Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 07.08.2026, 17:32:50
Emise blbý, ale nebránivší se UA ještě horší 🙂
Vemte si rozdíl mezi tím, když UA přistoupí k EU, kde platí přísná ochrana životního prostředí x kdyby spadla pod kuratelu Ruska, kde se ochrana životního prostředí řeší až když průměrný věk dožití obyvatelstva je 35 let.
Takový požárek nějaké rafinerie je proti tomu prd, nadto když se zničí rafinerie, tak nebude nějakou chvilku rafinovat, takže se ušetří ropa, protože Indie toho zase tolik nakupovat nepotřebuje (Indické rafinerie mají také svou kapacitu a víc prostě nedají ani kdyby se rozkrájeli) - požár skladu spotřebního zboží je ještě marginálnější problém.
Vinu za takový požár skladů nebo rafinerií můžeme beztak připsat akorát tak Rusku, protože Rusko je útočník a Rusko má pocit, že násilí je ten správný mezinárodní jazyk pro jednadvacáté století. Rusko by první mělo platit pokuty za znečištění životního prostředí.
Teoreticky hned v závěsu Amerika se svým zahájením války v Íránu, jenže… tím, že zneprůchodnili Hormuz v oblasti též poklesla těžba ropy, takže… možná medaili za záchranu spousty vypuštěného CO2? Pro Donatella? Chi chi 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 09.08.2026, 12:08:39
Mno, moderátora nekomentuji… jen jsem potřebovala najít video, kde je to nějak shrnuté, snažila jsem se komentátorovy komentáře nevnímat, nemám tenhle způsob grilování a vysmívání sama ráda. Mně vadí Motoristi na životním prostředí a vadí mi, že se s tím nic nedělá (ono asi nic legálního, co s tím, úplně není, museli by asi sami zaměstnanci či bývalí zaměstnanci zatlačit právními tlačítky, a proti “mafii” se asi nikomu nechce, slyšela jsem pár rozhovorů). O Šejnovi jsem věděla jen to, že ho mainstream označuje za nekvalifikovaného a nepatřičného na té pozici, tak jsem chtěla zjistit, co z něj tedy padá, a nestačila jsem otvírat zobáček úžasem. Pak jsem si ho pustila u Xavera, čtvrt hodiny mluví rozumně a nekonfliktně a pak tam hodí bombu, že člověk zalapá po dechu. Kdyby se choval jako Jan Špaček a točil si nějaká videa a nikam se nedral, tak se člověk zasměje a jde dál, ale když ho zaměstnají na ministerstvu jako … musím si najít - “Komunikace úřadu a Správa sociálních sítí”, tož v podstatě “pí ár” úřadu, tak to zůstává rozum stát. Je jasné, že Motomoto dělají vše pro to, aby to ministerstvo potopili, zneschopnili a znedůvěřili na další desetiletí. Mají na to ještě tři roky, aby to tam rozložili na atomy, jde jim to náramně, jen teda se bojím, že nás to nakonec bude stát hodně moc peněz a oni stejně na směřodání GD a zelené politice nic nezmění - a co si budem, ani nechtějí, nemají zájem, naskočili tu jen na populistickou vlnu, která je tam donesla, a teď tam budou dělat akorát bordel za naše peníze a pak půjdou od válu s plnými kapsami a kromě dozorčích rad významných podniků a poradenských společností ministerstev o nich už nikdy nikdo neuslyší. Dobře se inspirovali u předchozí vlády.