Aktuálně: 2 644 inzerátů263 605 diskuzních příspěvků19 194 uživatelů

Politika...

megi-the-pes
megi-the-pes 04.02.2025, 16:02:29 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 04.02.2025, 09:17:00

Vy ste bůh! Bugh. Bagíra!

🙂

megi-the-pes
megi-the-pes 04.02.2025, 16:03:21 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 04.02.2025, 06:37:19

To není bratránek, to je jeho manžel.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.02.2025, 16:10:56 xxx.xxx.124.197

Kdyby ty předpovědi byly aspoň vtipné, mohlo se to jmenovat Černá kronika, 

ale nic, prázdno…

přísloví na dnešní den: Kdo není vtipný, je nudný. 

Coudas
Coudas 04.02.2025, 16:15:23 xxx.xxx.120.100
megi-the-pes:

To není bratránek, to je jeho manžel.

Já bych se nedivila, kdyby to byl Dalajláma…

Orionka (neregistrovaný) 04.02.2025, 16:38:39 xxx:xxx.f26c:68d0
Buggyra:

Nerozumím → “USA dělají na IA audit pomocí” Edit: nerozumím ani “USA dělají na UA audit pomocí” - pomocí čeho?

V Rumunsku asi nezrušili výsledek voleb na pokyn pana presidenta Trumpa. Gruzínce na SK (nevím o nich, zase tak to dění nesleduju) asi taky neposlal Trump. Lež v Událostech komentářích, tak to je teda díra do světa, to uznávám, beru zpět, že se zatím nic neděje, to je rozhodně pořádný šplouch v stojatých globálních vodách.

No a já jsem narážela na to, že N vyprávěl, že mám počkat do listopadu, a bude NĚCO. Nějaká světovost. A v listopadu nebylo NIC. Já se ptala pana N, jestli teda něco bude později, nějak jsem se nedobrala jasné odpovědi. No a teď se dozvídám, že za dva měsíce nejpozději bude konec války a konečné rozhřešení nejméně všech našich hříchů a celá se na to třasu, takže ještě dva malinké měsíce a bude TO tu! 

Teda pokud se to zase nějak nepo… no… neposune. Že.

Asi pomocí zpravodajců a ekonomů. Ale v původním smyslu bylo pomoci. Telefon prostě pomoci s krátkým i nechce. I teď tvrdošíjně opravoval na í. Ale vybral ještě dobře. Taky se nabízelo “pomočí ”.j

Orionka (neregistrovaný) 04.02.2025, 16:46:11 xxx:xxx.f26c:68d0
Buggyra:

A jak je chcete zakázat, aby ty malé mohly fungovat? Ne, musíte vymyslet takové podmínky, aby je mohly splnit jen ty poctivé, a ty potom kontrolovat, a jak řečeno, vymáhat.

Co takhle místo honění neziskovek začít skákat po tom, aby se konečně v kotlince začaly vymáhat existující zákony? Ono by to mnohdy možná stačilo. A kdo z těch, kteří momentálně chystají kandidaturu, má v programu efektivní vymáhání zákona? Ono to spíš vypadá, že alternativní tresty nasadíme i vrahům. Čeho by se pak defraudant z neziskovky s pěkným polštářem pod zadkem měl bát, no řekněte.

Amerika to má vyřešené zákonem FARA. Kupodivu stejně jako Rusko. Vy co umíte anglicky si jistě tento snadno najdete. Na Slovensku o tom jednají - snad.

Orionka (neregistrovaný) 04.02.2025, 16:54:11 xxx:xxx.f26c:68d0

Je těžké vymáhat zákon s ohnutou justicí. Vemte si učitelku Bednářovou. Dvakrát ( nebo 3x) odešla od soudu se zrušeným stíháním ( opravte mě, asi to není přesný termín) a teď to tam posílá nejvyšší znovu. K těm samým soudům. Které už jednou rozhodly. Nové okolnosti se asi po třech letech neobjeví. 

N (neregistrovaný) 04.02.2025, 17:05:37 xxx.xxx.242.38
Buggyra:

Nerozumím → “USA dělají na IA audit pomocí” Edit: nerozumím ani “USA dělají na UA audit pomocí” - pomocí čeho?

V Rumunsku asi nezrušili výsledek voleb na pokyn pana presidenta Trumpa. Gruzínce na SK (nevím o nich, zase tak to dění nesleduju) asi taky neposlal Trump. Lež v Událostech komentářích, tak to je teda díra do světa, to uznávám, beru zpět, že se zatím nic neděje, to je rozhodně pořádný šplouch v stojatých globálních vodách.

No a já jsem narážela na to, že N vyprávěl, že mám počkat do listopadu, a bude NĚCO. Nějaká světovost. A v listopadu nebylo NIC. Já se ptala pana N, jestli teda něco bude později, nějak jsem se nedobrala jasné odpovědi. No a teď se dozvídám, že za dva měsíce nejpozději bude konec války a konečné rozhřešení nejméně všech našich hříchů a celá se na to třasu, takže ještě dva malinké měsíce a bude TO tu! 

Teda pokud se to zase nějak nepo… no… neposune. Že.

