N (neregistrovaný)10.01.2026, 16:56:53xxx.xxx.189.103
assil:
Ono je to jedno, já třeba můžu tak akorát sedět na tom zadku a čekat co přijde, nijak to co přijde neovlivním a sebrat se a odjet na druhý konec světa taky nemůžu, takže je úplně jedno jestli věřím nebo nevěřím a co si o tom myslím.
Jasný Assil, ale jiní třeba mohou či jinak smýšlejí. Nikdy není univerzální návod pro všechny.
Já mám takový pocit, že ti Amíci toho Trumpa brzo vynesou v zubech… Zajímalo by mě, jakou má v současnosti podporu…
AI dodala tato data: Klíčové výsledky aktuálních průzkumů (leden 2026) Aktuální data od předních agentur ukazují mírně rozdílné hodnoty, ale shodují se na převaze nesouhlasných postojů:
Real Clear Polling (průměr k 8. 1.): 44,1 % schvaluje / 52,7 % neschvaluje.
Gallup (poslední měření): 36 % schvaluje, což je jedno z nejnižších čísel v jeho druhém období.
- tak to ještě není tak zlé. Počkáme si, co zase vymyslí za taškařici příště. Nevím, zda v těch datech je již zahrnutá podpora ICE při úspěšném zásahu proti nebezpečné nepřítelkyni státu, dlouhodobé rezidentce a matce od dětí, se psem na zadním sedadle…
By mě zajímalo, o jaká konkrétní ATB se jedná. Na podporu růstu jsou spíš anabolika.
Antibiotika nebo anabolika…asi ani jedno požívat nechcete. A okolní svět na rozdíl od Evropy, žádná omezení nemá. Ale nám to může být v podstatě fuk, protože brazilské hovězí bude tak drahé, že si ho já ani vy nekoupíte. Jihoamerické krávy neprdí a to je hlavní. Zachrání Evropu před klimatickou změnou. Vozit to budou plachetnicemi, aby mazut…….Nevím, jestli budeme dovážet i hnůj na pole a do nových bioplynek. Někdo by se měl podívat k U. domů, jestli už taky ne…. do zlata.
Odpověď na příspěvek uživatele honzapm z 13.01.2026, 10:02:41
U nás se to bude přísně testovat a jakákoli rezidua vyřadí maso z oběhu, to oni si dají jistě dvakrát pozor.
Navíc jsem slyšela, že třeba zrovna na tu argentinu jsou dané kvóty, že smí pokrýt jen zlomeček evropského trhu. Snad podobné stopky vyjednali i v jiných oblastech?
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.01.2026, 11:19:57
I co vás nemá, brazilské a argentinské hovězí naopak bude levné 🙂 Teda ve srovnání s masem obecně drahé, ale ve srovnání s krávami českými levné. A hnojiva se již dávno vozí, takže s tím dovozem hnoje nejste vůbec daleko od pravdy 🙂
I co vás nemá, brazilské a argentinské hovězí naopak bude levné 🙂 Teda ve srovnání s masem obecně drahé, ale ve srovnání s krávami českými levné. A hnojiva se již dávno vozí, takže s tím dovozem hnoje nejste vůbec daleko od pravdy 🙂
Ale já jsem nepsala “hnojiva”, já jsem psala hnůj, neboli hovna se slámou.