kometa:Já nebojuju, jenom se bavím.
Když já anonyma a jeho názory mám celkem rád. Proto mu nebudu klást otázky na které na netu odpověď nenajde.🙂
kometa:Já nebojuju, jenom se bavím.
Když já anonyma a jeho názory mám celkem rád. Proto mu nebudu klást otázky na které na netu odpověď nenajde.🙂
No fajn. Tak já Vám položím otázku “co tu stále děláte” vy jste před -+třemi dny napsal, že “ loučím a jdu na i-Faunu” no a stále Vás tady vidím.
No, truhlo, my jsme asi tak stejně starý, takže si tu dobu pamatujeme úplně stejně.
Jako že účtárna napsala jinou daň, než komouši diktovali? A tak to se smíchy asi potrhám, ten byl dobrej. 😀
Už nevíš, kudy kam? Dnes a tehdy je vymáhání cca nastejno - úplně na hov…
Kdepak píši, že mám zubaře zadarmo? Platím zdravotní pojištění, docela ranec, takže zdarma to neni, viď, ty podnikateli v ČR z US army, co maj podnikání zakázané.
Jméno zubaře si vygůgli, moje data jsou veřejně, je na konci vsi.
Když si necháte líbit od zubařů (ale i sponzorské dary na gynekologii jsou známé) okrádat vás, tak se nic nezmění. Pak nemůžete brečet.
Daja:No fajn. Tak já Vám položím otázku “co tu stále děláte” vy jste před -+třemi dny napsal, že “ loučím a jdu na i-Faunu” no a stále Vás tady vidím.
Já tam byl, vždyť jsem neřekl na jak dlouho.🙂
N:Když já anonyma a jeho názory mám celkem rád. Proto mu nebudu klást otázky na které na netu odpověď nenajde.🙂
Kámo, když už si tak teda říkáme. Začal jsi mě zajímat. Použiju smajlík, i když to normálně nedělám 🤪 (snad jsem trefil, co jsem chtěl, moc se v tom nevyznám). Nechám si ještě chvilku gentlemanský odstup a pak se uvidí, kdo žije z netu a neví, která bije. Takže operační nasazení na UKR? Sec clearance platná v US A a možná i obecná v NATO? Na otevřeném chatu jako doma? Nemám problém přiznat chybu, z toho jsem vyrostl. PS: Už se mi párkrát stalo, že jsem nevyplnil v políčku jméno a namísto mého “Zase anonym” tam bylo prosté “Anonym”. Budu se snažit polepšit.
Zase anonym:Kámo, když už si tak teda říkáme. Začal jsi mě zajímat. Použiju smajlík, i když to normálně nedělám 🤪 (snad jsem trefil, co jsem chtěl, moc se v tom nevyznám). Nechám si ještě chvilku gentlemanský odstup a pak se uvidí, kdo žije z netu a neví, která bije. Takže operační nasazení na UKR? Sec clearance platná v US A a možná i obecná v NATO? Na otevřeném chatu jako doma? Nemám problém přiznat chybu, z toho jsem vyrostl. PS: Už se mi párkrát stalo, že jsem nevyplnil v políčku jméno a namísto mého “Zase anonym” tam bylo prosté “Anonym”. Budu se snažit polepšit.
Tak chlapi by si mohli tykat, ne? 🙂 Kdyby to vadilo, tak to napiš a holt si budeme zase vykat. Ale z mé strany na tom nevidím nic špatného.
megi-the-pes:No, truhlo, my jsme asi tak stejně starý, takže si tu dobu pamatujeme úplně stejně.
Jako že účtárna napsala jinou daň, než komouši diktovali? A tak to se smíchy asi potrhám, ten byl dobrej. 😀
Už nevíš, kudy kam? Dnes a tehdy je vymáhání cca nastejno - úplně na hov…Kdepak píši, že mám zubaře zadarmo? Platím zdravotní pojištění, docela ranec, takže zdarma to neni, viď, ty podnikateli v ČR z US army, co maj podnikání zakázané.
Jméno zubaře si vygůgli, moje data jsou veřejně, je na konci vsi.
