🍀at se srovna co nejdrive 🍀
Letos ke konci roku ji bude asi sedm. Adoptovala jsem ji před třemi roky den před Vánoci.
Letos ke konci roku ji bude asi sedm. Adoptovala jsem ji před třemi roky den před Vánoci.
🍀at se srovna co nejdrive 🍀
Já tady teď napravím tu dementnost z mobilu:
a naprosti rozdobné a ne jakorát nekdo komu nutno kopat jamu.posilam ji pohlášení a hubičku na šňupáček.
😀 😀 strašný!!
psala jsem - jenže tady na těch stránkách si to prostě z mobilu píše naprosto co, chce - že vypadá naprosto roztomile a ne jako někdo, komu nutno kopat jámu. Neposílala jsem jí prohlášení 😀, ale pohlazení, hubička na šňupáček už sedí. 😀 Opravdu na té fotce vypadá úžasně.
Šťastný pes i panička 😊
Vahine:Šťastný pes i panička 😊
Ale ten je boží, očividně má z jarního počasí radost. 😍
Dneska svátek - potkali jsme bažantího kohouta 😄, na cca ha rybníčku 1,1 husa divoká - nechali nás přijít až na cca 50m, jsem zvědav zda tam zůstanou, (kontrola za týden)…
Jaro je tady, mojí autisti už vyžadují letní cestu. 😄
Tak se mně ty fotky zase nahrály pozpátku. 😀
Jj, to byla čistá radost…teď mi to teda zkazilo objevení hlouběji usazezené boličky, opět ve velikosti hrachu, a to tentokrát zepředu výš na krku. Vyfotit to nejde. Snad to bude opět tukové ? 🤔 v úterý měl tu uzlinu na krku na pohmat trochu zduřelou a teď tohle. Teplé to není.
Zítra má naše vet zavřeno, otevřeno je až v neděli navečer. V úterý 3.3. brzy odpoledne máme jít na žlázky a cytopoint. Počká to zjištění do úterý nebo mám jít raději už v neděli? No uvidím asi podle jeho chování, že jo. Řekla bych, že ho to nijak zvlášť neobtěžuje, ale ve střehu teda jsem.
Je to 3.boulička. z té první měl biopsii s tím, že jde o tukovou bouličku, nezmizela ani jedna. Bělouš baští s chutí, i když trochu méně, venku je veselý kašpar. Pije normálně.
To neva, jsou to hezké fotky. Úplně super to bude, až se to bude zase vše zelenat 😊
Sluníčko je sice super, ale ten hnusnej ledovej vítr to dost kazí. Smečka i přes to na prochajdě jak parta pacientů, hlavně Eliška lítala celou cestu jak magor. Taky už jim to jaro chybělo.
My jsme dneska snídali na Pardusu v Hostýnkách a bylo to naprosto boží. Vůbec mi nevadilo vstávat ve čtyři a vyrážet za naprosté tmy, který je v údolí teda fakt úplně černá. 😄
Než jsme ušli první kilák, začalo pomalu svítat a tak jsem mohla konečně vypnout čelovku a přestat se bát dívat do lesa. 😂 Trochu jsme přidali do kroku a před půl sedmou už jsem vytahovala čaj a snídani na vrcholku. 🥰
Pak jsme si to obešli hore dole údolím a nakonec z toho byla třináctka jak nic. 🐾
my dneska dali okruh od Radvaneckého rybníka na Havraní skály a přes neznačené cesty do Údolí samoty a přes Panenskou skálu zpátky. Skoro 4 hodiny - ale my se hodně kochali a kafe pili a fotili… Moc krásně bylo. Jeřábi řvali, luňáci kroužili nad loukou, viděli jsme i srnčí, veverku…
Venku davy lidí, cyklistů i psů - jen nevím, proč lidi musí mít psy skoro kilometr před sebou a pak se divit, že i někdo jiný je na značené cestě se psem…
A na zahradě krokusy bzučí - jsou plné včelek
Já byla dnes celý den na zahradě, resp. všichni jsme byli, potřebovala jsem radikálně prořezat mirabelku, tak z poloviny mám hotovo. Jabloně jsou hotové, ještě mě čeká ta švestka, ale podle všeho je ještě čas. Půda už pomalu osychá, už se dá místy pohrabat suchá tráva, díry zasypané a můžu posypat travním dosevem.
Na kopec s kostelem dnes taky zamířilo plno turistů, chodí mně všichni kolem domu, tak jsem usoudila, že dnes to na zdejší procházku kolem komína moc nebude. I včera jsme potkali dva známé se psy, už to sluníčko všechny láká ven.
Yoda tento týden - za humny je stále sníh, a tak dnes výlet “do kraje”. Na poslední je dneska Yodislav, když vybíral smyk v bahýnku
a ty nepsí
Musela jsem se podívat na mapu, nic mi to neříkalo a teď koukám, že je to blízko Sloupu. 🙂 Jen nemůžu najít, kde je ten vodní kanál….
ta pátá fotka je u nás “za humny” - jedno z mnoha maličkých vodních děl a náhonů v Kateřinském údolí - kdysi to byla nejprůmyslovější část široko daleko… Je to hned na počátku Frýbské cesty na žluté značce směr Javorový vrch.
dnešek je až od devátého snímku
Jsem se s duchodci vracela uz za sera, jsou to blazni, nerada bych je krisila v tom teple pres den😁
Ph:Jsem se s duchodci vracela uz za sera, jsou to blazni, nerada bych je krisila v tom teple pres den😁
Jak psi baskervilští. 😊