Nečetla jsem ty sáhodlouhé dlouhé příspěvky týkající se příjmů a výdajů pro a proti, tak nevím, jestli někdo zmínil: mají statut uprchlíka, stanovenou dávku, žijí na UA a do ČR si jezdí 1x za měsíc pro peníze. Psali o třech případech. Kolik jich asi je ?.(Částky ve statisících)
Politika...
rapotačka:Barča a Jéňa
Tak to jedno stvoření jezdilo za Havla na Hradě na koloběžce - než to O.H. vypráskala. Ten druhý natočil skvělý film Musíme si pomáhat - je to chlastem (dnes) ?
Podle vámi sdílené propagandy je u nás 380 tisíc Ukrajinců které dotujeme protože pobirají dávky. Čemu na tom nerozumíte
1. Plný Líberec - sešli se ještě normální lidi.
2. Žijí “tam”, fasují zde - není problém.
180 mega vyhodí do luftu, jakože hlídají, hranici-přechod, sám to ten i.. přiznal .
Nestydí se cákat svou moudrost sebevědomě, veřejně. Netuší, jak vypadá.
Včera v TV podvracel oči, že ne ukroši a demonstrace.
Že by o Pražským majdanu nevěděl? Špína, špína.
A to je pěkné, vidíte, to jsem nevěděla. Nějaká politická demoška by mě nezajímala, ale shromáždění na podporu sportu je bezva 🙂
Orionka:Nečetla jsem ty sáhodlouhé dlouhé příspěvky týkající se příjmů a výdajů pro a proti, tak nevím, jestli někdo zmínil: mají statut uprchlíka, stanovenou dávku, žijí na UA a do ČR si jezdí 1x za měsíc pro peníze. Psali o třech případech. Kolik jich asi je ?.(Částky ve statisících)
Četla jsem o více případech a o milionech.
Podle vámi sdílené propagandy je u nás 380 tisíc Ukrajinců které dotujeme protože pobirají dávky.
Kde berete tu jistotu, že všech 380 tisíc Ukrajinců s ochranou pobírají dávku? 😀 😀 Zase nějaká statistika? Pochlubte se.
Znám třeba jednoho pána (v důchodovém věku) který má ukrajinský důchod, ale žije tady u rodiny a nepobírá žádné dávky a rodina mu ještě platí pojištění kdyby se něco stalo. 😀
A teď: kdyby vláda skutečně zamlčovala (i tamta i tahle, to by musely zamlčovat obě), že stát Ukrajinci stojí víc, než nám vydělají - proč by to falšovala? Komu by to pomohlo? To mě zajímá. Pojďte si o tom povídat.
Ještě znovu prohlídnout obrázky a lépe, pak už třeba porozumíte. Asi prostě pro někoho je moc složitý porozumět napoprvé jaký vztah je mezi odvodama a dávkama. 😉