N:Tak povídej.🙂 Co tě zajímá?
Nebo počkej ty náš jestřábe.🙂 Nejprve trochu ověření. Popiš prosím.
Nebo počkej ty náš jestřábe.🙂 Nejprve trochu ověření. Popiš prosím.
Než půjdu spát, tak drobné sdělení na dobrou noc pro někoho, kdo je na neoficiální misi na UKR a stále má čas si na otevřeném chatu dopisovat a mj. porušuje základní bezpečnostní protokoly. Kdo chce, ten si předchozí korespondenci na toto téma dohledá. Takže závěrem: Víš co, Sašo? Jdi do prdele!
Zase anonym:Než půjdu spát, tak drobné sdělení na dobrou noc pro někoho, kdo je na neoficiální misi na UKR a stále má čas si na otevřeném chatu dopisovat a mj. porušuje základní bezpečnostní protokoly. Kdo chce, ten si předchozí korespondenci na toto téma dohledá. Takže závěrem: Víš co, Sašo? Jdi do prdele!
Tak se měj a dobrou.🙂
A já děkuju - jak jindy anonymy nemám ráda - Anonymovi, že položil panu tankistovi, jenž evidentně trpí bájnou lhavostí, ty správné otázky. Jenž vedou k jedinému závěru. Pan tankista má úplně stejnou BP jako má pan Mynář. Tedy žádnou. Já vím, že každému logicky uvažujícímu člověku zde, již dávno došlo, jak hrozně pan N kecá a vymýšlí si ohledně svého vojenského působení, prověrky apod. Jediný, komu to ještě nedošlo je on sám. Nicméně, teď je to tak zřetelné, že jen úplně hloupý jedinec by se necítil trapně a nezalezl by s ostudou.
Zrzavci:A já děkuju - jak jindy anonymy nemám ráda - Anonymovi, že položil panu tankistovi, jenž evidentně trpí bájnou lhavostí, ty správné otázky. Jenž vedou k jedinému závěru. Pan tankista má úplně stejnou BP jako má pan Mynář. Tedy žádnou. Já vím, že každému logicky uvažujícímu člověku zde, již dávno došlo, jak hrozně pan N kecá a vymýšlí si ohledně svého vojenského působení, prověrky apod. Jediný, komu to ještě nedošlo je on sám. Nicméně, teď je to tak zřetelné, že jen úplně hloupý jedinec by se necítil trapně a nezalezl by s ostudou.
Na ifauně je vlákno kde si hraje na Frydolínkuba domlouvá si se sebou rande. Tomuhle věřit že byl vůbec někdy mimo naše hranice nějak nejde
Jemně se mýlíte Kometo
Tak proč nejste třeba anonym 123? Kdo se ve vás má vyznat?
A píšu se s malým k. Jistá Kometa se za mě už jednou pokoušel (ne, není to překlep) vydávat.
z FB - Maďarsko
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10225816162070142&set=a.10201719654192505
Zrzavci:A já děkuju - jak jindy anonymy nemám ráda - Anonymovi, že položil panu tankistovi, jenž evidentně trpí bájnou lhavostí, ty správné otázky. Jenž vedou k jedinému závěru. Pan tankista má úplně stejnou BP jako má pan Mynář. Tedy žádnou. Já vím, že každému logicky uvažujícímu člověku zde, již dávno došlo, jak hrozně pan N kecá a vymýšlí si ohledně svého vojenského působení, prověrky apod. Jediný, komu to ještě nedošlo je on sám. Nicméně, teď je to tak zřetelné, že jen úplně hloupý jedinec by se necítil trapně a nezalezl by s ostudou.
Za co děkujete anonymovi? Já nikam nejdu😂😂 A že rozumím tankové munici a dostanu se k ní asi spíš dokazuje opak, ne?
Máte zvláštní nadání udělat ze sebe ještě většího hlupáka, než jsme doufali.
