»
Odpověď na příspěvek uživatele
Orionka z 18.02.2026, 09:26:47
😂😂😂😂
Tak já si tentokrát zahraju na tu potrefenou husu.
orionka-2 13.12.2025, 10:03:05
Mládež okolo ( třeba Německo ) proti návrhům branné povinnosti protestuje. Jen u nás ( v diskuzích ) mladí skoro řičí nadšením nad válkou. Ti ostatní mlčí. Na některém desolátním webu jsem zaznamenala radu pro všechny válečníky : “Vemte si mokré boty, na záda 20 kilo kamení a vyražte do přírody, po pořádně rozbahněné cestě ( najdete všude, kde se těží ) a setrvejte tam přes víkend a našlapejte třeba 20 km. Můžete si vzít kus chleba a paštiku, hospodám se velkým obloukem vyhněte. Sem tam sebou plácněte do toho bláta a učiňte se neviditelnými - bacha dron” V pondělí už budete chcimíři.
Orionka (neregistrovaný) 09.01.2026, 11:58:54
Funguje, ale kam s tím? Taková nerudovská otázka a divná doba, když jediné na čem lze vydělat jsou zbraně. Zaplatíme to dluhem a pošleme na UA ? Nebo jinam? To je jedno. Pak už můžeme jen tiše doufat, že to co bylo vyrobeno, nebude použito proti nám, když nevíte, kde to skončí.
Orionka (neregistrovaný) 09.01.2026, 14:02:14
Nejenom N vidí za roh. Známá má dospívající vnuky : do zdravotnictví, k hasičům….běžte, kde budete nepostradatelní a odkud vás neodvedou.
Orionka (neregistrovaný) 01.02.2026, 08:51:05
Je to tak. Znám hodně obyčejných pracovitých lidí, kteří po válce vstoupili. (Po Mnichovské dohodě nebylo divu) Ale i jiných? V 86, 87, 88 ? To už museli být těžcí blázni, kariéristi nebo prostě s……A jestli náš pan prezident nestál ten den s obuškem v ruce, není to jeho zásluha, ale jen náhoda. To je minulost, ale to jak každý den zrazuje, jak nás táhne ke kamarádům na UA…..Má propletené světové strany? Nepochopím. Ty lidičky, kteří budou dnes na náměstí a bude jim víc než 40. Vlastně 50. Obdiv? K vousům? Není to málo Antonie Pavloviči?
Takže Vám hrozně vadí dotování války na UA, píšete jak Rusko nebude pokračovat, mně přejete (nebral jsem to ironicky) aby případně mého syna nikdo nezfanatizoval, ale když už se někdo dobrovolně přihlásí a jede na UA a padne tam tak najednou je zase stát špatný? Najednou Vám jich je hrozně líto a jejich rodin? Dokáže se Vám vůbec někdo někdy a v něčem zavděčit? Asi vždy a všechno špatně a Vy by jste vše udělala správně. 😀 Pokud se nemýlím tak jsem dával rozdíl třeba oproti vojákům kteří padli v Iráku nebo kde to bylo. Za jaký zájmy bojovali? Byli tam dobrovolně nebo je tam někdo poslal? Pamatujete si vůbec jména? Vsadím se, že ne, protože vlastně who cares.
Když bych dostal povolávačku a padnul tak co? Prostě nic a další “anonym” padnul za zájmy vyšších tak jak to bylo vždycky. To jsem před tím už psal. Třeba se o tom ani tady nedozvíte a možná si tak vzpomenete a skončí to větou “Jo, to byl ten divnej co psal dlouhý texty který byly moc dlouhý, nikdo to nechtěl číst, holt ho asi přestalo bavit to dohadování.” - v tomto jsem realista a nedělám si iluze, že tady někdo bude držet minutu ticha. 😀 A ještě za mě. 😂 Jsem méně cenný jako ostatní.