Aktuálně: 2 714 inzerátů262 503 diskuzních příspěvků19 177 uživatelů

Jak se vám venčí?

Trickyvoo
Trickyvoo 08.11.2025, 23:57:55 xxx.xxx.62.63

Venčilo se tento týden celkem obstojně. Třeba dneska mělo pršet, tak jsem to riskla a ono nakonec nepršelo. Dneska jsem měla průzkumnickou nákladu ala, kampak asi vede tahle cestička, ukázalo se že nikam, ale zpátky přece nepůjdeme, tak jsme šly kousek po poli podél lesa. Užily jsme si i kus cesty šustění listím a hlavně, na to že jsem šla oblastí, kde je kousek celkem dost bytovek, tak jsme drtivou většinu cesty nikoho nepotkali. 

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Xerxova
Xerxova 09.11.2025, 06:57:34 xxx:xxx.f18:7b13

a teď ty nepsí - všechny v lesích za humny, doplněné o protažení středeční procházky až na Černou Nisu

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 09.11.2025, 08:00:19 xxx:xxx.5d36:a201
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 09.11.2025, 06:55:32

Jako fotky Yody č. 2, 3, 6 a 7 jsou pecka ☝️😃 č.3 se může na první pohled zdát, že nijak nevyniká z normálu, ale když se na ní jeden chvíli kouká, dýše už z fotky zachycená nevídaná pohodinda a dobrá nálada paničky i Yodíka…teda takové óbr album, jako má Yoda, tady nikdo nemá 🥇😉 fakt že jo👏

Teda, když povolíme na fotkách “množstevní slevu na psy”, tak velké album má i Impakt se svou partou hic 😃

Vahine
Vahine 09.11.2025, 08:05:44 xxx:xxx.5d36:a201
Trickyvoo:

Teda ten Kevin (myslím toho béžového) se na všech fotkách tváří jako fotr s děckama na výletě 😀.

Tak to je přesný!😃 mám radost za Kevina, jak dobře se má, že u Impakt zůstal. Má super partu ❤️

impact
impact 09.11.2025, 08:41:56 xxx:xxx.23ac:9301
Trickyvoo:

Teda ten Kevin (myslím toho béžového) se na všech fotkách tváří jako fotr s děckama na výletě 😀.

Já mám takovej dojem vždycky spíš z pana Rémina. 😃 On jedinej chudák vždycky sedí, ani se nehne a naprosto zřetelně si myslí něco o dementech. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Vahine
Vahine 09.11.2025, 08:45:06 xxx:xxx.5d36:a201
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 09.11.2025, 08:41:56

Jo to je pravda, na všech záběrech stále stejná pozice 😃

Bobca
Bobca 09.11.2025, 09:25:52 xxx.xxx.20.192
impact:

Já mám takovej dojem vždycky spíš z pana Rémina. 😃 On jedinej chudák vždycky sedí, ani se nehne a naprosto zřetelně si myslí něco o dementech. 😂

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Impact-smekám před váma..takovou partu udržet na jednom místě🙏Můžu poprosit-který je ten Rémin? nebo-můžete napsat,jak se jmenují??sleduji to tu místo vedle místa,ale jen pro představu?..Ten béžový,jak sedí a vedle sebe má ty 2…ale všechny fotky jsou parádní….

To musí být vášeň,vy ty pejsky musíte milovat,když vás vytáhnou takhle ráno z postele a jedete ven…👍

impact
impact 09.11.2025, 11:41:45 xxx:xxx.23ac:9301
Vahine:

Jo to je pravda, na všech záběrech stále stejná pozice 😃

Já si snad až po pěti minutách nadávání, buzerování a focení všimla toho, jak tam chudák pořád sedí jak oukropek a čeká, až se poťápanci zastaví. 😃 Dostal pak plnou hrst pamlsků. 😃❤️

impact
impact 09.11.2025, 11:53:53 xxx:xxx.23ac:9301
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.11.2025, 09:25:52

To musí být vášeň,vy ty pejsky musíte milovat,když vás vytáhnou takhle ráno z postele a jedete ven…👍

To je bohužel úděl vstávání do fabriky. Stejně bývám nejpozději kolem páté vzhůru i bez budíku, kterej jinak běžně zvoní ve 4:15. 😃

