Dublinbarzoj:
Krásné jsou jejich “rvačky”, které vždycky končí smírem. Však, kdyby se k tomu nachomítl nějaký “civil”, asi by se rychle klidil.
Yoda tento týden - stále máme za humny sníh a led - ale včera u Všeně (hrad Kozly) bylo občas bahno, ale většinou se šlo dobře
a ty nepsí
Opravdu už bledule?
plnokvěté sněženky
Xerxova:plnokvěté sněženky
Děkuji. To mi nějak nedošlo. Ale proč by se jí jinak říkalo sněženka podsněžník, že jo.
také jsem dnes potkala rozkvetlou sněženku, fčil už zase pod sněhem
Já toho Yodu, a vlastně všechny hlupatce choví party, miluju😍
Napadly asi 3 cm sněhu a aktuálně jsou -4.
Aktuálně nevím kolik napadlo ( asi dost bořím se po kotníky, jen aby to drželo) u nás, ale můžu zase říct paráda a ten sníh je křupavý k tomu -4 tak to je fajn. Zase je to krása. Oba kulíšky řádí jak splašený kůň.
Yoda zkouší na cestě kotrmelec? Zajímavá póza 😉
Mám to stejně…včetně Vaší čtyřky 🤗
Vahine:Yoda zkouší na cestě kotrmelec? Zajímavá póza 😉
blbne ve sněhu - a ano, občas skoro kotrmelcuje - spíš ale přes rameno než přes hlavu.
Dnes jen doma, ale bylo veselo, Čtyřka vlaje posobně, jak Yodovi pysky🙈
Arčí měl včera 6 měsíců a je zázrak, že s tím jejich divočením přežil bez ztráty desítky
Všichni jsou parta veliká, ale Dobby a Arčí mají k sobě přece jen pouto větší, ikdyž to občas vypadá spíš než na hru tak na likvidaci
Dublinbarzoj:Arčí měl včera 6 měsíců a je zázrak, že s tím jejich divočením přežil bez ztráty desítky
Všichni jsou parta veliká, ale Dobby a Arčí mají k sobě přece jen pouto větší, ikdyž to občas vypadá spíš než na hru tak na likvidaci
Vyrostl, už není “malej”. 🥰
Dublinbarzoj:
Krásné jsou jejich “rvačky”, které vždycky končí smírem. Však, kdyby se k tomu nachomítl nějaký “civil”, asi by se rychle klidil.
On, umí být velmi přesvědčiví, ikdyž si jen hrají🤣, spousty vrčení, občas jeden druhého rafne a skolí ho k zemi, že se vše jen otřese a hlavně vše v tempu třistazmísta😀, nejraději mají hru na hrochy- na zadních tlamy vyzubený🙈. Občas se začnou štěkat trochu vážněji a to už je fakt velkej rachot a naštěstí vždy včas rozehnáno🤣🤣🤣, no je jich teď už přes 200kg svalů a spousta velkých zubů, tak co se divím🤗
Já jsem tohle zažila se svým psem a jeho kamarádem boxerem. Boxer byl drobný, takže velikosti vyrovnané. Venčili jsme na frekventovaném místě, takže okojdoucí se nám vyhýbali velkým obloukem. To výbojnější na nás pokřikovali, abychom zasáhli a odtrhli je od sebe. Nikdy neměli ani škrábnutí.
My tento týden nevenčili. Dcera měla jarňáky, tak jsme nechali Malinu u tchýňových a snažili se dělat aktivity, kam pes nemůže. Lyže, bazén, bruslení. Ano asi po třiceti letech jsem znova stoupla na brusle. Vybavila jsem si nějak, jak mě to kdysi bavilo a zdálo se mi to jako super nápad, manžel šel taky, protože si myslel, že na něj nebudou mít brusle. No k jeho lítosti měli a jak se říká, že jízda na kole se nezapomíná, tak o bruslích to říct teda nemůžu. Asi půl hodiny jsme se snažili prostě nespadnout a když jsme si mysleli, že už jsme tuhle část zvládli, tak jsme se natáhli. Já spadla na naraženou zadel s před 14-ti dny a teda dost to bolelo a bolí teda furt. Blbě se mi sedí a ohýbá. Nicméně stalo se to ve čtvrtek a každý den je to o fous lepší. Malinu už máme doma, o víkendu jsem jí venčila, ale záměrně jsem vybírala samé rovinky.
Fotky jsou z dnešního venčení v Praze ….po dlouhé době jsem viděla slunce.