„OPSEC zřejmě znamená Open Public Story Every Comment.“
Politika...
N:Holt došly argumenty a teď se vztekají.😂 Já jsem komunista přímo vzorem po otci.Akorát jsem volil v ČR SPD.😂 Děvčata i Ladd mají zase velmi plodnou fantazii. Mě už úplně doráží, jak někteří pořád nejsou schopni pochopit kdy píšu “u vás” a “u nás”. Kolikrát jsem to už vysvětloval a futr nic? 😂😂 Naštěstí je tu pár rozumných lidí kterých si vážím a respektuji je. Lidi kterým stačí si číst na netu od pětadvacetiletého cápka výklady historie co nemohl zažít je mi upřímně líto.
Spíš to je otravné
Polsko bylo neskutečně chudší než my ( konkrétně v západním výběžku ). Teď jsou na tom asi o dost líp. A to je ten pru.ser. (Neznám oficiální čísla, soudím podle toho, co vidím. Tam i u tady=turisti.)
Zase anonym:Takže to krátce shrnu. Tvrdíte, že jste voják v aktivní či jiné formě služby v US A. Máte BP (Security Clearance) vyššího stupně, díky čemuž máte přístup k utajovaným skutečnostem. Aktuálně jste oficiálně na misi na území POL, v reálu jste na území UKR. Z této jistě přísně utajované mise si píšete na otevřený chat. Podle mě to má blízko k security breach ve vztahu k OPSEC. Ale třeba se pletu a máte v rámci “mise” nějaká speciální kritéria na TESSOC.
A máš něco místo touhy usvědčit lháře taky něco k věci?
19.07.2026, 10:04:14 xxx.xxx.147.163
Polsko bylo neskutečně chudší než my ( konkrétně v západním výběžku )
Já žila ve “středním” výběžku coby čistokrevný Šlonzák. Karviná. Jak už jsem psala, vycházím ze svých zkušeností. Které nemusí odpovídat zkušenostem jiných. Je to prostě individuální a subjektivní.
Četla jste Šikmý kostel?
vycházím ze svých zkušeností, které nemusí odpovídat zkušenostem jiných. Je to prostě individuální
Půjčila jsem si vaší větu, ale neodpovídám vám.
Byla tu řeč o rovnátkách a prý to školní zub. nezajišťoval. Já je dostala ve školkovém věku. Odvedli nás všechny na prohlídku a ošetření do “zubárny”, vzali mi otisky a dostala jsem rovnátka (nebyla jsem sama). Takže asi kde jak, žé? Rovnátka byla tehdy z materiálu jako protézy.
19.07.2026, 10:49:54 xxx.xxx.147.163
Jo jo, tahle rovnátka jsem měla taky. A pamatuji si, jak jsem se za ně styděla. Protože zase nebyla tak častá, neboli ne pro každého. Takže opravdu jak kde a u jakého zubaře.
Ve škole vidím, že rovnátek je o moc víc. A už to není stigma. Stejně jako brejličky.
A taky vidím, kolik mladých lidí má hezké zuby a úsměv. I když občas narazíme na opak - a pak si vždycky říkáme - jak je to dneska možné? Ale neznáme pozadí - třeba medicína na všechno nestačí, rodiče neměli peníze…
rapotačka:vycházím ze svých zkušeností, které nemusí odpovídat zkušenostem jiných. Je to prostě individuální
Půjčila jsem si vaší větu, ale neodpovídám vám.
Byla tu řeč o rovnátkách a prý to školní zub. nezajišťoval. Já je dostala ve školkovém věku. Odvedli nás všechny na prohlídku a ošetření do “zubárny”, vzali mi otisky a dostala jsem rovnátka (nebyla jsem sama). Takže asi kde jak, žé? Rovnátka byla tehdy z materiálu jako protézy.
Já jsem teda žádný rovnátka neměla a to si myslím, že jsem je aspoň na spodní zuby potřebovala, a náš jakože školní zubař na prvním stupni ZŠ ani zuby nevrtal, nechával to tak. Až na druhým stupni byla zubařka a ta to spravila.
