Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 22.11.2025, 21:48:06
Jo tohle počasí má ráda… není mokro, je mrazivo, ale ne extrém. To se che i častěji válet na dvoře a já se chytám za hlavu a každou chvíli se jí jdu zeptat, jestli nechce dom a ono že ne a já… tak si tady zmzni…. A jen doufám, že mi ta medvěfice nenastydne
První cenu za nejubožejší vycházku dnes vyhráváává . .me my !🤣
Byli jsme jen kousek podle vody a stavili se na be zínce. Dala jsem si tam kafe a klukům jsem koupila sekanou v housce, paní mě pobavila, když se ptala, jestli ji chtějí s horčicí nebo kečupem.
V pátek večer mi byla doma hrozná zima a Malina mě chvíli pozorovala a šla si na mě lehnout. Ona se celkově nerada tulí a u toho tulení mě pořád pozorovala. No pak jsem dostala zimnici a horečku. Tak to moje děvče poznalo dřív než já. Venčit musel teda můj manžel.
Na Slovácko přišel sníh. Fouká a do toho chumelí. Bambule neskutečně nadšená, já už tak moc ne. Před tím silným větrem ženoucí sníh nebylo kam utéct 😀.
Lidi, jak se to dělá s postrojem a psí bundou? Já byla vždycky “obojkář”, ale psa mám od léta na postroji, a teď vůbec nevím… to se dá postroj a na to až bunda? A bunda má mít nějaký otvor na očko k vodítku?