assil:Pán cintá nesmysly, ale to je holt internet. 😀
Vás cintalů je plný internet, člověka už nebaví na vaše nesmysly reagovat
rapotačka:Nemovitosti u nás?
Pán cintá nesmysly, ale to je holt internet. 😀
assil:Pán cintá nesmysly, ale to je holt internet. 😀
Vás cintalů je plný internet, člověka už nebaví na vaše nesmysly reagovat
Třikrát hurá! 🙂
Buggyra:Třikrát hurá! 🙂
😂 výborný, paní Buggyro, výýýborný!
Ano, i palec nahoru jsem dala, a to to tady normálně nedělám. 🙂
Děkuji, děkuji, při pátečku jsem nějaká rozverná, a tak mi to udělalo opravdu radost, tož radujme se všichni, ať je veselo na tom světě 😊
Tak zase trocha té rozvernosti, připravte si ramínka, máte už praxi..
No tak teď si teprve užiju! Už se těším na ty benefity za to očkování, to bude určitě minimálně v Praze dům! Šťastná já, že se nechávám očkovat, vás nechám za chvostem, budu vpředu, bohatá, oslavovaná a všude dveře dokořán, asi i poklopy od kanálů se mi budou samy otvírat…
Žádný strach, než se tady nějaké očkování zabenefituje, tak tady bude to NĚCO, co nám NN rozhodně ale vůbec nepřeje, ale už asi tři roky prorokuje. Takže v klidu, očkování pak bude náš nejmenší problém…
Tady můžete podepsat nějakou petici s tím spojenou Petice za transparentnost a svobodu volby v souvislosti s Národní očkovací strategií - Rozalio kdo by měl zájem 😉
Mám dávno podepsáno
Ale jiní třeba ne a třeba o tom nevědí 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=Xu_xouErh2E&list=RDXu_xouErh2E&start_radio=1
No benefity za prevence dávají zdravotní pojisťovny už dnes, takže nic nového, jen se k tomu přihodí očkování. To co popisuje ve videu není problém očkování, ale obecně problém digitalizace zdravotních záznamů, na který se pak může navázat cokoliv.
Ale zrovna včera jsem četla diskuzi na fb o té čínské apce se sociálním kreditem bez který si nikdo v Číně nekoupí ani rohlíķ a půlka lidí si tam pochvalovala jak je to super a že díky tomu mají alespoň v Číně pořádek a že by to chtěli taky, takže se taky obávám, že benefity za očkování budou náš nejmenší orobkém.
orionka-2:https://www.youtube.com/watch?v=Xu_xouErh2E&list=RDXu_xouErh2E&start_radio=1
Kdyby to někdo nevěděl, tohle je počátek té písně :
https://www.youtube.com/watch?v=LQ0DG4KM_qI
A to její konec :
Já jsem to tam nechtěla tak explicitně psát, že už teď pobírám různé benefity, například za to darování krve, které je taky dobrovolné…
A přesně, z chatrnosti naší digitalizace jsem také rozpačitá, no a potenciál pro kontrolu obyvatelstva dlí v každém stupni digitalizace státní správy, to je málo platné holý fakt. Tak mi nějak úplně nevadí, že nám ta digitalizace moc nejde.
Nějak se vám to plete. Větší pojištění za neočkování neni benefit, třeba mimo jiné. Nátlak na proočkování 95% populace nebude rozhodně na základě benefitů, ale jistě víte dobře o co jde, když není žádný problém…v Číně se to osvědčilo.
V tom dokumentu zatím nic takového není a tak jen můžeme čekat co s tím udělá nová vláda. Třeba to smetou ze stolu.
Hodně toho, co povídá ta paní ve videu, v tom dokumentu není…
Buggyra:Hodně toho, co povídá ta paní ve videu, v tom dokumentu není…
Četla jste ten dokument? Právě vámi sdílená petice reaguje na obsah. Takže..vlastně vaše a každého věc.