Hnůj z televize
Politika...
megi-the-pes:Už jste zase v důchodu? Ne v Německu vojákovat? Týjo, to jsou zvrat(k)y.
Tak hezký den, libtardíci.
Mě to přijde spíš tak trochu schíza… …ti bezdomovci si za to můžou sami, bratránek říkal…. …. proč těm lidem bez peněz nepomůžete, štve to vůbec někoho….
Tady to těžko někoho zajímá. Sem se chodí většinou akorá vyblej slepice které potřebují zahnat nudu v pracovní době. Vzorek povrchnosti, prumernosti a moralky typického českého ovčana
https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/vymenou-za-americkou-pomoc-pozaduje-trump-po-ukrajine-vzacne-kovy-ta-je-na-podle_2502032202_adn
uuurčitě teďka Trump jedná o těžbě vzácných kovů, aby za dva měsíce bylo po válce
Ráda bych zdůraznila, že to je TYPICKÝ vzorek. Co vy krom kvokání děláte pro dobro světa a Nošovic? Pochlubte se nám průměrným.
rapotačka:Hnůj z televize
Zaorálek se zaslouženě rozčílil.
Viděla jsem ten pořad, byl to hnůj neskutečný. Kalvoda, který musel politickou kariéru opustit kvůli podvodu. A ty dvě (vlastně 3 - včetně moderátorky) se hihňaly jak blbky a Šídlo chrochtal blahem. A to všechno ne v nějakém pokleslém bulváru, ale v čt. Pan Blanár to nazval dehumanizací a měl pravdu. Kam vedla dehumanizace jednoho národa všichni víme a nedávno jsme to připomínali. Takže dík panu Zaorálkovi, že tu ostudu trochu uvedl na pravou míru.
Možná Megi by to uměla najít, ať se taky pokocháte.
Taky jsem to viděla. Jen nevím, jaký slovo by dobře vyjádřilo mou zhnusenost nad nepotřebnými parazity, škodiči. Není to hnůj , svině ani hyena-těm slovům se omlouvám. Jsou to bezcharakterní hlupci, což je bohužel tak jemné, nevystihující.
Bobo -
https://www.youtube.com/watch?v=XsiLjf7OIsc
. . . Ke konci je zmínka o prokletých neziskovkách. Dobře tam, kde je vymetli.
To bude asi toto, ne? https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/domaci/hoste-udalosti-komentaru-tydne-mluvili-o-slovensku-mezi-moskvou-a-bruselem-357253
Jen nezapomeňte třeba na to, že lecjaký útulek a záchranná stanice je neziskovka. Lecjaký denní stacionář a lecjaká noclehárna pro bezdomovce. Lecjaká společnost bojující za zákaz hlučných ohňostrojů a obnovu lecjakých památek.
Jestli ono to není jako s těmi bojovými plemeny… Radši zakážeme, než bychom vymysleli, jak to efektivně regulovat.
Nezapomínám. Hlavně myslím na ty, co lezou do škol a tam školej děti.
Útulky? Stačily by zákony a jejich vymáhání. Důsledně a tvrdě.
Což je zde nemožné neb zákonodárci …. kdo to volí … neptám se.
Jaký lid, takoví zákonodárci, kde bychom vzali někoho lepšího?
Abj sleduji pravidelně. Podle mě je že všech alternativ nejlepší. Protože nabitá informacemi. Lepší než Xaver i Vojta. Xaver srandičky a Vojta sem tam plave v informacích.
A protože cely pořád si nikdo nepustí, napíšu aspoň to, co bylo na začátku: Rumunsko a Benátská komise.
Stačily by zákony…..
Zákony máme, i neziskový sektor musí zverejňovat roční závěrku. Aspoň to tak bývalo. Pakliže nejsou známí jejich donátoři, znamená to, že zákon obcházejí?
Buggyra:Jen nezapomeňte třeba na to, že lecjaký útulek a záchranná stanice je neziskovka. Lecjaký denní stacionář a lecjaká noclehárna pro bezdomovce. Lecjaká společnost bojující za zákaz hlučných ohňostrojů a obnovu lecjakých památek.
Jestli ono to není jako s těmi bojovými plemeny… Radši zakážeme, než bychom vymysleli, jak to efektivně regulovat.
Nikdo nechce zakázat neziskový šmahem. Jen ty “politické” - protože nikým nevolené výrazně zasahují do politiky. A jestli opravdu tají, kdo je financuje……
Chcete zakázat něco co jede ve velkém i v nejvyšších sférách, viz aféra s lobbistama v EU?
assil:Chcete zakázat něco co jede ve velkém i v nejvyšších sférách, viz aféra s lobbistama v EU?
Jako musíme kopírovat každou nepravost, protože “jede nahoře” ?
A jak je chcete zakázat, aby ty malé mohly fungovat? Ne, musíte vymyslet takové podmínky, aby je mohly splnit jen ty poctivé, a ty potom kontrolovat, a jak řečeno, vymáhat.
Co takhle místo honění neziskovek začít skákat po tom, aby se konečně v kotlince začaly vymáhat existující zákony? Ono by to mnohdy možná stačilo. A kdo z těch, kteří momentálně chystají kandidaturu, má v programu efektivní vymáhání zákona? Ono to spíš vypadá, že alternativní tresty nasadíme i vrahům. Čeho by se pak defraudant z neziskovky s pěkným polštářem pod zadkem měl bát, no řekněte.
Tak už odpradávna platí, že co je nahoře, je i dole, žejo. 😀
Prostě kázat vodu a pít víno nikdy nefungovalo a ti dole si vždycky berou příklad z těch nahoře.
A ryba vždycky smrdí od hlavy, abychom přidali další přísloví, u předků to bylo úplně stejný.
megi-the-pes:Už jste zase v důchodu? Ne v Německu vojákovat? Týjo, to jsou zvrat(k)y.
Tak hezký den, libtardíci.
Já psal že jsem v důchodu?😀 Záhadou mi je proč vás to tak strašně irituje? Nikdo to neřeší jen vy pořád dokola to samé. Tak si prostě myslete že nejsem voják, ani “Amík”, nemám vůbec rodiče a jsem bezdomovec a bez příjmu. A máte klid. Nemusíte to pořád psát dokola i s Couďasem. Snad mi nezávidíte doufám.