Jinak zleva zrzek KEVIN, dostal se k nám jako cca roční pes z jiného útulku a už zůstal. On byl děsnej debžon a dost jsem se na něm nadřela, aby byl normální a pak už mi bylo líto ho někomu dát. Pak je s černýma "zorro" očima malá Queen Mary (MERINA), mix teriéra tady od jedné množky přes kopec, co jsme brali tenkrát osm štěňat a tuhle jsem si nechala. Pak s hnědým obličejem a v postroji Chucky (ČAKYNA) - mix parson/bígl/ohař od takovýho jednoho slovenskýho blba, co každý hárání kreje bígloohařku sousedovo parsonem. To jsme od něj tenkrát brali tři štěňata v naivitě, že to bylo omylem a ten hňup má každej rok na další štěňata. Vedle ní je prcek BJ (BÍDŽEJ), co se jeho matky den před Vánocemi a den před porodem zbavili a my ji vzali do péče. Byli u kolegyně v dočasce a BJ na nás tak nějak zbyl. Což mi ani nevadí, protože je to stejně převtělená moje nejmilovanější fena Mamba. Pak je pan RÉMIN, řečený Remoska, stafordšírský bulteriér s PP - normálně koupený jako štěně z chovatelské stanice. Vedle něj je jack russellice s PP jménem MAFFI, kterou jsem jako štěně dostala od kamarádky z jejích chovky. A poslední černouchej MERLIN. Toho si ze Slovenska adoptovala rodina, všechny ve třech měsících sežral, pak sežral další majitelku a měl se vrátit na Slovensko. No bylo mi ho líto, vypadal jako krásný křížený raslíček. Tak jsem ho vzala k nám a když jsem zajistila, jakej je to debull, už u nás zůstal a místo krásného raslíčka z něj vyrostl úplně bubej josepčík, co mě permanentně nasírá. 😂

Obrázek
Bobca
Bobca 09.11.2025, 12:06:02 xxx.xxx.20.192

moooc děkuji..Rémina si pamatuju,jak jste-nebo někdo napsal “pes s odklápěcí hlavou”..to mě hodně pobavilo…je už dost šedivý-zdá se mi to?..

, všechny ve třech měsících sežral, pak sežral další majitelku a měl se vrátit na Slovensko.

tomuhle nerozumím,ale asi to bude něco v psím slovníku…

Každopádně je to krásná psí smečka..to pózování před foťákem🙏a opravdu můj obdiv,co s nimi děláte…musí to být vzájemné👍🌷🐕

Sarah01
Sarah01 09.11.2025, 12:41:55 xxx.xxx.162.253
impact:

To je bohužel úděl vstávání do fabriky. Stejně bývám nejpozději kolem páté vzhůru i bez budíku, kterej jinak běžně zvoní ve 4:15. 😃

Jinak zleva zrzek KEVIN, dostal se k nám jako cca roční pes z jiného útulku a už zůstal. On byl děsnej debžon a dost jsem se na něm nadřela, aby byl normální a pak už mi bylo líto ho někomu dát. Pak je s černýma "zorro" očima malá Queen Mary (MERINA), mix teriéra tady od jedné množky přes kopec, co jsme brali tenkrát osm štěňat a tuhle jsem si nechala. Pak s hnědým obličejem a v postroji Chucky (ČAKYNA) - mix parson/bígl/ohař od takovýho jednoho slovenskýho blba, co každý hárání kreje bígloohařku sousedovo parsonem. To jsme od něj tenkrát brali tři štěňata v naivitě, že to bylo omylem a ten hňup má každej rok na další štěňata. Vedle ní je prcek BJ (BÍDŽEJ), co se jeho matky den před Vánocemi a den před porodem zbavili a my ji vzali do péče. Byli u kolegyně v dočasce a BJ na nás tak nějak zbyl. Což mi ani nevadí, protože je to stejně převtělená moje nejmilovanější fena Mamba. Pak je pan RÉMIN, řečený Remoska, stafordšírský bulteriér s PP - normálně koupený jako štěně z chovatelské stanice. Vedle něj je jack russellice s PP jménem MAFFI, kterou jsem jako štěně dostala od kamarádky z jejích chovky. A poslední černouchej MERLIN. Toho si ze Slovenska adoptovala rodina, všechny ve třech měsících sežral, pak sežral další majitelku a měl se vrátit na Slovensko. No bylo mi ho líto, vypadal jako krásný křížený raslíček. Tak jsem ho vzala k nám a když jsem zajistila, jakej je to debull, už u nás zůstal a místo krásného raslíčka z něj vyrostl úplně bubej josepčík, co mě permanentně nasírá. 😂

