Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 16.02.2026, 22:28:30
jak jsme potkali srnčí a Tali šla radši domů
to mi pripomelo - jsme konstatovali, ze Kaca fakt starne. Misto zkouseni uteku za zveri ( roky jsem musela byt o krok pred ni ) presla na strategii - vystavim zver a za to, ze jsem nevybehla - si dojdu pro kokino.
Kaca je “ jina”, i v 11 si chodi pro odmenu, kdyz se vycura - protoze stenatka se preci za louzicku venku odmenuji 😇 Tak ted to upgradovala - i na zver . Jako -bohudik, ze to jde timhle smerem 😂
Ad prachy,zrovna jsem tady dneska ječela,když jsem se skoro patnáctiletou bábu snažila udržet půl hodiny v klidu na magnetický podložce, a paní buldočková si začala žrát nohy - Baruno,kurva,lež, Belino,kurva,přestaň se žrát,máme novej magnet,na cytopoint už prachy nejsou😂 mužskej se chechtal jak blázen
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 16.02.2026, 22:35:50
dneska jsem sahla na vovcacka - a je jak lunt. Uz zacal - a ja nezareagovala vcas pridanim krmeni. Tak si asi pridal sam 😂 aspon doplnecek 😂
Jen vysvetlim -vlkosedaci prelinavaji naraz - maji velkou spotrebu krmeni a je potreba jim vzdycky pridavat, jinak jdou z kondice. U pokojovych psu to asi neni takovy rozdil, ale on maka. Je v plnem treninku.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 16.02.2026, 22:44:12
🤣 chapu…
me se rozkaslala Kaca - uplne stejne jako zacal Venca se srdcem. Minuly tyden jsem s ni byla teda na kontrole a ulevilo se mi, ze ona ma srdce v poradku. Ze cardisure nebudu potrebovat pro dva psy 😂
cerny humor -ale uz jsem s nimi mela pohovor, ze marodit budou na etapy, ze neexistuje, ze si neco vymysli vsichni najednou 🤣
Cardisure Belina taky má😂 ona toho vůbec má, vetka vždycky říká, to je dobrej skutek,co se vyplatil🤣 o tisících za babuši nemluvím, ale tak ta byla celej život zdravá,no
No jasný,ona je naštěstí malá,ale zase si to doplní tím cytopointem a vet dietou doplněnou pouze o jehněčí maso,na který jediný není alergická😂 i tak řešíme furt něco jinýho🤣
Tak včera jsem si mohla pogratulovat za to krasobruslařské cvičení minulý týden. Na procházce jsem náhodně našla pod sněhem schovanou zamrzlou kaluž a pěkně mi to na ní ujelo, ale já tentokrát nehodila záda, to už každý sval v mým těle věděl, že potřetí to už nedám a udělala jsem celkem apartní krasobruslařskou figuru, pravá noha pokrčená, druhá hezký natažená dozadu,ruce rozhozené do vzduchu…celkem mi chyběl potlesk, ale ten pohled Maliny, kdy jsem viditelně v jejích očích stoupla, že se zase neválím, takový malý aplaus byl 😂.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.02.2026, 19:35:44
Evidentně si mladý pán svý “pánečky” dobře vycvičil. Žádný hlupák to nebude.
To si vždycky vzpomenu, jak jsem jednou svého prvního psa dala na hlídání ke kámoše a ona mi ho vracela s tím, že ho máme pěkně rozmazleného a já se pak nestačila divit, co všechno si u ní vynutil. Ona ho vzala i do postele, i když u nás v posteli nespal 😂. Jenže on z toho víkendu přišel s tím, že by všechny ty novinky mohl zavést i doma.
Evidentně si mladý pán svý “pánečky” dobře vycvičil. Žádný hlupák to nebude.
To si vždycky vzpomenu, jak jsem jednou svého prvního psa dala na hlídání ke kámoše a ona mi ho vracela s tím, že ho máme pěkně rozmazleného a já se pak nestačila divit, co všechno si u ní vynutil. Ona ho vzala i do postele, i když u nás v posteli nespal 😂. Jenže on z toho víkendu přišel s tím, že by všechny ty novinky mohl zavést i doma.
