Aktuálně: 2 161 inzerátů286 917 diskuzních příspěvků20 449 uživatelů

Politika...

Mrfka (neregistrovaný) 19.07.2026, 09:47:50 xxx:xxx.fe6e:aa4d

„OPSEC zřejmě znamená Open Public Story Every Comment.“

Anonymní (neregistrovaný) 19.07.2026, 09:56:04 xxx:xxx.fe6e:aa4d
N:

Holt došly argumenty a teď se vztekají.😂 Já jsem komunista přímo vzorem po otci.Akorát jsem volil v ČR SPD.😂 Děvčata i Ladd mají zase velmi plodnou fantazii. Mě už úplně doráží, jak někteří pořád nejsou schopni pochopit kdy píšu “u vás” a “u nás”. Kolikrát jsem to už vysvětloval a futr nic? 😂😂 Naštěstí je tu pár rozumných lidí kterých si vážím a respektuji je. Lidi kterým stačí si číst na netu od pětadvacetiletého cápka výklady historie co nemohl zažít je mi upřímně líto. 

Spíš to je otravné 

Orionka (neregistrovaný) 19.07.2026, 09:59:17 xxx.xxx.227.27

Polsko bylo neskutečně chudší než my ( konkrétně v západním výběžku ). Teď jsou na tom asi o dost líp. A to je ten pru.ser. (Neznám oficiální čísla, soudím podle toho, co vidím. Tam i u tady=turisti.)

Anonymní (neregistrovaný) 19.07.2026, 10:02:06 xxx:xxx.1932:f6ab
Zase anonym:

Takže to krátce shrnu. Tvrdíte, že jste voják v aktivní či jiné formě služby v US A. Máte BP (Security Clearance) vyššího stupně, díky čemuž máte přístup k utajovaným skutečnostem. Aktuálně jste oficiálně na misi na území POL, v reálu jste na území UKR. Z této jistě přísně utajované mise si píšete na otevřený chat. Podle mě to má blízko k security breach ve vztahu k OPSEC. Ale třeba se pletu a máte v rámci “mise” nějaká speciální kritéria na TESSOC.

A máš něco místo touhy usvědčit lháře taky něco k věci?

kometa
kometa správce
19.07.2026, 10:04:14 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 19.07.2026, 09:59:17

Polsko bylo neskutečně chudší než my ( konkrétně v západním výběžku )

Já žila ve “středním” výběžku coby čistokrevný Šlonzák. Karviná. Jak už jsem psala, vycházím ze svých zkušeností. Které nemusí odpovídat zkušenostem jiných. Je to prostě individuální a subjektivní.

Četla jste Šikmý kostel? 

rapotačka (neregistrovaný) 19.07.2026, 10:36:07 xxx:xxx.fc85:6bba
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 19.07.2026, 10:04:14

vycházím ze svých zkušeností, které nemusí odpovídat zkušenostem jiných. Je to prostě individuální

Půjčila jsem si vaší větu, ale neodpovídám vám. 

Byla tu řeč o rovnátkách a prý to školní zub. nezajišťoval. Já je dostala ve školkovém věku. Odvedli nás všechny  na prohlídku a ošetření do “zubárny”, vzali mi otisky a dostala jsem rovnátka (nebyla jsem sama). Takže asi kde jak,  žé?  Rovnátka byla tehdy z materiálu jako protézy.

kometa
kometa správce
19.07.2026, 10:49:54 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 19.07.2026, 10:36:07

Jo jo, tahle rovnátka jsem měla taky. A pamatuji si, jak jsem se za ně styděla. Protože zase nebyla tak častá, neboli ne pro každého. Takže opravdu jak kde a u jakého zubaře.

Ve škole vidím, že rovnátek je o moc víc. A už to není stigma. Stejně jako brejličky.

A taky vidím, kolik mladých lidí má hezké zuby a úsměv. I když občas narazíme na opak - a pak si vždycky říkáme - jak je to dneska možné? Ale neznáme pozadí - třeba medicína na všechno nestačí, rodiče neměli peníze…

Sarah01
Sarah01 19.07.2026, 11:17:04 xxx.xxx.162.253
rapotačka:

vycházím ze svých zkušeností, které nemusí odpovídat zkušenostem jiných. Je to prostě individuální

Půjčila jsem si vaší větu, ale neodpovídám vám. 

Byla tu řeč o rovnátkách a prý to školní zub. nezajišťoval. Já je dostala ve školkovém věku. Odvedli nás všechny  na prohlídku a ošetření do “zubárny”, vzali mi otisky a dostala jsem rovnátka (nebyla jsem sama). Takže asi kde jak,  žé?  Rovnátka byla tehdy z materiálu jako protézy.

Já jsem teda žádný rovnátka neměla a to si myslím, že jsem je aspoň na spodní zuby potřebovala, a náš jakože školní zubař na prvním stupni ZŠ ani zuby nevrtal, nechával to tak. Až na druhým stupni byla zubařka a ta to spravila.