Jinak co jsem naprosto nesnášela, tak o prázdninách pionýrské tábory, kam jsme prostě museli, i když jsme mohli být u babičky, která už tehdy byla v důchodu.
19.07.2026, 11:32:02 xxx.xxx.147.163
pionýrské tábory, kam jsme prostě museli
Ty mě minuly. O prázdninách dovolená s rodiči a pak hlídací babičky (obě coby ženy v domácnosti) na venkově. S bratranci a sestřenicemi. Úžasné vzpomínky. Pořád venku - bez mobilů, bez alergií, rozbitá kolena, ovoce jen tak ze stromů, na které jsme vyšplhali, skvělé buchty a mléčné koktejly…
Začínám být sentimentální.
kometa:pionýrské tábory, kam jsme prostě museli
Ty mě minuly. O prázdninách dovolená s rodiči a pak hlídací babičky (obě coby ženy v domácnosti) na venkově. S bratranci a sestřenicemi. Úžasné vzpomínky. Pořád venku - bez mobilů, bez alergií, rozbitá kolena, ovoce jen tak ze stromů, na které jsme vyšplhali, skvělé buchty a mléčné koktejly…
Otec pracoval v JZD a kapacita tábora se prostě musela naplnit, takže jsme museli. Tyhlety kolektivní věci jsem nesnášela.
Anonymní:A máš něco místo touhy usvědčit lháře taky něco k věci?
A Ty?
Zase anonym:A Ty?
Neumíš číst?
Tak to já na tábory pionýrské- turistické velice ráda jezdila.
19.07.2026, 12:32:29 xxx.xxx.147.163
Anonymní:Neumíš číst?
A vy?
Myslím, že příspěvky zaseanonym jsou dostatečně k věci. Působí dost fundovaně. Odpovídá to i reakcím N.
Tábory? Úžasná věc. Každý rok jsem protestovala - nikoho tam neznám, navíc jsem projížděla s vizitkou “to je ta, co cestou blila”. Sve postavení jsem si musela důsledně vybojovat. Než jsme jeli domů, brečely jsme, že už je konec. A znáte to - co tě nezabije, to tě posílí. Jo a byly pionýrské, na každý jsem vezla šátek v kufru. Jen na jednom jsem ho vyndala. Na první a poslední nástup.
Zase anonym:Takže to krátce shrnu. Tvrdíte, že jste voják v aktivní či jiné formě služby v US A. Máte BP (Security Clearance) vyššího stupně, díky čemuž máte přístup k utajovaným skutečnostem. Aktuálně jste oficiálně na misi na území POL, v reálu jste na území UKR. Z této jistě přísně utajované mise si píšete na otevřený chat. Podle mě to má blízko k security breach ve vztahu k OPSEC. Ale třeba se pletu a máte v rámci “mise” nějaká speciální kritéria na TESSOC.
A kde jste vyvodil, že jde o utajovanou informaci? 😀 V Polsku i na Ukrajině je větší množství NATO poradců, logistiky a různých sborů ze západních zemí.🙂 To víte že moc dobře vím co mohu a co nemohu ventilovat.
kometa:A vy?
Myslím, že příspěvky zaseanonym jsou dostatečně k věci. Působí dost fundovaně. Odpovídá to i reakcím N.
Že si nedáte pokoj. A není to jedno? Vůbec nevíte o čem je řeč, stejně jako já. Můžou sedět ona i počítače s otevřeným internetem. Ale vy rozhodnete, který působí “fundovaně” 😂
kometa:A vy?
🙂 Voják to určitě není.
Orionka:Že si nedáte pokoj. A není to jedno? Vůbec nevíte o čem je řeč, stejně jako já. Můžou sedět ona i počítače s otevřeným internetem. Ale vy rozhodnete, který působí “fundovaně” 😂
Ještě prostudujte IP adresy. Nepíše to jeden? Jste na internetu. N, anonymní i zase anonym může být “slečna od vedle” i pokaždé někdo jiný.
kometa:pionýrské tábory, kam jsme prostě museli
I babička si potřebovala odpočinout. Dost jsme se jí nazlobili. A prázdniny byly dlouhé. Babička 1 a vnoučata 4. Byla zlatá a my prevíti.