Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 03.02.2026, 16:18:24
Jo to mě taky napadlo jít na to takhle, přes majetek a peníze. Celá vesnice ví, v čem my jezdíme, tak mu zavolat, že jsem to vybrala na poslední chvíli a že jestli chce platit opravu za x desítek až stovek tisíc, tak že neni problém. Na prachy tyhle lidi slyšej.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 03.02.2026, 11:48:48
Efe, krom rozhovoru s majiteli a paralyzéru mě napadla ještě jedna věc, která poměrně slušně funguje za předpokladu, že se tví psi nebojí hlasitých zvuků a střelby (případně je na to můžeš navyknout na zahradě). Kámoš tuto metodu zdárně používal na sídláku, když mu za háravkou lítali nezvladatelný obšourníci. Poplašňák, neboli poplašná zbraň 6 mm. Na tu zbroják není třeba, používá se běžně ve sportovce na zkouškách, závodech. Většina psů, která to nezná, se lekne a zdrhne, je to jen o zvuku, žádné zranění nehrozí.
Efe, krom rozhovoru s majiteli a paralyzéru mě napadla ještě jedna věc, která poměrně slušně funguje za předpokladu, že se tví psi nebojí hlasitých zvuků a střelby (případně je na to můžeš navyknout na zahradě). Kámoš tuto metodu zdárně používal na sídláku, když mu za háravkou lítali nezvladatelný obšourníci. Poplašňák, neboli poplašná zbraň 6 mm. Na tu zbroják není třeba, používá se běžně ve sportovce na zkouškách, závodech. Většina psů, která to nezná, se lekne a zdrhne, je to jen o zvuku, žádné zranění nehrozí.
6 dela spis takove “puf”, tu ja pouzivam u uplnych mimin k privykani na strelbu. Na tohle by byla lepsi 9.
Oboji mohu zapujcit, ale fakt jen zapujcit. Od jara nas ceka zas nejaky to cvicenicko 🙂