Tak to sedí👍. Oblevu,bláto, děšť nemá rád🙂
chudínek….
chudínek….
Tak to sedí👍. Oblevu,bláto, děšť nemá rád🙂
A kdo by měl? Já teda jsem ráda, když prší, protože vody prostě ubylo v podzemí, takže šécko co se vsákne /nikoliv do našeho sklepa, jako tuhle v sobotu 😀/ do půdy, tak je dobře, proto jsem si odvykla nadávat na počasí, i na mlhy v kterých podzim, jaro a letos vydatně i v zimě, musíme jezdit. ale nadšením neřičím, jak když napadne sníh, mám to jak Alan, jen ty uši mi teda nevlajou, to je fakt, mám je- naštěstí- malinký.
Jeho maminka ta klidně spí venku na dešti. To by Alana ani nenapadlo. Mně třeba nevadí procházka v dešti když je teplo, ale v zimě to je také rychlovka. Uši nemá dlouhý, ale když se rozjede, tak lítá šechno😂
tak jsem zkusila jít řed busem na chvilku ze psama,no,odšmatlala jsem náměstíčko,pustila Dafi na volno a odplazila jsem se na bus…
číst taky nemůžu…
tak nevím,co bych dělala v práci..
no tak mám nějakej zánět,,,léky,kapky a rozhodně nemůžu o víkendu do práce,to si doktor zatukal na čelo,a prý se to tam nezboří,,,chjo,v práci mě budou milovat..d ležet…
Co neděláte. Každopádně má doktor pravdu. Zdraví je přednější. Kámoška takhle chodila se zánětem do práce a nakonec se jí to vrazilo do srdce a byla doma půl roku a má trvalé následky.
Dnes ráno za tmy na čerstvém snížku…fotka je upravená od AI, na původní fotce byl bělouš blbě vidět.
Já bych taky prosila od paní Zrzavcové popisek, prosíím 🙏 mohu-li?
No já vím,že zdraví je přednější..ale někdo za mě bude muset dělat….
Dafi:No já vím,že zdraví je přednější..ale někdo za mě bude muset dělat….
Berte to tak, že kdyby vás odvezla rychlá, tak taky za vás bude muset někdo dělat a už vám to pak bude i jedno. To stalo mně loni touto dobou a nenadělala jsem nic.
Dafi:No já vím,že zdraví je přednější..ale někdo za mě bude muset dělat….
Tomu rozumim…mám to v práci stejně, když někdo vypadne, tak za něj musí do práce někdo jinej, kdo měl ten den volno. Na pokladně se střídám jen já a nebo kolegyně, takže při nějaké delší nemoci je taky problém…
Na druhou stranu holky mají pravdu, tohle by se mohlo vrátit jak bumerang…
Včera sněhová pohádka, dneska čvachtanice…rozveselil mne pán s xx čehosi, vlkošedý , polovztyčený uši , delší srst, tipoval jsem xxNO, nebo šarplanince. Pán tvrdil, že bordera x retvívr ( no nevím, kde by se vzala ta vlkošedá…)Před 2 lety kousnul Lůďu do ocasu, takže se upřímně nenávidí. Načež pán odborně poznamenal, že ten můj “šarpej” je taky pěkně ostrej…že si ho joudove pletou s liškou, dingem, malým vlkem jsme už zažili, ale že bude šarpej mne nikdy nenapadlo 🤣
Tak jsem dnes mladýmu koupila obojek…nakonec jsem se rozhodla pro polostahovák blizard… prostě je pro mě komfortnější přetáhnout psu obojek přes hlavu než se mrcasit s jakýmkoliv zapínáním u chlupatého psa.
No a barvu jsem vybrala maskáč, když už je teda oapina chlapeček, tak ať je stylovej. Obojek jsem kupovala sama, bez psa, takže jsem se i v obchodě domlouvala, že kdybych to náhodou netrefila, tak přijedu obojek vyměnit.
