U nás minulý týden s pejsky po neschopence,kdy měly velmi krátké pidi vycházky,tak pondělí po cyklostezce k rybníku a zpět-a kousek kolem rybníku-děsně tam fučelo a na rybníku s labutěmi ještě led,Dafi se táhla,protože cykostezky bez laviček,pařezů-nuda,Žeryk se vyválel v blátě….,
úterý jsem měla odpolední-tak jen okruh po dědině,
ve středu jsem jela s Dafi do Blanska,ráno oba vyvenčit a v Blansku tradičně vycházka s kamarádkou kolem řeky,ke splavu,kus dozadu podél polí a zpět-fučelo-a na to,že přítel hlásil,že bude vedro-tak ráno kosa a v poledne s kamarádkou taky žádný vedro-a já si brala ke psům růžovou psí bundu-co je hoooodně tenká-tlustý vrchní šusták a spodní-a mezitím nic,ždná podšívka,a to jsem měla vrstvy pod tím…
kamarádka zimní kabát,rolákošaty…na oběd s ní a s další kamarádkou jsem si vzala zimní bundu co mám na slušno-do města🙂-a vedro mi teda nebylo….
k večeru jsem udělala s Dafi okruh po městě-tradiční kolečko kolem obchodů a výloh
a v noci kousek od domu venčit….
čtvrtek ráno bílo a namrzlo-ano fakt vedro…..
tak jsem se navrstvila a šla s Dafi do města,že bude socializační vycházka,
a čekala jsem až Dafi vyrobí hovínko,
ve městě pidi odložení u trafiky,
ppak jsme šly podél řeky,lízní,zimáku,a to malý šedý svoření se furt nevenčilo….to už se ze zimy chtělo mě…
ale Dafi čas…
no nakonec hovínko vyrobeno a šly jsme domů -mezitím jsem mlala věty jako-Dafi venči se,at můžeš do postýlky….honem honem,at můžeš do posstýlky…
a párkrát ju odtahovala směr-néééé ještě nejdem dom,ještě není vyrobeno hovínko…
to když si to mašírovala smě tatínkův byt-a nikam už nechtěla….
no,dopo jsem místo oběda šla na kafe a zákusek s další kamarádkou,
a pak dojel pžítel a jely jsme do Rájce -Jestřebí do jezdeckých potřeb-takže mám přilbu!!!!a nový fukční rolák…
kvůli pžilbě přítel stihl zuřit až do večera,že mi nesluší a chtěl pro mě jinou…
no co už….
šly jsme se kousek projít po parku,+s námi byla Dafi v jezdeckých potřebách,kde byl i pes majitelky,takže pro mě trochu nervák….trochu dost-štěkající pes,Dafi nervozní a vzteklej přítel…..,který chtěl at si ještě nakoupím trička….tak jsem vzala rolák…
ale těch krásnejch věcí-jéééé moje srdce se kochalo…..
po odjezdu domů i s tátem jsem šla ještě s Žerykem-nevýhoda dělení psů…
v pátek jsem měla ranní,
odpo jsme zajely ze psama i s Maxem do lesa-ale jely jsme do takovýho blbýho terénu-bylo teplo,my šly do kopce prudkýho-a pak s kopce a v tom lese je vysoká hustá tráva strašně moc klacků,větví-no pro důchodce nic moc….
ale Žeryk válel sudy,takže spokojenost,a ti 2 měly aspon změnu,
v sobotu ráno jsme jely do Ždánského lesa,kde jsme na konci vycházky natočily Maxíkovi cvičící video-je mu 14let a 3 měsíce-tak jsme natočily kroky,otočky,packy,sedni/lehni a obíhání noh-a na ten věk a tloušku a na konec vycházky má takové ladné plynulé cvičení-překvapil😀
je to pes rodičů tak s ním cvičím jednou za čas…
pak byl rodinný oběd v restauraci-kde jsem na kulajdu ostala obří kopec šlehačky…:O
posezení u rodičů,a noční venčení,neděle venčení za humny ke kříýku a zpět,
táta odpo odejl,a já měla odpolední,
no a včera sluníčko,teplo,a navzdory tomu,že jsem měla po odpolední,před další odpolední,tak jsem se vydala do lesa za barák fotit,pidi fotáčkem od kamarádky,
a fotky mě dost pobavily,a na to,že je to pidi fotáček,tak v pohybu dobrý-nerozmazaný,
tak to jsem si užila focení a lesa,a pak šupky hupky na odpolední,to venčím v noci před barákem,už..
dnes mě čeká MUDr,takže bude krátká cvičící za humnama..