Aktuálně: 2 341 inzerátů269 269 diskuzních příspěvků19 328 uživatelů

Jak se vám venčí?

Xerxova
Xerxova 05.02.2026, 16:36:34 xxx:xxx.a290:b827

my dneska při oblevě dali v lese delší okruh - bořilo se to, boty jsem promáchala, rifle se mi nacucaly vodou až ke kolenům… ale užili jsme si to všichni tři.

Lupus4
Lupus4 05.02.2026, 16:38:03 xxx:xxx.fa51:7a39

Není nárůst napadení “pes x fena” taky způsoben tím, že jde často o 

“ ?čubopsy ?” když ne z obou stran tak alespoň z jedné ? Ale je fakt, že oproti min dobám, je dnes skoro svátek potkat psychicky normálního psa (fenu).

Ronja s motejlem (neregistrovaný) 05.02.2026, 16:49:24 xxx.xxx.119.6
»
Odpověď na příspěvek uživatele Xerxova z 05.02.2026, 16:36:34

Já taky, měli jsme se psem flustempo, tak mi to zas tak nevadilo, vlastně mi bylo chvílema vedro😁. Dost jsem se divila, že se mu chtělo, ale jsem ráda, bylo to fajn.

Sardullah
Sardullah 05.02.2026, 17:17:20 xxx.xxx.189.104
Fatia:

Pes do feny nejde, ale fena do feny jo. A dost ostře, dle mých zkušeností to končívá hůř, než pes vs pes. Tam dojde k nacechrani chlupů, poměření pindiku a to většinou stačí (něco jak popisovala Doron). Dvě zkušenosti mám, jednu dávnou z Prahy, kdy fena známý zabiják se rozhodla zabít mou fenu, protože panička myslela, že ji bude víc zajímat balonek než jiné feny. Omyl, dorvala tu mou slušně, ta chudák létala vzduchem, já na vodítku druhého psa, takže než jsem toho uvazala ke stromu… hrozný to bylo. Druhá zkušenost nedávná, sousedi mají belgicaka, vlastně se jen fláká na zahradě. Mají ji rádi, to jo, ale mají přístup ke psům tak trochu po staru. Občas na zahradu vyhodí i fenu a psa nějakých pitbulů či jakých bulů od syna. A občas se servou. Respektive feny se začnou rvát, pes se přidá na stranu své feny… od léta jsem zaregistrovala minimálně 3 takové rvačky, poslední skončila asi 70 stehy belgičandy, kdy se je snažili rozehnat prodavačky litím kýblu vody přes plot (nepomohlo), statečný Ukrajinec ze sousedství k nim vstoupil a snažil se je rozehnat koštětem, Belgičanka ležela a rvala, ti dva ji trhali jak plyšáka, majitelka jen hystericky rvala oni ji zabíjí… i kdybych měla nějakou zbraň, vůbec bych nebyla schopna ji použít. Byli rychlí, velmi děsivý a ani trochu jsem si nebyla jistá, zda se v afektu neotoci do člověka. Snad jsou sousedi poučení a už nikdy je nenechají na zahradě společně. Super je, že tahle fena nám už dvakrát hupla přes plot na zahradu. 

Tak to je masakr…a teda doslova…

keriton
keriton 05.02.2026, 17:32:30 xxx.xxx.216.79

Nevím, já bych svého psa za asociála neoznačila, a přesto..

To u toho předchozího, ten byl asociál víc, ale mohla jsem mu věřit více, než tomu současnému, že do feny nepůjde. Radši by se nechal sežrat. Ale i tak se asi 2x stalo, že, no jako kdyby nestihl zjišťovat, zda je to fena nebo pes, a radši rychle vystartoval a byl schopný se servat. Ano, možná v jednom případě to byla kastrovaná fena.

Ten současný miláček, pan vyrovnaný a sociálně dost šikovný, odolný (a kompletní) - mívá tendenci dělat policajta, a to se klidně oboří i na fenu. Jestli jde o fenu kompletní nebo ne, to jsem nezkoušela sledovat.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.