Politika...
rapotačka:
Původní návrh (jen jsem to přečetla, nespustilo se mi to ) je fakt k smíchu. Zrušit poplatky pro lidi, kteří koukají nejvíc. A pro které ta částka není snad devastační. Akorát zas ty mladší nasr… Tak snad to dali dohromady nějak líp. Zrušit hlavně pro firmy. Je to duplicitní. A sprosté tahání peněz. Přece nikdo v práci na tel. nekouká a i kdyby, má to zaplacené soukromě.
Sarah01:Už je tady o tom debata několik let, původně na iFauně. I kdyby měl pravdu, co s tím chcete dělat? Nejlepší je si z toho dělat srandu, nic víc s tím nenaděláme.
Nejhůř na to jsou lidé 50, 60. Starší už to nějak doklepou. A ti mladší 20, 30 - ti mají šanci z toho našeho exponovaného prostoru vypadnout. Není celá Evropa na tom tak špatně, jako území naší republiky. Krásná, ale na špatném místě. Všechny války, které kdo vedl se přes nás převalily. Ale zas na druhou stranu, vždycky jsme přežili a zase se zmátořili. Jen to trvalo i 300 let.
Orionka:Nejhůř na to jsou lidé 50, 60. Starší už to nějak doklepou. A ti mladší 20, 30 - ti mají šanci z toho našeho exponovaného prostoru vypadnout. Není celá Evropa na tom tak špatně, jako území naší republiky. Krásná, ale na špatném místě. Všechny války, které kdo vedl se přes nás převalily. Ale zas na druhou stranu, vždycky jsme přežili a zase se zmátořili. Jen to trvalo i 300 let.
Rusko nechce válčit, USA nechce válčit, Čína nechce válčit a Evropa nechce válčit. Tuším že víte kdo z nich je ten lhář.
My to chápeme, nebojte, a to je asi tak jediný, co s tím můžeme dělat, takže alespoň sranda musí bejt. 🙂
L. Vrábel
https://www.facebook.com/ladislav.vrabel.2025/videos/844147128602979
N:Rusko nechce válčit, USA nechce válčit, Čína nechce válčit a Evropa nechce válčit. Tuším že víte kdo z nich je ten lhář.
Jen dva z nich nemají proč.
Já jsem kdysi měl rád oranžovou.
Byla to moje oblíbená barva.
Tak já mám výhodu, že tomu rozumět nepotřebuji. Spíš byste ta moudra měl poslat naší vládě nebo NATO. Tam vás jistě ocení.
Buggyra:Tak já mám výhodu, že tomu rozumět nepotřebuji. Spíš byste ta moudra měl poslat naší vládě nebo NATO. Tam vás jistě ocení.
To se mýlíte, vše začíná a končí u občanů..🙂 Jak volí, čemu fandí a jaké názory hájí. Od toho se odvíjí celý vývoj situace a pozice státu. Říkat to v NATO je již zbytečné, rozpadá se.
Všechno se odvíjí od toho, že skončila povinná vojenská služba. Kdo byl na vojně, nemohl by volit generála. A kdo si hrál na vojáka ve skutečných zákopech, bouřil by se ostřeji proti hrám mocných. Jinde to hraje, oni do zákopů nepolezou. A my ostatní - podle K. Kalas máme začít pít. Prý se ten bordel v EU za střízliva nedá zvládnout.
Orionka:Všechno se odvíjí od toho, že skončila povinná vojenská služba. Kdo byl na vojně, nemohl by volit generála. A kdo si hrál na vojáka ve skutečných zákopech, bouřil by se ostřeji proti hrám mocných. Jinde to hraje, oni do zákopů nepolezou. A my ostatní - podle K. Kalas máme začít pít. Prý se ten bordel v EU za střízliva nedá zvládnout.
Něco na tom bude..🙂
Naši občané to jistě vytrhnou. Musíte tedy mluvit k nim. Staňte se Vidlákem a pište nebo ještě lépe povídejte také nějaké kydy (dneska už se občanům nechce číst), ať se to dostane k širšímu spektru. Chyťte příležitost za pačesy 👍
N:To se mýlíte, vše začíná a končí u občanů..🙂 Jak volí, čemu fandí a jaké názory hájí. Od toho se odvíjí celý vývoj situace a pozice státu. Říkat to v NATO je již zbytečné, rozpadá se.
bohužel
a bohužel se nedá říci, že je to o to smutnější, protože tohle není “smutnější” ale čistá tragedie. Celosvětově, ne jen na našem rybníčku.
Výmaz mozků sociálními sítěmi, zdá se, funguje spolehlivě…..
sockami a také progresivně umělou inteligencí. Ta už maže nastupující generace velmi důkladně.
Nějak se nám ten svět pěkně “sere”.😐
Zachraňte planetu !
Co nás stály některé ziskovky - (asi od poloviny videa).
Přehled financování vybraných neziskových projektů (MZV)
Člověk v tísni ; Gruzie; Posílení mládeže a nezávislých médií; 3 000 000
ČLOVĚK v tísnii; Kuba; Kubánské hlasy – podpora obránců práv; 2 500 000
Člověk v tísnii; Arménie; Mediální gramotnost a občanská společnost; 1 400 000
Člověk v tísni; Venezuela; Budování rovnosti a inkluzivní rozvoj; 500 000
Arnika; Gruzie; Podpora kampaní za životní prostředí; 3 280 000
Arnika; Ukrajina; Green Restoration – zelená obnova země; 4 000 000
Arnika; Arménie; Ekologická transformace těžebních oblastí; 1 700 000
Arnika; Bosna a H.; Klenoty přírody a odolnost komunit; 600 000
Nesehnutí Brno; Arménie; Participativní cesta ke změně v regionech; 3 370 000
Nesehnutí: Brno; Ukrajina; Cesta k obnově; 3 000 000
Post Bellum; Kuba; Paměť kubánského národa (2023–2025); 1 500 000
Post Bellum; Vietnam; Paměť vietnamské občanské společnosti; 780 000 AMO;
Srbsko; Kapacity médií v tématu zelené transformace; 1 700 000
Agora; Moldavsko; Zážitkové učení k aktivnímu občanství; 1 640 000
Agora; Arménie; Angažovaná mládež – budoucí občané; 1 529 000
Transparency Int.; Kosovo; Monitoring financování stran a kampaní; 1 200 000
Transparency Int.; Moldavsko; Boj proti střetu zájmů na lokální úrovni; 1 300 000
Demas : Česko; Podpora platformy Demas; 1 300 000
Transitions; Srbsko; Fact-checking novinářů proti propagandě; 1 400 000
Hm, dobrej nápad.