Odpověď na příspěvek uživatele efe z 03.03.2026, 11:03:19
Obrovská, páč, když si člověk představí ty závěje chlupů co vyprodukujou….
Já se te´d trošišku i zamilovala 😀 Do tyčáku. Ten nejobyčejnější jsem si pořídila, abych nemusela šmrdlat furt koštětem, když je zapotřebí, a je to taky fofr. Jsem nyní vybavena jak řádná úklidová firma 😀
Lidi, kde berete teplo a sluníčko🙂 U nás včera vylezlo sluníčko až když zapadalo a celý den 2 -3°C , ráno - 2 , teď 0,4 a mlha, že by se dala krájet a hledat Brčálník😄, že ani pes nechce být venku.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 03.03.2026, 11:22:37
Já říkám, že je rok mlhy. Loni od podzimu, celá zima, po novým roce, celej leden, únor - pořád žijeme v mlze, tolikatě mlhy v tolik rozličným počasí, to neznám. Dneska byla mlha ráno iv Prahé.
Já byla včera doma, těšila jsem se na to slunečný počasí, co předpovídali……….. no ….. něco slunečních chvil bylo, ale třeba šedivák až skorem do desíti hodin, když jsem pak šla dělat na zahradu - před polednem - byla taková zima, že jsem Rumíčkovi zbaběle nasadilo bundičku, aby mi dědoušek netrpěl diskomfortem, když se mnou budou dlouhodobě na tý zahradě, kde ten pohyb je jiný, než když se cválá po lesích a loukách. Celkem to trvalo, než se udělalo teplo tak, že jsem mu to mohla sundat.
u nás krásně včera i dneska. Ale včera mělo psisko odpočinkové pondělí a dělali jsme na zahrádce (procházky jen kratičké ráno a večer kolem plotu…) a dneska učím do dvou a půjdeme ven až odpoledne. Ale zatím to vypadá, že teplo a jasno vydrží. Ale zítra dělám z domu a tak něco vymyslíme
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 03.03.2026, 10:22:09
Jo! Dlouho jsem odolávala, protože máme víceúrovní a nevěděla jsem, že existuje řešení😁. Nejvíc se těším, až zase budeme naplno makat kolem baráku, že se nebudu muset nervovat ještě s úklidem.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 03.03.2026, 13:27:26
a to je teda hustej kýč! 👍
mě dneska uprostřed noci vzbudilo zvláštní světlo. nevím co to způsobilo, ale to světlo bylo ehm,narůžovělý 😲 Měsíc asi šajnil jako blázen, ale něco způsobilo tenhle efekt. Ráno potom po pátý hodině svítila na cestu tak obří gule, jasná zářivá, jak dlouho ne.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 03.03.2026, 14:09:42
Jojooooo, robůtek je výbornej kámoš! My měli nejdřív jen luxovací, pak už i s tím vytíráním. jasně, není to, jak když hausfrau zaklekne a rejžákem vezme podlahu 😀 😀 , ale prostě to tak jkao ještě vycídí. A v tuhle bahnitou dobu? Paráda. Jak se prodlužuje den, člověk - přesně - víc maká venku na zahradě, nebo courá s čoklidama a……..zároveň uklízí, to je takový hřejivý pocit. Moje drahá půle kdysi “držkovala”, že je to zbytečnej krám /taky ho - za trest - hned první den, kdy jsem ho přinesla domů a pustila, že ho vyzkouším, nechtěl pustit domů a zablokoval při úklidu dveře 😀 , tak si panáček musel počkat/ , no a dneska - tssstssstsss nedá na něj dopustit.
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. To je, když se špačci nechtěli objevit u nás - taky tu mrzne každou noc - přejela jsem před kopec a co myslíte, byli tam? Byli. Ve Vesci (Liberec) jsem je načapala. Teď ještě skřivany u nás na pastvinách a jaro můžu prohlásit za zahájené. (Auto jsem pro jistotu schovala, abych ráno nemusela škrábat).
Když nejde Mohamed k hoře, musí hora k Mohamedovi. To je, když se špačci nechtěli objevit u nás - taky tu mrzne každou noc - přejela jsem před kopec a co myslíte, byli tam? Byli. Ve Vesci (Liberec) jsem je načapala. Teď ještě skřivany u nás na pastvinách a jaro můžu prohlásit za zahájené. (Auto jsem pro jistotu schovala, abych ráno nemusela škrábat).
jojo - už o víkendu jsem špačíky načapala na zahradě. A mrzne nejen za kopcem… u nás taky každé ráno je šedivák…
Dneska další netopýři - tentokrát poletovali nad námi, když jsme se vraceli z lesa. Potoky lesní už jsou v klidu, sněhu je za humny už jen minimálně, spíš ušlapaný led se ještě někde objeví. I na hřebenech sněhu moc nezbylo… A ptáci řvou