No jo, vyfoťte tu munici s papírkem Pro chovzvirat a Zaseanonyma, a bude to jasný 🙂
zvlášť když o munici tu vůbec nejde, i když tím obrázkem zase jen dokazuje to, že nic z toho není pravda. - ale uvědomila jsem si, že jedinec tohoto druhu, trpící tím, čím trpí, nemá vůbec šanci si to uvědomit. Nedochází mu, že je ostatním pro smích.
Zrzavci:zvlášť když o munici tu vůbec nejde, i když tím obrázkem zase jen dokazuje to, že nic z toho není pravda. - ale uvědomila jsem si, že jedinec tohoto druhu, trpící tím, čím trpí, nemá vůbec šanci si to uvědomit. Nedochází mu, že je ostatním pro smích.
Když pro smích, tak se smějte a furt ho neřešte. Mám dojem, že se musí smát on, jak vás zaměstnává.
Mě nijak nezaměstnavá, to se nebojte. Když nebude lhát, nebudu se bavit na jeho účet.
To mě spíš, popravdě, zaměstnává vic myšlenka, jak to přijde, že mu Vy děláte tak zanícenou advokátku. Ale pochopitelně, to je Vaše věc, takže se po tom nepidim, ale hlavu si stim lámu, to ano.🙂 Ale lepší než aby má hlava meldovala nad politikou, nebo tak nějak. Tohle je odpočinkové meldovaní, kdy si sama pro sebe odhaduju důvody. Něco jako sudoku v tramvaji.
i:Rozmetal je dobře
Stačí vytrvat
assil:No jo, vyfoťte tu munici s papírkem Pro chovzvirat a Zaseanonyma, a bude to jasný 🙂
Zbytečná námaha Assil. Hned obratem bych obdržel obvinění z falšování. 😂 Tohle bylo v opravárenském sectoru a už vidím jak tam lepím na tank lísteček se Zrzavci a u toho se fotím.😂😂😂 Tolik do ní fakt zamilovaný nejsem.😂 Notabene jsem již opustil prostor.
Zrzavci:Mě nijak nezaměstnavá, to se nebojte. Když nebude lhát, nebudu se bavit na jeho účet.
To mě spíš, popravdě, zaměstnává vic myšlenka, jak to přijde, že mu Vy děláte tak zanícenou advokátku. Ale pochopitelně, to je Vaše věc, takže se po tom nepidim, ale hlavu si stim lámu, to ano.🙂 Ale lepší než aby má hlava meldovala nad politikou, nebo tak nějak. Tohle je odpočinkové meldovaní, kdy si sama pro sebe odhaduju důvody. Něco jako sudoku v tramvaji.
To já vám klidně prozradím : nemám ráda, když se na někoho sesype shromáždění a ještě ponouká ostatní - bijte ho, co se do něj vejde. Tím, že ho titulujete “to" a ”tohle", tak ho de facto dehumanizujete a to je vždycky nebezpečné, i když jen na internetu. Jen nevím, jestli to pochopíte.
Tuhle znáte ? “Pověste ho vejš, ať se houpá….” Michal Tučný.
Všimla jsem si , že … no dobře, teda lidi, z opačnýho spektra, jsou zlí. Pronásledují, mají chuť někoho pověsit, podřezat, atd. (obecně) Začínali už na ZŠ? Přemýšlím, co mají společnýho . Tady se do toho občas pustí - nepravidelně, ale dá se to zase očekávat. Za rok, za dva? Číhají na to. Co to spustí příště? Kdyby měl někdo třeba i diagnozu na palici, tolerance není možná? Znám lidi, kteří umí vysvětlit význam slova tolerance, empatie, ale praktikovat to neumí. No jsou to lidi . - s… mě být korektní
To jsem psala já. r
No pravda to mě napadlo až po odeslání příspěvku, že i já bych takovou fotku měla hotovou za 2 minuty. 😀 Holt časy se změnily a tenhle trik už nefunguje.