Jinak co jsem naprosto nesnášela, tak o prázdninách pionýrské tábory, kam jsme prostě museli, i když jsme mohli být u babičky, která už tehdy byla v důchodu.

kometa
kometa správce
19.07.2026, 11:32:02 xxx.xxx.147.163
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 19.07.2026, 11:17:04

pionýrské tábory, kam jsme prostě museli

Ty mě minuly. O prázdninách dovolená s rodiči a pak hlídací babičky (obě coby ženy v domácnosti) na venkově. S bratranci a sestřenicemi. Úžasné vzpomínky. Pořád venku - bez mobilů, bez alergií, rozbitá kolena, ovoce jen tak ze stromů, na které jsme vyšplhali, skvělé buchty a mléčné koktejly…

Začínám být sentimentální.

Sarah01
Sarah01 19.07.2026, 11:50:59 xxx.xxx.162.253
kometa:

Ty mě minuly. O prázdninách dovolená s rodiči a pak hlídací babičky (obě coby ženy v domácnosti) na venkově. S bratranci a sestřenicemi. Úžasné vzpomínky. Pořád venku - bez mobilů, bez alergií, rozbitá kolena, ovoce jen tak ze stromů, na které jsme vyšplhali, skvělé buchty a mléčné koktejly…

Otec pracoval v JZD a kapacita tábora se prostě musela naplnit, takže jsme museli. Tyhlety kolektivní věci jsem nesnášela.

Zase anonym (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:05:31 xxx.xxx.5.83
Anonymní:

A máš něco místo touhy usvědčit lháře taky něco k věci?

A Ty?

Anonymní (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:20:02 xxx:xxx.1932:f6ab
Zase anonym:

A Ty?

Neumíš číst?

Daja
Daja 19.07.2026, 12:24:55 xxx:xxx.1db:efef
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 19.07.2026, 11:50:59

Tak to já na tábory pionýrské- turistické velice ráda jezdila. 

kometa
kometa správce
19.07.2026, 12:32:29 xxx.xxx.147.163
Anonymní:

Neumíš číst?

A vy?

Myslím, že příspěvky zaseanonym jsou dostatečně k věci. Působí dost fundovaně. Odpovídá to i reakcím N.

Orionka (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:39:30 xxx.xxx.227.27

Tábory? Úžasná věc. Každý rok jsem protestovala - nikoho tam neznám, navíc jsem projížděla s vizitkou “to je ta, co cestou blila”. Sve postavení jsem si musela důsledně vybojovat. Než jsme jeli domů,   brečely jsme, že už je konec. A znáte to - co tě nezabije, to tě posílí. Jo a byly pionýrské, na každý jsem vezla šátek v kufru. Jen na jednom jsem ho vyndala. Na první a poslední nástup.

N (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:44:58 xxx.xxx.189.103
Zase anonym:

Takže to krátce shrnu. Tvrdíte, že jste voják v aktivní či jiné formě služby v US A. Máte BP (Security Clearance) vyššího stupně, díky čemuž máte přístup k utajovaným skutečnostem. Aktuálně jste oficiálně na misi na území POL, v reálu jste na území UKR. Z této jistě přísně utajované mise si píšete na otevřený chat. Podle mě to má blízko k security breach ve vztahu k OPSEC. Ale třeba se pletu a máte v rámci “mise” nějaká speciální kritéria na TESSOC.

A kde jste vyvodil, že jde o utajovanou informaci? 😀 V Polsku i na Ukrajině je větší množství NATO poradců, logistiky a různých sborů ze západních zemí.🙂 To víte že moc dobře vím co mohu a co nemohu ventilovat. 

Orionka (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:44:58 xxx.xxx.227.27
kometa:

A vy?

Myslím, že příspěvky zaseanonym jsou dostatečně k věci. Působí dost fundovaně. Odpovídá to i reakcím N.

Že si nedáte pokoj. A není to jedno? Vůbec nevíte o čem je řeč, stejně jako já. Můžou sedět ona i počítače s otevřeným internetem. Ale vy rozhodnete, který působí “fundovaně”   😂

N (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:46:48 xxx.xxx.189.103
kometa:

A vy?

🙂 Voják to určitě není.

Orionka (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:49:06 xxx.xxx.227.27
Orionka:

Že si nedáte pokoj. A není to jedno? Vůbec nevíte o čem je řeč, stejně jako já. Můžou sedět ona i počítače s otevřeným internetem. Ale vy rozhodnete, který působí “fundovaně”   😂

Ještě prostudujte IP adresy. Nepíše to jeden? Jste na internetu. N, anonymní i zase anonym může být “slečna od vedle” i pokaždé někdo jiný.

Orionka (neregistrovaný) 19.07.2026, 12:57:32 xxx.xxx.227.27
kometa:

I babička si potřebovala odpočinout. Dost jsme se jí nazlobili. A prázdniny byly dlouhé. Babička 1 a vnoučata 4. Byla zlatá a my prevíti.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.