Když si necháte líbit od zubařů (ale i sponzorské dary na gynekologii jsou známé) okrádat vás, tak se nic nezmění. Pak nemůžete brečet.
Megi já už mám o vás normálně strach. Vy máte takové exploze nenávisti či co to je, že vám raději vše odsouhlasím. Nejsem Američan, nemám tátu( mámu mohu mít?), vůbec nejsem voják protože zbraní se bojím a pracuji jako uklízečka.🙂 Jo a podnikat nesmím samozřejmě. Spokojenost? 🙂
no a stále Vás tady vidím.
Však už se loučil víckrát. Proto jeho předchozí nick - nomen omen se tomu říká.
Na ifauně by neměl koho prudit. 😉
kometa:no a stále Vás tady vidím.
Však už se loučil víckrát. Proto jeho předchozí nick - nomen omen se tomu říká.
Teď už bude klid Kometo.🙂 Jsem chudá uklízečka bez otce a tak už snad zapadnu lépe. I nick už mám jiný.😂😂
N:Tak chlapi by si mohli tykat, ne? 🙂 Kdyby to vadilo, tak to napiš a holt si budeme zase vykat. Ale z mé strany na tom nevidím nic špatného.
To není o tykání přece. Uhýbání od tématu. Pořád mám ruce dole a v rukavicích.
Generalisimus Stalin:Teď už bude klid Kometo.🙂 Jsem chudá uklízečka bez otce a tak už snad zapadnu lépe. I nick už mám jiný.😂😂
No, až to tady po víkendu někdo bude číst, snad si udělá obrázek who is who.
MÉDIA
Zase anonym:No, až to tady po víkendu někdo bude číst, snad si udělá obrázek who is who.
My už ten obrázek dávno máme. Vy jste vstoupil uprostřed příběhu. Tak to nemůžete vědět.
Zase anonym:No, až to tady po víkendu někdo bude číst, snad si udělá obrázek who is who.
Ale nikdo si nic neudělá, je to každému fuk i ty si jim jedno.😂
Zase anonym:To není o tykání přece. Uhýbání od tématu. Pořád mám ruce dole a v rukavicích.
Holt teď už to nejde, jsem chudá uklízečka. 😂
N:Ale nikdo si nic neudělá, je to každému fuk i ty si jim jedno.😂
Já, kdo jsem já? Ale tvoje maličkost? Stíny se hroutí.
kometa:My už ten obrázek dávno máme. Vy jste vstoupil uprostřed příběhu. Tak to nemůžete vědět.
Jemně se mýlíte Kometo. Jak jsem uvedl v jiném vláknu, tu a tam se ozvu, pokud mě téma zaujme. Ve slušném podání se snažím přispět k tématu. Někdy to sedne, někdy méně, protože k danému tématu je na 100 lidí 101 názorů, stejně jako v tom vtipu o právnících.
Anonymní:Já, kdo jsem já? Ale tvoje maličkost? Stíny se hroutí.
Nic se nehroutí. S těmi co se mi líbí jejich názory se klidně budu bavit dál a myslím že i oni semnou. Ostatní jsou mi vlastně jedno. Ty se taky musíš spokojit s tím, že když budu něco chtít komentovat tak budu a když ne tak ne. Vím dobře kodo je kdo o to nemusíš mít starost.🙂
N:Nic se nehroutí. S těmi co se mi líbí jejich názory se klidně budu bavit dál a myslím že i oni semnou. Ostatní jsou mi vlastně jedno. Ty se taky musíš spokojit s tím, že když budu něco chtít komentovat tak budu a když ne tak ne. Vím dobře kodo je kdo o to nemusíš mít starost.🙂
Rukavice jsou připravené. Já mám starost o zdraví této diskuze. Myslím to obecně, ne jen toto téma. A holoubátka, která se zde chtějí státi jestřábem jsem připraven si vychutnat. Co US military příběh? Troufalé?
Zase anonym:Rukavice jsou připravené. Já mám starost o zdraví této diskuze. Myslím to obecně, ne jen toto téma. A holoubátka, která se zde chtějí státi jestřábem jsem připraven si vychutnat. Co US military příběh? Troufalé?
Tak povídej.🙂 Co tě zajímá?