No pane jo teda 🫣 na praskliny nedošlo doufám…
No pane jo teda 🫣 na praskliny nedošlo doufám…
Vahine:No pane jo teda 🫣 na praskliny nedošlo doufám…
Zatím jsme žádné škody nenašli. Bylo to 2,6 stupně. Ale přišlo mi to při té ráně jako kdyby dům nadskočil. Možná to byl jen můj pocit.
Malina byla tři týdny na hlídání. Byli jsme totiž a Slovensku na Vodě a to by asi nebylo nic pro ni. Ještě jsme tam pak zůstali pár dní a snažili se chodit tam, kam by s námi nemohla…. termály, Slovenský ráj.
Teď už jsme zase jeden tým. Dneska jsme spolu brázdily Máchův kraj. V lese už nebylo takový vedro, tak to už šlo. Bylo to delší venčení po dlouhé době. V těch vedrech se nám ani jedné moc nechtělo.
Jeee vy jste byli u nás za humny 👍
Jinak u nás ráno v šest 6 stupňů, brrrrrr…. Ale procházka super.
efe:Jeee vy jste byli u nás za humny 👍
Jinak u nás ráno v šest 6 stupňů, brrrrrr…. Ale procházka super.
Hezký to tam máte, jen teda ten písek všude. Tak špinavý nohy jsem snad ještě nikdy neměla 😂.
Dlouho jsem se nehlásila. No, běháme pořád. Jak jsem vlastně po tom prvním ultra nevěděla co dál. Tak už jsem se přihlásila na další… Chci si zkusit stovku. Takže nakonec kvůli dojezdu a menšímu převýšení (bude to “jen” 2500m) Pražský Kelt, v říjnu.
Akorát už jsem zas chtěla teď běhat nějaký kopečky, což znamená vyrazit na Kokořínsko, ale kvůli počasí to pořád nevychází. Nechci jít bez Efíka, jenže zas ho nechci tahat v horku a ještě v lese, kde se není kde zchladit. A i když budu vstávat brzo, tak budeme dobíhat kolem 10h, kdy už je hic.
To co běhám u nás je celý kolem plavebního kanálu, takže vodu má. A kdyžtak ho zchladím, dokonce tam jde poslední dobou i skoro dobrovolně (vidím, že mě tam chceš strčit tak radši půjdu sám…)
Jakože chcete běžet stovku = 100 km???? 😲
Ano, tak skoro 68km jsem už uběhla za nějakých cca 9h a bylo to i přes Bezděz a Ralsko, tohle bude jen o 30km víc, to už je jen o hlavě…
No tak na Bezděz jsem před pár lety VYŠLA a myslela, že to jsou mé poslední minuty.
Vy nejste normální. Klobouček!
Tak Bezděz mi přišel ještě relativně v pohodě, taky to bylo na cca 20km., takže jsem byla relativně čerstvá… Ralsko byl trošku jinej příběh, tam vrchol vycházel na cca 50km. Stoupání začalo asi po 47.km, takže to už jsem toho začínala mít dost…
úterý ráno-Dafi s Žerykem na vycházce a pak večer-pejsci s kocourkem
Tady máte fotečky pejsků a kočičky a domácí slunečnice….
a jdu,jdu někam,kde nejsou atletičtí šílenci,😉
kteří se maskují za pejskaře…
já jsem pejskař,,,,-a v životě nebudu dělat,že se pokouším běhat-prostě,ne…
jsou na světě pejskaři,turisti,sportovci,výletníci,maratonci….
a pak je Elisák-která je vše dohromady-pejskař,běžec,maratonec,výletník
takže nechápu-fakt-jako věřím na víly,anděly,Boha…energie..
ale tomu,co dokáže jedna paní s basendžim?????
Jako,to není možný toto!!!!Zírám,s jakými šikovnými lidmi se zde můžu potkat-je to po mě pocta,tahle cesta!
Elisak:Tak Bezděz mi přišel ještě relativně v pohodě, taky to bylo na cca 20km., takže jsem byla relativně čerstvá… Ralsko byl trošku jinej příběh, tam vrchol vycházel na cca 50km. Stoupání začalo asi po 47.km, takže to už jsem toho začínala mít dost…
taky jsem si u Kometina povzdechu říkala, že Bezděz je pohodový kopeček proti Ralsku (a jiným klenotům).
Obdivuju každého, kdo se pouští do těchto výzev. Nám stačí ke spokojenosti procházky, člověk je stejně toto léto obalen potem, jako by běhal maratony… Ale dnes ráno byla opět příjemná zima.
že Bezděz je pohodový kopeček proti Ralsku (a jiným klenotům).
Dobré vědět. Kam NEchodit.
Moje kondice je hanebná. Už víc jak půl roku čekám, až mě přestane bolet koleno. Které mě limituje hlavně při cestě zpět.
Takže, když si představím, co budu muset slízt, tak radši nejdu ani nahoru.
Jj Ralsko je výživné, hlavně na straně z Vranova, to se chvílema leze po čtyřech 🙂 Já tam chodím jen z donucení 😀
Uběhnout 70 km je jedna věc. 9 hodin nejíst úplně jiná.
Umřela bych. Hlady.
Varaxi:Uběhnout 70 km je jedna věc. 9 hodin nejíst úplně jiná.
Umřela bych. Hlady.
jako na knedlo vepřo zelo to cestou nebude - ale jinak určitě doplňují vše, co je potřeba… občerstvovačky jistě cestou jsou. Ale taky si raději sednu na pařez, na druhý prostřu šátek a dám termosku s kávou, hrnečky, buchtu…
U nás radost 🌼
To je hezká fotka! Povíte prosím něco blíže o radosti?
věřím na víly,anděly,Boha…energie..
Myslím, že takových je nás tu víc 😉🙋♀️ souzním s Vámi Dafi…zázraky se dějí, stačí mít jen otevřené oči, duši i srdce…