemek, tak spíš asi jen můj pocit, že tam toho je bambilion.
Já přehled o stavu zamoření běžně nemám, protože když není důvod chodit do zahrady, tak tam nelezu a zdržuju se na dvoře.
Už začíná to blbý období…ráno se mi před prací nechce a když přijedu dom, tak už je tma a nehodlám lítat po zahradě s čelovkou sbírat 💩
Tři igelitky 😄, mně se vždycky směje kámoška, když po zimě nasbírám tu igelitku jednu, protože pochopitelně pod sněhem nesbírám a musím počkat, až to roztaje. 😀
a nehodlám lítat po zahradě s čelovkou sbírat 💩
Jak řekla kamarádka, když kydala ve stáji a vypadla elektřina. 💩vidím! Vlastně, 💩nevidím!
Dnes ráno vyfotil syn krásné dvě duhy.
No já v životě tolik nenasbírala ani po zimě…vůbec nevím, proč jsem měla ten dojem, že toho nasbírám na 3 igelitky 😄
Nějak mi prostě vypadlo z hlavy, že ne všechnu potřebu psi vykonávají na zahradě a mám přeci vystudovanou elektrotechnickou průmyslovku, tak jdu na to matematicky🤪….krmím 2x denně, takže počítám raději s vyprazdňováním 2x denně…krát 2 psi…krát asi 14 dní jsem se k tomu nedostala (to bylo tak hektický, že si fakt sypu popel na hlavu)….takže výsledek je 56 kousků….no a to už mi přišlo jako bambilion🙄
V reálu to bylo 10 ks…
A slibuju, že už dál v těchto příspěvcích nebudu pokračovat, aby mě někdo nenařknul, že to je diskuze o ho.vně..😎
že to je diskuze o ho.vně
Ale tenhle výsledek trávení je přece důležitý! Jeden z ukazatelů zdraví našich chlupatých nebo pernatých nebo i šupinatých miláčků.
Hele já podle tvaru a velikosti 💩 poznám tvůrce, to už jsem fakt praštěná, že? Teda samozřejmě myslím jen ty naše doma 🙈
Rosteme v akrobata a piraňu
A medvěd mě prý láskou sežereeee
Hele moje kámoška ná neskutečnou radost, když. se jí podaři v obchodě ulovit nějakej ten hadřík nebo botičky nebo kabelčičku za nějakou rozunou cenu. Já mám radost, když se z měkčí konzistence dostaneme na nějakej hezkej pevnej bobek.
A u psů fakt nechválim, když předvedou trojné salto s pěti vruty, ale když se povede ukázkovej bobek.no, to je radosti.
Když o tom tak přemýšlím, tak asi budu jinej gagn… bude za mně ta divná bába posedlá hovnama.
Tak koukám pořád zálibně a závistivě na ty barzojíky a čím dál tím mám chuť si splnit na konci života přání a po Gině si toho barzoje pořídit… a kdyby to byl kontaktní mazel, tak to už by bylo štěstí dokonalé.
Si pořád říkám, že život je krátkej a ten barzoj mi prostě v odškrnutých splněných přáních chybíí…
No a největší pokušitel je benjamínek, protože ten je ještě pro mě v tom barevné kombinaci.
Spíš mám trochu pochybnosti, jestli ještě jednou zvládnu chrta ukočírovat tak, aby se mohl svobodně proběhnou na volno.
Jakože ve vás Gina zlomila toho kynológa? Mně teda Malina srazila sebevědomí na nulu, ale pak zas pozvedla, když bylo období, že poslechla a poslechla jen mě….po hodinách vysvětlování, něžného domlouvání mi řekla, tak dobře, já to dělat teda budu, co chceš. No ale zrovna dneska teda byly erupce na slunci, protože se chovala: “já jsem po letech venku na opušták, no není to báječný?” A chtěla ňufat, ňuňat a vítat každého, koho jsme potkali a nejvíc mě dostala, když tak jdeme a u cesty stojí chlap opřený o kolo na někoho čekal, Malina si jde , najednou se tak zastaví a dívá se na mě dost lyšáckym pohledem a pak jde jakoby nic a když míjíme toho chlapa, tak na něj zaštěkala, on se nelekl, lekla jsem se já a Malina se po mě otočila a ten výraz říkal “to byla prča co?”. No vostuda dneska 🤭
Já měla dneska velmi opatrnou radost z mladého pána. On ještě úplně nezvládá všechnu tu svojí energii a emoce a vůbec puberta, hormony tryskaj i ušima. A dneska mi přišlo, že ten čas než se zase zasoustředil a začal vnímat, byl kratší a že i ten jeho projev nadšení nebyl tak expresivní.
A dopoledne si pohrál a zaběhal s se svojí nejvíc nejlepší kámoškou a roční gordonsetřicí, takže doma celkem spokojeně chrněl.
Barzojíka mít budete, to je jistý, při výběru správného štěněte, to bude mazel jako hrom a na výchovu kočka, tak mu stačí jen vysvětlit jak spolu budete žít ten život a ono to při spravedlivé důslednosti jde samo. Jo a je to vlastně pes pro lenochy😉
Jediti, jediti, jeditiiiii! Nic jinýho ze mě asi nevypadne paní Dublinbarzojová . Páč je to hrozně otomilý a huburoztahující pokoukání. Je to supr, jak ti dva k sobě pasujou. Asi bych už nikdy ničehož neudělala mít je takhle doma, furt bych čučela, mudlala a prala se s nima 😀