V listopadu kolikátého byly volby v USA? To máte tak krátkou paměť? Pamatujete předvolební odhady? Úplně těsné vítězství Donalda a možná spíš Harris-ová? Tak jak to nakonec dopadlo víme,ne? A co jsem tady ještě tehdy probíral s Fíkovnicí? Že podle nálady v USA vidím jako jasného vítěze D. Trumpa. O tomhle jsem tehdy mluvil, ale jako vždy nikdo nevěřil. A vidíte už teď doufám, že to byla sakra zlomová událost. Tak nevím kde mě obviňujete.. Jestli to někomu nedocvaklo, tak Trump vrací svět do konkurenčního prostředí. Konec s libtardy jak píše rád “anonymní” a flákando-grando s tím je taky utrum. Co myslíte že se asi bude dít v příštích měsících a letech? Makat se začne a to každý na vlastním písečku.

megi-the-pes
megi-the-pes 04.02.2025, 17:50:03 xxx.xxx.124.197
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 04.02.2025, 16:54:11

Nevim, o co de, ale pokud existuje nějaký vyšší nejvyšší prostředek, kde se můj případ dá eště zkoumat, 
tak bych byla ráda, až mě obviní z vraždy, abych mohla všech těch prostředků využít. 

Anonymní (neregistrovaný) 04.02.2025, 18:09:22 xxx:xxx.:217

To chce mokrej hadr. 

Anonymní (neregistrovaný) 04.02.2025, 18:54:10 xxx:xxx.fc6f:edc7
»
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 04.02.2025, 18:09:22

Bolí tě hlava?

N (neregistrovaný) 04.02.2025, 23:18:19 xxx.xxx.242.38
Anonymní:

To chce mokrej hadr. 

Jen jsme trochu mluvili o politice,no.😄😄

Buggyra
Buggyra 05.02.2025, 07:06:54 xxx.xxx.198.226
»
Odpověď na příspěvek uživatele N z 04.02.2025, 17:05:37

Tak nevím kde mě obviňujete..

To teda taky nevím, kde vás obviňuji. Asi záhada, že. 
Nepsal jste, že vás již my ostatní nezajímáme?

A vidíte už teď doufám, že to byla sakra zlomová událost. 

Vám se v životě něco změnilo po zvolení Trumpa? Mně ne. Z vašeho prohlášení, že budeme všichni koukat nebo si sedneme na zadek nebo tak nějak, jsem vyčetla, že se nás to nějak bude týkat. Ale zatím nic. Teda mně se zlevnil plyn, to jo. Tak já čekám, co bude dál. Mně by se fakt líbilo, kdyby s tou válkou na UA něco udělal. Ať si za to vezme všechen ukrajinský titan, když Ukrajině pomůže. Kdybych byla ve stejných s*ch, tak bych mu dala taky všechno české lithium, aby nám pomoh´. Vo co de? To někdo sakra čekal, že to bude dělat Amerika z dobré vůle nebo z… nevím z čeho ještě? Kdo byl tak naivní?

Makat se začne a to každý na vlastním písečku.

Nenechte se mýlit, v CZ se makat nezačne 😀 Možná u vás. Z toho máte strach? Tak to chápu, to by se mi taky nelíbilo. Ono až Trump povyhazuje levnou pracovní sílu a nasadí cla taková, že se bude muset začít vyrábět doma, tak jestli to dotáhne (jako že mu zákonodárci celkem hážou klacky pod nohy, bodejď by ne), tak to jo, to budete čučet na drát, jak se budete muset začít otáčet. Teď už vám rozumím, proč jste z toho dělal takový haló.

Buggyra
Buggyra 05.02.2025, 07:12:07 xxx.xxx.198.226
Orionka:

Amerika to má vyřešené zákonem FARA. Kupodivu stejně jako Rusko. Vy co umíte anglicky si jistě tento snadno najdete. Na Slovensku o tom jednají - snad.

No asi to nemají vyřešené moc dobře, když do toho teď Trump tak šťouchá a všichni tady mu tleskáte? Hm? Kdyby to bylo vyřešené dobře, tak by asi nebylo co řešit? Jdu si to teda vygůglit. Aby to nebylo jako s Agrofertem, že.

Počkat, to je Foreign Agents Registration Act, to se týká zahraničních organizací? Já myslela, že píšete o neziskovkách? O čem to sakra píšete? :-O Já psala o neziskovkách, o tom, jak ty velké třeba jsou politicky aktivní (u nás třeba Arnika, Greenpeace…) a ty malé dělají, co si myslí, že je prospěšné (nebo výdělečné…). A vy píšete o zahraničních organizacích působících v US. 

Tak ten Trump zkusil stopnout peníze jen těm zahraničním neziskovkám? Já čtu že všem. Takže toho se FARA nějak netýká. Nebo mluvíte ještě o něčem jiném? Víte, že třeba Greenpeace mají prostě českou pobočku, která má české IČO a české vedení? Je to česká organizace? Jak bychom vyřešili její působení nějakým FARA zákonem? A takových jsou děsné spousty. Pokud nám nedovolí působit v občanské společnosti pod zahraniční firmou, tak si přece založíme českou, to dá rozum.

assil
assil 05.02.2025, 10:20:21 xxx.xxx.206.172
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 05.02.2025, 09:57:38

Parlamentní listy nikdy nezklamou 😀 😀

rapotačka (neregistrovaný) 05.02.2025, 10:58:11 xxx.xxx.168.235

Neni to snad pravda? 

Zajeďte. Vy je "tam"  nemáte? Tak to do problému vidíte, zřejmě přes neziskovku.😀

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.