Aktuálně: 2 161 inzerátů286 927 diskuzních příspěvků20 449 uživatelů

Politika...

N (neregistrovaný) 20.07.2026, 22:35:02 xxx.xxx.189.103
Zrzavci:

Tak vidíte Orionko, jak to má každej jinak. Já zase hodně, hodně nemám ráda, když se lže. Nemám na to sice písničku, jako Vy, protože českou hudební scénu moc neznám, ale jen pořekadlo,  říká ho tatínek Petra Bajzy, když do něj řeže, jak hluchej do vrat: “Kdo lže, ten krade, do pekla se hrabe.” 

Leč ono to lhaní tady do pléna, je vlastně až to poslední, protože je to směšný. To značně podstatnější, co zdejším čarodějnicím, jak nás nazýváte, vadí, je to, že pan N - asi že Nenormální?? - je schopen se navážet do obětí sexuálního násilí, střihat tady pedofilní ftipy a přát lidem to nejhorší. Je s podivem, že ač jste tehdy v té debatě byla, tak to jste tehdy nepovstala s praporem na barikádě, jako povstáváte nyní a nebránila ty , kterých se ta jeho hnusoba, týkala. Dvojí metr, Orionko, dvojí metr. Škoda, no, čekala bych od ženy větší pochopení pro ty, kterých se takový hnus týkal. Pro mě velmi nepochopitelné. Protože sexuální násilí na ženách a dětech je opravdu hnus.

Poslechnu asi “Zase Anonyma” a nechám to plynout. 

P.S. vlastně, vidíte,  jednu písničku o lhaní bych měla - je teda německy. Od Štajnů. A strejda Tilda tam zpívá o tom, že lže tak, že mu už nikdo nevěří, že si nevěří už ani on sám sobě 😀 😀 😀 Tak to se asi taky dost hodí.

Zrzavci vy spíš prostě nějak neznáte chlapy a nejste sama tady. Kolikrát jsem byl v ČR v hospodě  i s ženami a prostě já nevím, ale zažilo se spousty srandy a nikdo se nad nějakým vtipem neurážel. Úplně mi připadáte jak z jíného světa. Nechápete sarkasmus, jste strašně urážlivé a namyšlené nebo jak bych to řekl? Nesetkal jsem se s nikým takovým v reálu..😐 Jsem člověk co miluje lidi s úsměvem a smyslem klidně i k černému humoru. U lidí co čumí jak vyoraná myš v kolektivu prostě považuji za nešťastné a snažím se to změnit.🙂 Vážně to není myšleno zle. Ta znásilnění co pořád zmiňujete dokola se opravdu na veřejnou diskuzi netahají. Zkuste zase pro změnu jednou pochopit vy mě. Jsem chlap a diskuze se rozjela úplně mimo téma směrem který se mě osobně dotknul díky jisté zkušenosti. Prosil jsem vás abyste toho nechali..Není to téma na veřejnou diskuzi, ale spíš oznámení na Policii.

Anonymní (neregistrovaný) 21.07.2026, 07:50:00 xxx:xxx.fed4:733c

Už začíná být v úzkých holka

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.