Obrázek

Kevin na hrad. 👍🐶😊

Xerxova
Xerxova 09.11.2025, 12:53:35 xxx:xxx.f18:7b13

my dneska v mlze a mokru hledali propojení dvou širokých lesních cest. Vyšlapaný stezníček strmou strání plnou obřích buků a žulových skal byl ukryt v hromadách napadaného měděného bukového listí. Jednou Yodovi koukala jen hlava, jak tam zajel… měla jsem tam listí nad kolena. Moc pěkná dobrodružná cesta - užili jsme si to všichni tři… a máme další procházku místy, kde chodí jen pár cvoků… A ještě jsme vylezli na vyhlídku na Dračáku - jen nejbližší koruny buků vykukovaly z mlžného oparu. Krása

Sardullah
Sardullah 09.11.2025, 16:28:05 xxx.xxx.189.104
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 09.11.2025, 11:53:53

Mě vždycky dostane  pan RÉMIN…v tý teriéří smečce se on vždycky tak nějak tváří jako oukropeček…😎

impact
impact 09.11.2025, 17:15:42 xxx:xxx.23ac:9301
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.11.2025, 12:06:02

Byl už v těch třech měsících extrémně agresivní, hlavně při jakémkoliv fyzickém kontaktu. Jako já zažila agresivních psů spousty, hromady jsem jich měla doma. Ale to, co předvedl Merlin, to překvapilo i mě. Když jsem si ho přebírala, tak po mě na tvrdo šel a kdyby mohl, pokouše mě jak blázen. To je ostatně důvod, proč tu zůstal. Měla jsem hrůzu z toho, že mu najdu nějakou rodinu, která ho bude řezat ala “tohle si přece nesmí dovolit”… To by z něj udělalo psa na utracení.

impact
impact 09.11.2025, 17:16:26 xxx:xxx.23ac:9301
Sardullah:

Mě vždycky dostane  pan RÉMIN…v tý teriéří smečce se on vždycky tak nějak tváří jako oukropeček…😎

Přitom to je pes, kterej má pořád dobrou náladu. On ale od malička bytostně nesnáší focení. Jakože fakt moc. 😂

Xerxova
Xerxova 09.11.2025, 17:29:19 xxx:xxx.f18:7b13
impact:

Přitom to je pes, kterej má pořád dobrou náladu. On ale od malička bytostně nesnáší focení. Jakože fakt moc. 😂

a je to na fotkách vidět, jak je z toho focení nešťastnej

impact
impact 09.11.2025, 18:49:57 xxx:xxx.23ac:9301
Xerxova:

a je to na fotkách vidět, jak je z toho focení nešťastnej

To mám proto, abych ho nesrovnávala s jeho předchůdcem. To byl kašpar, kterej se mnou šel do každé blbiny. 😂  Za to vyfotit Remosku s nějakým hezkým výrazem je už od jeho štěněcího věku naprosto nemožný. 😏 Je to už víc jak devět let, když jsem ho chtěla jako mimino poprvé vyfotit a dodnes si pamatuju to zoufalství, když se na každé fotce tvářil, jak kdyby měl v zadku vraženou vařečku. A to se s ním táhne celej život. 😂

Obrázek
Xerxova
Xerxova 09.11.2025, 18:58:53 xxx:xxx.f18:7b13
impact:

To mám proto, abych ho nesrovnávala s jeho předchůdcem. To byl kašpar, kterej se mnou šel do každé blbiny. 😂  Za to vyfotit Remosku s nějakým hezkým výrazem je už od jeho štěněcího věku naprosto nemožný. 😏 Je to už víc jak devět let, když jsem ho chtěla jako mimino poprvé vyfotit a dodnes si pamatuju to zoufalství, když se na každé fotce tvářil, jak kdyby měl v zadku vraženou vařečku. A to se s ním táhne celej život. 😂

Obrázek

Mafián to holt není a nebude. A je to dobře, že je každý jiný  ❤️

Sardullah
Sardullah 09.11.2025, 20:33:54 xxx.xxx.221.235
»
Odpověď na příspěvek uživatele impact z 09.11.2025, 17:16:26

No tak tím se dost vysvětluje… 😂

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.