No a teda nějak jsem nekoukala na cenu, mám doma tyhle blizardy asi čtyři, bohužel lapině jsou velký, tak jsem si myslela, že to je obojek za pár korun… u pokladny jsem teda poprosila, ať mi namarkují zvlášť… kupovala jsem psům ještě maso… no tak to byla chyba, kdyby to bylo markovaný dohromady, tak by se tam ta cena obojku schovala, ale takhle ne… 579,-… tak to jsem omdlela a když jsem se probrala z bezvědomí, tak jsem to zaplatila, neboť jsem prostě chtěla tenhle obojek a teď hned… ale upřímně jsem si tak říkala, že jsem to určitě od oka neodhadla a budu ho muset měnit a vezmu nějakej levnější… no přátelé, co vám budu povídat, ten obojek Árčímu sedí, jak poklice na hrnec… a to jsem mu chtěla koupit ještě vodítko, protože to jeho mi nevyhovuje, tak aby nemusel chodit s Gininim růžovým…no tak to myslím tak nutně nepotřebujeme😂
Já mám ty polostahováky taky ráda, především u nich nehrozí vyvlíknutí, na to jsou basenji experti a s jejich poslušností… Jen teda se mi blbě sundávají, mám je utažený dost natěsno. A cena… Kluci mají polostahováky na míru od 4dox i se jménem…
No já vůbec nevím, jestli dcera bude následně ten obojek používat…když ne, tak si ho nechám doma a když mi lapiňáka šupne na hlídání, tak použiju… ale třeba když uvidí, že Árčí nemá absolutně problém s přetahováním obojku přes hlavu, tak ho třeba vezme na milost.
No a s tím vyšitým jménem….to mi připomíná, že musim někde vyhrabat po Jackovi “známku” s adresou a telefonem, kdyby náhodou…jako jasně, má registrovanej čip, ale to běžný smrtelník na ulici nepřečte.
Sardullah:Ikušku si nechal dcery přítel… teda teď už ex… kdyby si ho měla nechat dcera, tak by u nás být nemohl… jde po Máťovi jak slepice po flusu. Dělal to i jako menší, ale ještě to nebylo tak na vážno a během třeba 20ti minut jsem ho srovnala do latě, ale jak dospěl, tak už to nešlo vůbec. Mladý to zkusili s ním přijet ještě asi půl roku po kastraci, jestli nezměnil světanázor, ale bylo to ještě horší. A to přestože jsme ho dost často hlídali a hodně si s Máťou hrál. Byl na něj zvyklý.
Dík, tak to je dobrá zpráva, i když jen půl, škoda že je rvavý. Ale hlavně, že má bydlo.
Tvl… tak u ná v pondělí nasněžílo v úterý obleva, takže z prašanu mokrá čvachta… večer to zmrzlo a máme raníčko a brutálně sněží… mě už to nebaví.
Zejtra měla přijet dcera, ale řeknu jí ať sedí na prdeli v Praze, že to za nějakou návštěvu nestojí si někde namlít hubu s autem.
Sardullah:Tvl… tak u ná v pondělí nasněžílo v úterý obleva, takže z prašanu mokrá čvachta… večer to zmrzlo a máme raníčko a brutálně sněží… mě už to nebaví.
Zejtra měla přijet dcera, ale řeknu jí ať sedí na prdeli v Praze, že to za nějakou návštěvu nestojí si někde namlít hubu s autem.
U nas to same, jen bez zamrznuti.
Dneska rano za 10 minut, nez jsem na sebe kopla obleceni, napadlo 5 cm novyho snehu. Otas prisel ze dvora uplne bilej, mohla bych z toho uplacat malyho snehulaka.
Ja chytre jela na louku, jen mi nedoslo ze to parkovistatko tam je sice na betonu, ale v mirnem kopecku … no, jsme na sebe pysna, vyjela jsem to. Ale byl to o prsa korejske dorostenky 🙂
Jo a psiska standartne nadseny. A ja vlastne taky, ja ten snih fakt miluju. Myslim ze jsem latentni eskymak 😀
večer to zmrzlo a máme raníčko a brutálně sněží… mě už to nebaví.
Tak nějak. Večer sněží, ráno člověk ani neodtrhne stěrače a na chodníku se pak může zabít.
tady včera vše obalené mokrým sněhem, v lese byla krásná zimní pohádka - jen foťák šel na procházku bez baterky. (zůstala v nabíječce 🙃 ). K večeru to zvlhlo, ale napadla na to další vrstva - a stále padá. Od rána dělám doma podklady k výroční zprávě, takže za odměnu vyrazíme před polednem ven - tabulky na mě počkají… V lese to konečně klouzat nebude (v neděli to tam bylo na zabití).
Tady to samé, včera obleva, během noci připadl poprašek a zamrzlo, teď aktuálně něco málo pod bodem mrazu, v lese a na loukách by to dnes mohlo jít.