Ale to jsem nechtěla řešit. Chtěla jsem upozornit na to, že na UA není fašismus, hlavně ne na vysokých postech (sem tam nějaké tetování…..to je jen ojedinělý úlet). “Ruský národ nemá právo na existenci” - takový další ojedinělý úlet. Kdo to řekl ? Najděte si !
Politika...
A tím se vše vysvětluje.
Asi tak od poloviny se to týká nás všech
rapotačka:Asi tak od poloviny se to týká nás všech
Dík, já odkaz na telefonu nedám.
Já jo, ale sledovat všechny odkazy od rapotačky, tak nedělám celý den nic jiného, když už tak alespoň by u odkazu měl být stručný výcuc. Tady jsem si skočila teda do půlky, dozvěděla jsem se, že do 3 let všichni vymřeme a zas to zavřela. Možná je tam něco zajímavého, ale poslouchat skoro hodinu, jestli jako jo nebo ne, to fakt ne.
Nevadí, není tam nic , co byste nevěděla. Mluví o hladu, který nás všechny brzy čeká hezky to vysvětluje=pro všechny 😊. Zkraje probírá ty slavný soudy.
Kratochvíla neosvobodili, ale odsoudili, dostal podmínku.
assil:Já jo, ale sledovat všechny odkazy od rapotačky, tak nedělám celý den nic jiného, když už tak alespoň by u odkazu měl být stručný výcuc. Tady jsem si skočila teda do půlky, dozvěděla jsem se, že do 3 let všichni vymřeme a zas to zavřela. Možná je tam něco zajímavého, ale poslouchat skoro hodinu, jestli jako jo nebo ne, to fakt ne.
Nebyla jsem pochopena. Mělo to znít - odkaz neposkytnu, rapotačka našla a dala. A vlastně i vysvětlení poskytla. Panu Kratochvílovi 5 let otravovali život, údajně mu hrozilo 10 let nepodmíněně. Zatím osvobozující rozsudek - nevím jestli zcela - mám jen jedno ucho, státní zast. se odvolá.
Soudy trvají roky u všeho, to je běžný a žádný osvobozující rozsudek nepadl, dostal podmínku a zákaz činnosti.
Takže?
Eurostraně, ve které jsou SPD i AfD, hrozí zrušení.
Spalničky - očkování
https://www.kla.tv/index.php?a=showlanguage&lang=cs&id=40144&date=2026-01-28
https://www.vietnam.vn/cs/eu-trung-phat-14-doanh-nghiep-trung-quoc-va-hong-kong-trung-quoc-bac-kinh-dap-tra
Čína zařadila 14 firem z EU na sankční seznam. Je mezi nimi i česká Tatra Truck
VĚTRNÝ MLÝN - jasný? ❤️
VRTULE u nás
Někde jsem přišla k informaci, že na dálnici, snad v okolí Olomouce, bude cvičit naše tankové vojsko přesuny, rozestupy, rozjezdy, manévrování…..reakce….Docela mě ta zpráva zaskočila. To bude mela. Až dále upřesnili, že těch tanků bude 6, ale zas nevědí kolikrát pojedou dokola, čili jak dlouho se tam budou motat. Nevím, jestli tanky musí mít “autoškolu” na dálnici. Při té příležitosti jsem se koukala, kolik jich naše armáda má - 30 - 40, tak nějak a během let o nějakou desítku navýší.
Tak jsem se zeptala: AI řekla, že v roce 1985 něco mezi 4000 - 5000 .
Zase anonym:
Kam jich těch 6 pošlou - po dálnici ?