kometa:většina těch tyčinek je sladká).
Já neběhám, což je tady asi známo. Chodím. A jako doplňovadlo energie je pro mě česnečka a pivo.
👍
Zmůžu se jen na… No, ty woe… a ještě na myšlenku …to je cca 2,5 maratonu…
Fakt nemám slov, protože to moje hlava opravdu nebere. Jediné, co chápu je to, že do toho půjdete sama a ne se psem, ale jinak… nechápu vůbec nic. Takže obrovský klobouček 🤠. Jestli dáte vědět, až poběžíte, budeme s pesama držet pěsti i tlapky 🥳.
Včera jsme byli u naší oblíbené zátoky na Kočovském potoce, je tam jen kaluž, potok vyschl. Ještě na jaře, tuším v květnu, jsem tam byla s Cherry a koupala se tam. Za celých 23 let je to poprvé. Do konce měsíce se chci ještě jít podívat k brodu, tam jsem si vždycky musela vyzout boty.
V sobotu jsme byli na procházce u nás kolem Chrudimky. Přijela známá z dogtrekkingu (první člověk i pes, které jsme s Bonnie potkaly cestou na náš úplně první dogtrek).
Čtyři baby, jeden chlap, dva papillonci, hovawartice a pinčice. Dobré na vyčištění hlavy.
Můžete hádat, kdo byl nejhlasitější. Ano, paní pinčová.
Ono se toho sní při takovém závodě docela dost. Energii je třeba doplňovat průběžně, takže tam každých 30-45minut něco pošlu. Dá se sehnat výživa přímo určena na tyhle závody, různý tyčinky, gely, nápoje… Je toho dost, občerstvovačky jsou většinou taky, tam bývá ovoce, ale taky třeba chipsy a chleba se škvarky - to je docela geniální věc na spravení chuti (většina těch tyčinek je sladká)... Jen je třeba myslet na to že i tohle je třeba trénovat, aby z toho nebyl žádný žaludeční problém a tělo si z toho umělo vzít co je třeba…
většina těch tyčinek je sladká).
Já neběhám, což je tady asi známo. Chodím. A jako doplňovadlo energie je pro mě česnečka a pivo.
Radost je výlet do Polsko na moře! Můj pes ho miluje a strašně rád utíká před vlnkami a nerad se koupe 🙂
kometa:většina těch tyčinek je sladká).
👍
JanaJanaJanaJana:Radost je výlet do Polsko na moře! Můj pes ho miluje a strašně rád utíká před vlnkami a nerad se koupe 🙂
Polské moře je letos v kurzu. Místo “všichni jsou už v Mexiku” letos by se dalo zpívat : všichni jsou už na Baltu. Jen já to propásla 😰.
za chvilku mi přijedou mládežníci, tak rychle… nejprve Yoda tento týden - protože v lese stále ještě potoky tečou, tak elán neztrácí, neb je kde vodu doplnit…
a teď nepsí
Xerxová krása jako vždy 👍.
teď si budu dva další dny užívat plný dům - hlídala jsem ušatce a tak teď kromě chození na jitrocel a pampelišky a jetel… přibude pečení a vaření. Ale já ráda… odjedou až v pondělí večer. A pak Yoda upadne do hlubokého bezvědomí 😄
Plnej dům je vždycky super, jak už dvojnožců nebo těch čtyř a více nožců.
Vúterý se Dafi udělal blbě večer po vycházce v chládku,sekla sebou u schodků….
ráno o půl páté jedla,pila,čurala,ve středu dopo mě podávala věci,hrála si…měla jsem na odpo…
ve čtvrtek jsme s ní a Maxem,Žerykem jeli na Jalovák*kousek se prošla podél rybníku,ukázala lavičku,dala si pamlsky…v poledne mě podávala prádlo,2 videa mám na fejsu-kamarádka-Mwenzi-podle videí říkala-spokojený pes…
v pátek jsme jely na výlet ráno-můj táta,tchýně,Žeryk-Pilské údolí,za chládku,voda,pamlsky sebou,+kočárek,je to kilometr tam a kilometr zpět-odcapala kus,jedla pamlsky i se proběhla,vrtěla ocáskem,táta,že je v pohodě,jen těžko dýchala,a my si mysleli,že vedro,tak je tlustá….
dojely jsme domů,jedla,byla v pohodě,jen chtěla mít furt něco pod hlavou……
dnes já měla ranní-jo to mám za pár hodin taky….
po ranní,Martin,že Dafi furt chodí,leží…
ležela na mě,koukala na mě…
pak na mě ležela doma…koukala mě do očí,ležely jsme spolu….
pak jsem ji trošičku ošmikla-50minutek,ždibec učísla,dala večer kousek toustíku,od úterý malá chut k jídlu,
večer na ni koukám furt zvedá hlavu,blbě dýchá…
volám kamošce,když mi předtím náš vet řekl,že když dojedu do 25 minut,tak mě vezme…
volám Pvle co má basendžiho,at mě ihned odveze na vetrinu….
ani si nezapmu sandálky…
dojedem tam-rentgen srdce,který nebylo vidět,fungovala jí čtvrtina plíce…,dusila se…
vytáhl jí velký 2 stříkačky krve,poté co jsem volala muži já-že je to blbý-metastázy….v hrudníku,…
pak mu 2 krát vvolal on…
ukončily jsme to…nedokážu si buz ní představit život,za pár hodin mám jít do práce..a nevím,jak bz ní budu spát…spala jsem zabořená do jejich zad,s hlavou na rameni…
Mirko, vůbec nevim co napsat, jak utěšit, držte se, hodně sil, je mi to moc líto,měly jste spolu krásný život a nádherný vztah…hodně síly
Mě vždycky všechny ty utěšující věty přišly jako strašný klišé a určitě nebudu psát nic o tom, že se to časem zlepší. Protože vím podle sebe, že po takové ztrátě se ten čas bude počítat na dlouhé měsíce, než se člověk dostane z nejhoršího a na roky, než se při vzpomínce dokáže usmát.. 💔
Ale mám taky velký nutkání teď napsat, že Dafi do poslední chvíle žila úžasný život šťastného psa. A to se počítá… 🪽🪽🕯️
PS: Nemusí to být úplně populární rada, ale i Lexaurin umí být v takových případech důležitý kamarád.
Ale mám taky velký nutkání teď napsat, že Dafi do poslední chvíle žila úžasný život šťastného psa. A to se počítá…
Přesně tohle jsem už několikrát chtěla napsat, ale nějak se mi to nepodařilo zformulovat…takže se pod to podepisuji…
Tak přijela moje svatební svědkyně ze svědkem-Mawenzi,měly sebou lapinu a špiclíka malýho …
šly jsme dědinou ke koníkům,pak ještě kus dozadu a zpět…
Žeryk měl celou dobu extrémní radost!!!!!pořád je vítal,čuchal a vrtěl ocáskem,pořád….
kamarádka říkala,že je vidět jak je rád…
přitom když jsme šly ven s našimi pejsky,tak celou dobu všichni 4 dělaly,že ti další tady nejsou-4 psi co navzájem dělaly,že ti další dva tam nejsou…
Dafi se jich nebála,
ale dnes-to nadšení Žeryka,ta radost!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ted leží u mé židle,byl s námi u Dafinina hrobečku ted večer a myslím,že ted mu to došlo….
ano,ještě v pátek papala pamlsky,vypadala spokojeně…
rozloučila se s celou rodinou na výletě…
U nás buřina, leje jak z konve… juchů😎