Tak jasně, u psů co jednou dovolíte, tak už je to navždy. A když to chcete zrušit, tak nechápou proč, co jako provedli, vždyť jsou hodní. 😀
Cherry už mi chodí taky do postele, začala po druhých štěňatech, nějak se na mě víc upnula. Říkala jsem si zaslouží si. A už to holt nezruším, mám to nafurt.😊
bloklej krk-levá strana,bolavá bederka,kašel,bolavej prochazenej hrudník,,,,-při ranní se chodí mražák/pes/chladák-člověk je za 2hodky zpocenej,tak as tohle -u vybalování taky vedro,jak člověk tahá těžký věci a snaží se rychle,a pak sedí v kose…
tak musím k MUDr..
v neděli kasa,vybalování a ráno pečení..
u vybalování přerovnat hromady konzerv…
já když si dřepla,tak už jsem pak nemohla vsát..a vedoucí,že jsme pomalý..uff
já už si jen chodila ke kolegyni pro prášky,,,,
od rána od 5 do půl4-booží neděle…..☹️
jsem odpo jen vyvenčila a ležela..včera jsem měla volno,
jenže m doktorka má dovču,a zástup je tam až dnes….
Kdysi když jsem vybírala obojky, tak jsem někde narazila na to že ty kovový spony jsou sice hezký, ale poruchový, že plastový jsou spolehlivější.
To se mi moc nezdá. Za mě plast v mrazech trpí a nevydrží. Proto jsem zavrhla plastové kolíčky na prádlo a kupuji zásadně dřevěné. Protože ty vydrží, i když je v zimě zapomenu venku.
Teď se prý snad dělají z nějakého tvrzeného plastu. Koupila jsem před Vánoci ty obojky Bafpet z hexapopruhu, mají plastový trojzubec a v mrazu není problém, aspoň zatím. Před cca 20 lety, když jsem koupila obojek s plastovou sponou, tak během první procházky bylo po něm. Proto jsem doteď kupovala jen s kovovou, ta ale nesmí do vody, což občas teda nešlo uhlídat, ale ještě nikdy se nám ta spona nerozbila, spíš se po letech začal škubat ten popruh, i když je podšitý softshellem. Asi jak se to pořád musí prát. Proto ten hexapopruh je fakt paráda, nemůžu si to vynachválit, příště je koupím zas, i když vypadají teda nezničitelný.
Taky bych chtěla psy, kterým se do mrazu nechce. 🙏 Dnes sněží a fouká a rovnou mně do ksichtu a nejmladší madam se vůbec nechtělo domů.
Vid 😀
U nas asi 5 cisel noveho snehu (vcera byl jen poprasek), takze nastala druha vlna snezneho silenstvi a hodinova prochazka se razem protahla na hodinu a pul, pac cokloni litali jak pingpongace. I Otas nasadil smezne retezy a vyrazil uzivat bile radovanky. A dokonce i mamcina Nessyna - kdyz uz se mi ji povedlo vytahnout ven pac ma zas sve hystericke obdobi - hopsinkala jak mladice a tapickovala na me i na Otase 🙂
K poslednímu odstavci : na australáčka si občas vzpomenu. Kdo opatruje toho ?
Ikušku si nechal dcery přítel… teda teď už ex… kdyby si ho měla nechat dcera, tak by u nás být nemohl… jde po Máťovi jak slepice po flusu. Dělal to i jako menší, ale ještě to nebylo tak na vážno a během třeba 20ti minut jsem ho srovnala do latě, ale jak dospěl, tak už to nešlo vůbec. Mladý to zkusili s ním přijet ještě asi půl roku po kastraci, jestli nezměnil světanázor, ale bylo to ještě horší. A to přestože jsme ho dost často hlídali a hodně si s Máťou hrál. Byl na něj zvyklý.